Samsung SL-M4580FX

Termékkatalógus
Samsung SL-M4580FX
Lézernyomtató - fekete-fehér, A4, nyomtató, szkenner, másoló, fax, akár 45 oldal/perc, 1200x1200 dpi, CPU 1 GHz, 1 GB memória, színes érintőképernyő 10,1 hüvelykes LCD, duplex, DADF, USB 2.0
Kód:  PN073h5b Termékszám:  SS401C Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SL-M4580FX

A fekete-fehér multifunkciós nyomtató négy, nagy teljesítményű eszközt kínál: nyomtató, szkenner, másológép és faxkészülék egyben. Gyorsaságának, kiváló minőségének és sokrétű képességeinek köszönhetően többféle munkacsoport számára is alkalmas. Az innovatív jellemzők intuitív kezelést tesznek lehetővé.

10,1 hüvelykes LCD színes kijelző

A nagy kijelző egy tablethez hasonlít, a rendszer alapja pedig a népszerű Android, amely gyorsaságot és könnyű kezelhetőséget biztosít. A nyomtató előre telepített kedvenc alkalmazásokkal rendelkezik, mint például a Copy, Scan / Send, Box, Job Status, Address Book és Help, valamint a gyakran használt szolgáltatások widgetei az azonnali eléréshez. Használd ki a "madártávlati" előnézetet, vagy állítsd be az My Page és a Quick Menu beállításait minden felhasználó számára. Lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd a nyomtató egyes felhasználóinak nyomtatási szokásait, ellenőrizheted a hozzáférést és további szolgáltatásokat is igénybe vehetsz.

Fáradhatatlan asszisztens

Soha nem kell sokáig várnod a feladatok elvégzésére. Legfeljebb 45 fekete-fehér oldalt nyomtat percenként, és az első oldalak a felmelegedés után 6,5 másodperc alatt elkészülnek. Még a szkennelés sem tart sokáig, akár 35 darab, egyoldalas képet is képes betölteni egy perc alatt, vagy ugyanennyi idő alatt 60 darab kétoldalast. Optikai szkennelés esetén a legjobb nyomtatási minőség 1200 dpi, legfeljebb 4800 dpi felbontással. Másoláskor az oldalak legfeljebb 35 lap/perc sebességgel kerülnek kiadásra. A 33,6 kbit/s modemmel rendelkező fax csupán néhány másodperc alatt máris küldi a faxot. A havi felhasználás kapacitása 200 000 oldal ennél a modellnél.

Érdemes megemlíteni a műszaki adatokat: 1 GB memória és 320 GB merevlemez áll rendelkezésre. Természetesen a különböző típusú papírok és formátumok - például levelezőlapok, borítékok, A5, A6 vagy egyedi méretek - támogatása magától értetődő.

Hasznos funkciók

Ebben a készülékben majdnem minden irodában előforduló helyzetre létezik egy egyszerű megoldás. Élvezd a közvetlen nyomtatási funkciót USB eszközökről, az egyszerű dokumentum másolást, a költséghatékony egy oldalra való több oldalnyi nyomtatást, a törlés, áthelyezés és sok más funkciót. Emellett gyakran van szükség kétoldalas nyomtatásra, amely nagymértékben csökkenti a papírfelhasználást. Szkennelj közvetlenül e-mailbe, megosztott mappákba vagy USB-eszközre, illetve használd a késleltetett faxküldést.

Funkcionálisan és kapacitív módon is bővíthető

A nyomtató funkcionálisan és kapacitív módon is bővíthető, valamint konfigurálható. Támogatja a fejlett NFC technológiát, amely okostelefonokkal együtt használható, és az opcionális WiFi vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a közvetlen webes nyomtatást számítógép használata nélkül is. Bővítsd ki 3, összesen 2300 papír kapacitásra a tálcákat, válaszd az alacsony állványt, vagy bővítsd a memóriát 2 GB-ig.


Műszaki adatok:

Fontos információk:
Alapfunkciók: nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás
Kommunikáció: 10.1" LCD érintőképernyő (960 x 600), Android-alapú interfész
Merevlemez: 320 GB
1 GHz-es kétmagos processzor
Maximális memória: 1 GB
Interfész (standard): Hi-Speed USB 2.0 (host/eszköz), Ethernet 10/100/1.000 Base TX
Maximális havi terhelhetőség: 200.000 oldal
Zaj: kevesebb, mint 54 dBA (nyomtatás), kevesebb, mint 56 dBA (másolás), kevesebb, mint 30 dBA (készenléti)

Nyomtatás:
Nyomtatási sebesség: akár 45 oldal/perc A4 formátum (47 oldal/perc Letter formátum)
Első nyomat elkészítési ideje (egyszínű kimenet): Kevesebb mint 6,5 másodperc
Felbontás: hatékony teljesítmény akár 1200 x 1200 dpi (1200 x 600 x 2 bit)
Kétoldalas nyomtatás: beépített
Támogatja a közvetlen nyomtatás USB eszközökről
Nyomtatás funkció: közvetlen nyomtatás, biztonságos nyomtatás
Nyomtató nyelvek: PCL 5e, PCL 6, PostScript 3, PDF Direct V1.7

Másolás:
Sebesség (fekete-fehér kimenet): Legfeljebb 35 másolat/perc A4 formátum (36 másolat/perc Letter formátum)
Első másolat elkészítési ideje (egyszínű kimenet): Kevesebb mint 6,5 másodperc
Kicsinyítés/nagyítás tartomány : 25-400%
Több másolat: 9999

Másolási funkciók: több lap egy lapra, brossúra, könyvmásolás, plakát másolás, kép ismétlés, vízjel, bélyegzés, átfedés, margó törlés, képeltolás, csomagolás, háttérbeállítás, tükörkép, negatív kép, munka létrehozása, proofolás, mentés Box-ba

Szkennelés:
Monokróm szkennelési sebesség: kétoldalú szkennelés: akár 60 oldal/perc, egyoldalas szkennelés: legfeljebb 35 oldal/perc
Optikai/továbbfejlesztett felbontás: 1200 x 1200 dpi / 4800 x 4800 dpi felbontásig
Szkennelés a következőkre: merevlemez (megosztott mappa), USB, e-mail, kliens (NetScan), SMB, FTP
Kompatibilitás: Windows: TWAIN / WIA, Mac TWAIN / ICDM, Linux: SANE
Módszer: 3-csatornás digitális modul CIS

Fax:
Felbontás: Normál: 203 x 98 dpi, finom / fotó: 203 x 196 dpi, nagyon finom: 300 x 300 dpi, ultrafinom: 600 x 600 dpi
Memória: Merevlemez (megosztott mappa)
Automatikus tárcsázás

Fax funkciók: tárcsázás kézibeszélő nélkül, automatikus újrahívás, keresés, hang tárcsázás, impulzus tárcsázás, szünet, az utoljára tárcsázott szám újrahívása, megkülönböztető csengőhang, hívóazonosító, külső telefon interfész, fax továbbítás e-mailbe, faxküldés PC-re, legfeljebb 500 helyre, késleltetett faxküldés, színes fax (küldés, fogadás)

Kompatibilitás: ITU-T G3, Super G3
Modem sebesség: 33,6 Kbps

Papírkezelés:
Bemeneti kapacitás (tálca): 550
Bemeneti kapacitás (többfunkciós tálca): 100
Bemeneti kapacitás (maximum): 2300 lapos tálca (normál 550 lapos többcélú tálca + 100 lapos tálca + 3 x 550 lapos tálca)
Kimeneti kapacitás: 500 lap

Kellékek:
Toner (Fekete)
Átlagos patron kapacitás 40 000 szabványos oldal esetén (7 000 oldalas festékkazettával). Az ISO / IEC 19752 szabvány szerinti tonerkazetta-hozam.

A kijelző egység / cilinder (fekete)
100.000 oldal (háromoldalas levelet/egy oldalas A4-es nyomtatás 5%-os lefedettséggel alapul véve)

Opcionális lehetőségek:
3x550 papírkazetta kapacitás
2 GB-os memória
Alacsony állvány
Vezeték nélküli + NFC

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Csatlakozás
USB, LAN Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok
Kétoldalas automatikus lapadagoló, Scan-to-E-Mail Kész!
Szkennelési sebesség
60 oldal/perc Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
45 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
550 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
6,37 s Kész!
Maximális havi kapacitás
200 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
500 lap Kész!

Méret

Magasság
649 mm Kész!
Mélység
459,5 mm Kész!
Szélesség
530 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Érintős Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung SL-M4580FX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SL-M4580FX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung SL-M4580FX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SL-M4580FX.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ