Samsung HW-K651 ezüst

Termékkatalógus
Samsung HW-K651 ezüst
SoundBar 3.1 csatornás, 340 W, vezeték nélküli mélysugárzó, Bluetooth, TV SoundConnect, Multiroom, 1x HDMI bemenet, 1x HDMI kimenet, USB, optikai hangbemenet, távvezérlő, falra szerelhető
Kód:  YYWR614l11 Termékszám:  HW-K651/EN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-K651 ezüst

A Samsung HW-K651 hangsávja és a Samsung mélysugárzója meghosszabbítja a hallgatási élményt káprázatos hangulattal, hangzással és fokozott térhangzással. Az optimális akusztika mind a vízszintes, mind a függőleges síApproxan kiterjeszti a hallgatási területet úgy, hogy a hang ténylegesen eloszoljon a helyiségbe. Hallja a párbeszédpaneleket közvetlenül a képernyőről, és élvezheti a nagyszerű hangzást valóban hűséges térbeli hatásokkal, amelyek elnyelik Önt. A végtelenségig tiszta hangzás 6 beépített hangszórót biztosít egy elegánsan vékony hangsávban.Mindegyik hangszóró rendelkezik saját erősítőkkel, amely biztosítja az egyes meghajtók pontos reprodukcióját és hatékony használatát. A basszus hangszóró kiegészíti az erős basszust. A vezeték nélküli kapcsolat segítségével tetszés szerint telepítheti.

Fő jellemzők A Samsung HW-K651 ezüstben

  • Kiváló minőségű, gazdag hangzás kompakt kivitelben
  • Hatékony mélyhangszóró vezeték nélküli telepítéssel
  • Egy kábeles csatlakozás TV-vel (HDMI ARC)
  • 6 különálló hangszóró, mindegyik saját erősítővel rendelkezik
  • Vezeték nélküli lejátszás és vezérlés (Samsung Remote App)
  • Más audioforrásokhoz (analóg AUX bemenet és digitális optika)
  • Dolby Digital támogatás (5.1) és DTS (2 csatornás)

Összkomfortos

A hangsáv a Bluetooth interfészt használja a könnyű vezeték nélküli kapcsolathoz a modern elektronikához. Zenelejátszás kábelen keresztül és távvezérlés a Samsung Audio Remote segítségével közvetlenül a mobilkészülékről. Egyszerűen CONNECT és vezérelje a hangsávot, és játssza le a kedvenc zenéit.Még akkor is, ha kedves a szobája, a hátsó hangsugárzók is megengedhetők. A Wireless Audio 360 kompakt, de nem kevésbé erőteljes hangszórókkal rendelkezik. Csatlakoztatásuk a bázisállomáshoz vezeték nélkül történik, így megvédjük a többi csúnya kábelt.

Paraméterek

Csatlakozók

Csatlakozó típus
HDMI Kész!

Rendszer típusa

Rendszer típusa
3.1 Kész!
Aktív/Passzív
Aktív (független) Kész!
Mechanika
Mechanika nélküli Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Vezeték nélküli zenelejátszás Kész!

Jellemzők

Összteljesítmény
340 W Kész!

Kapcsolat

Technológia
Bluetooth Kész!
Kimenetek
3.5 mm Jack, HDMI Kész!

Hangátviteli rendszer

Hangszóró
Vezetékes Kész!
Mélynyomó
Vezeték nélküli Kész!

Mélynyomó mérete

Mélység
33,5 cm Kész!
Szélesség
45,2 cm Kész!
Magasság
15,4 cm Kész!

Hangszóró méretei

Hangszóró szélesség
1 010,5 mm Kész!
Hangszóró magasság
54 mm Kész!
Hangszóró mélység
87,5 mm Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HW-K651 ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-K651 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-K651 strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-K651 stříbrný. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-K651 stříbrný.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ