Sensi termosztát

Termékkatalógus
Sensi termosztát
Termosztát - fűtés vezérlő és szabályozó rendszer, elhelyezés: kazán, Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, WiFi, Android és iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű alkalmazás, hálózati
Kód:  SEnsi01

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sensi termosztát

Tervezd meg és irányítsd bárhonnan és bármikor az otthoni kényelmet az intelligens Sensi okos szobatermosztáttal. A Sensi termosztáttal nem kell választanod a spórolás és a kellemes otthoni környezet között. Az Android és iOS rendszerrel is működő Sensi közvetlenül csatlakozik az otthoni automatizálás különféle platformjaihoz, Amazon Alexa-hoz, Apple HomeKit-hez, Google Assistanthoz vagy Winkhez. Otthoni komfort szabályozásához geofencing módot használhatsz, ahol a Sensi termosztát az okostelefon helyétől függően energiát takarít meg a fűtés és a hűtés területén, ha nem vagy otthon, és garantálja, hogy hazaérkezéskor minden a kívánságaidnak megfelelően fogadjon. A Sensi másik lehetősége a nappali hőmérséklet-tervezés, 7 napos menetrend szerint.

A Sensi intelligens szobatermosztát főbb jellemzői

  • Okos sensi termosztát az otthoni kényelem megteremtéséhez
  • Integrálható az otthoni automatizálási platformokba: Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant és Wink
  • A Geofencing mód a telefon helyadatai alapján dolgozik
  • 7 napos menetrendtervezés
  • Kompatibilis a legtöbb fűtési, szellőztető és légkondicionáló berendezéssel (HVAC)
  • Az intuitív Sensi mobilalkalmazás segíti a termosztát gyors működését
  • ENERGY STAR energetikai tanúsítvány

A Sensi intelligens termosztát egyszerűen telepíthető

A Sensi termosztát kompatibilis a legtöbb HVAC rendszerrel és csatlakoztatható a meglévő kábelezéshez. Az intuitív Sensi mobilalkalmazás a beállított utasítások segítségével végigvezet a telepítés minden szükséges lépésén, és segíti a termosztát beüzemelését a kevésbé tapasztalt felhasználók számára. A Sensi lehetővé teszi az eredeti termosztáthoz csatlakoztatott kábelek azonosítását és az otthoni beállítások automatikus konfigurálását. A Sensi termosztát ENERGY STAR energiahatékonysági szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik.


Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Apple Home Kész!
Kompatibilis hangasszisztensek
Apple HomeKit (Siri), Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sensi termosztát Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sensi Thermostat. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sensi Thermostat. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sensi Thermostat. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sensi Thermostat.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ