Samyang 12 mm F2.0 Fuji X (Black)

Termékkatalógus
Samyang 12 mm F2.0 Fuji X (Black)
5 1 értékelés
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, APS-C, Fujifilm X bajonett, a szűrő átmérője 67 mm, 18 mm ekv. a mozifilmhez - full-frame
Kód:  SYG2001b1 Termékszám:  F1220510101

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samyang 12 mm F2.0 Fuji X (Black)

A Samyang 12 mm F2.0 egy rendkívül széles látószögű objektív manuális élesítéssel. Az objektív előnyös tulajdonságait elsősorban a CSC fényképezőgépeken használhatja ki, miközben a 18 mm-es, széles szögű gyújtótávolság az APS-C fényképezőgépekhez megfelelő. A kiváló F2.0 rekeszértéknek köszönhetően, amely az ilyen széles látószögű objektívek esetén nem megszokott, remek táj- vagy architektonikus felvételeket készíthet. A rosszabb fényviszonyok sem okoznak majd gondot.

Legfontosabb jellemzői

  • Nano Coating System (NCS)
  • AS és ED tagok
  • Hibrid aszférikus lencse (H-ASP)
  • Hat lamellás fényrekesz
  • Ideális CSC és APS-C fényképezőgépekhez

Garantált minőség

Ez a Samyang objektív a független, tükröződésmentes NCS (Nano Coating System) technológiát használja, amely sokkal hatékonyabban csökkenti a tükröződést és a szellemkép hatást, mint a korábbi UMC (Ultra Multi Coating) rendszer. A rekeszen 6 lamella található és F22 értékig élesíthető. A minimális fókusztávolság 0,2 m. A szűrő átmérője 67 mm. Az objektív egy levehető napellenzővel is rendelkezik.

Az objektív optikai rendszere 10 csoportba rendezett 12 lencséből áll, amelyből egy aszférikus üveg (AS), egy alacsony fényszóródású (ED) lencse, egy pedig hibrid aszférikus (H-ASP) lencse. A H-ASP lencse minimálisra csökkenti a kromatikus aberrációt, ezzel a teljes képmezőn kiváló képminőséget és kontrasztot nyújt még teljes nyílásnál is. A hat lamellának köszönhetően a rekesznyílás kör alakú, amelyet megtart még magas rekeszérték beállításakor is. Ennek köszönhetően elmosódott hátterek alakíthatók ki, vagyis lehetővé teszi a bokeh hatás elérését.

Paraméterek

Bajonett
Fujifilm X Kész!
Érzékelőhöz
APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
12 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
12 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/22 Kész!

Bajonett

Bajonett
Fujifilm X Kész!

Tulajdonságok

Érzékelőhöz
APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
12 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
12 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/22 Kész!
Szűrőátmérő
67 mm Kész!
Min. fókusztávolság
20 cm Kész!

Funkciók

Funkció
Rekeszgyűrű Kész!

Méret

Hossz
72,5 mm Kész!
Átmérő
59,4 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
260 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samyang 12 mm F2.0 Fuji X (Black) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samyang 12mm F2.0 Fuji X (Black). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samyang 12 mm F2.0 Fuji X (Black). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samyang 12 mm F2.0 Fuji X (Black). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samyang 12 mm F2.0 Fuji X (Black).
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ