Smartomat Sunset 4 Pro piros

Termékkatalógus
Smartomat Sunset 4 Pro piros
Okoskarkötő - közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, tempómérés, kapcsolódás: Bluetooth és USB, gyorsulásmérés, giroszkóp, véroxigénszint mérő, vízállóság: vízálló, operációs rendszer kompatibilitás: Android és iOS
Kód:  SPTsmt017 Termékszám:  8595683500487 Gyártó honlapja:

Smartomat Sunset 4 Pro piros

A(z) Smartomat Sunset 4 Pro piros fitness karkötőt nők és férfiak egyaránt viselhetik. Első ránézésre elvarázsol a(z) fekete szilikon szíjával. A(z) 0,96" átlójú kijelzőn megnézheted az összes fontos információt. A(z) Smartomat okoskarkötő problémamentesen kommunikál a(z) Android és iOS rendszerrel, mégpedig Bluetooth és USB interfész segítségével. A precíz pulzusmérő egy kulcsfontosságú segédeszköz az aerob és anaerob zóna pontos meghatározásához és a hatékonyabb zsírégetéshez. Átlagos használat mellett a fitnesz karkötő akkumulátorának működési ideje 120 óra. Így nem kell félned attól, hogy futás közben váratlanul lemerül. A(z) Smartomat Sunset 4 Pro piros okos karkötőt úgy tervezték, hogy ellenálljon a levegő páratartalmának, de vízzel nem érintkezhet. Az akkumulátor állapotjelzője természetesen teljesen magától értetődő.

A(z) Smartomat Sunset 4 Pro piros aktivitásmérő legfontosabb funkciói

  • Pulzusszám mérése közvetlenül a csuklón
  • A hét napja, chronograf, stopper, ébresztőóra, megvilágítás és dátum funkció
  • A(z) Smartomat márkájú fitness karkötő felszereltségéből a(z) gyorsulásmérő, giroszkóp és oximéter érzékelő sem hiányzik
  • A(z) Smartomat Sunset 4 Pro piros karkötőt a következő funkciókkal is ellátták: értesítés mobilról, mobil kezelése, rezgés, akkumulátor állapota és mobil keresése
  • A(z) okoskarkötő olyan hasznos sportfunkciókkal is rendelkezik, mint a(z) pulzusmérés, alvásfigyelés , lépésszámláló, kalóriaszámítás, távolságmérés, tempómérés és vérnyomás mérés
  • Kompatibilis a(z) Android és iOS operációs rendszeren futó okoskészülékekkel

A(z) Smartomat Sunset 4 Pro piros kellemesen meglep

A(z) Smartomat Sunset 4 Pro piros okoskarkötő ámulatba ejt a számos funkciójával. A praktikus értesítéseknek köszönhetően mindig képben leszel. Ez az aktivitásmérő rezgéssel is figyelmeztet a lényeges információkra. A(z) Smartomat aktivitásmérővel a mobiltelefonodat is vezérelheted, így az alaptevékenységekhez nem kell kivenned a zsebedből vagy a hátizsákodból. Ha nem emlékszel, hogy hová tetted a mobiltelefonodat, akkor a fitnesz karkötővel megkeresheted.

A(z) Smartomat Sunset 4 Pro piros okoskarkötő a személyi edződ lesz

A(z) Smartomat Sunset 4 Pro piros a következő aktivitások mérésére szolgál: futás és séta. Például az alvásfigyelő kontrollálja a mély alvással töltött időt. Ezenfelül tanácsot ad, hogyan javíts az alvási ciklusodon és ennélfogva több energiád legyen napközben. A kalóriaszámlálás segít nyomon követni az optimális táplálékbevitelt. A lépésszámláló szüntelenül méri az aktivitásod és statisztikai adatokkal motivál a mozgásra.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Séta Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
18 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vezérlés módja
Érintőképernyő Kész!
Tömeg
18 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Séta Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol Kész!
Felület nyelve
Angol Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» További vérnyomásmérős okosórák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Smartomat Sunset 4 Pro piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smartomat Sunset 4 Pro červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Smartomat Sunset 4 Pro červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smartomat Sunset 4 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smartomat Sunset 4 rot.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ