Discovery Ultra Black

Termékkatalógus
Discovery Ultra Black
Elektromos roller összecsukható, 36V, 8 „felfújható gumiabroncsok, motor: 300W, lánchajtás, maximális sebesség: 18 km / h, a fék a hátsó kerék, az elforgatható emelő szabályozására a sebesség, akkumulátor Li-Ion 4,4Ah 36V, keret: alumínium, Roll : 20km, súly: 12 kg, robogó nem engedélyezett közúti használatra
Kód:  SPTbd0728 Termékszám:  4014607580076

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Discovery Ultra Black

Munkás nagy elektromos robogó márka Prophete teszi ideális társ a mindennapi túrák mentén pályák, vagy útban az iskolába, vagy dolgozni. Ez történt egy szép modern design, hogy a rajongók örömére ilyen közlekedési eszközt. Scooter, amely alumíniumból készült, egyszerűen hajtsa fel, és lovagolni tömegközlekedés, például akkor, amikor találkozik egy váratlan eső.

Főbb jellemzők fekete elektromos robogó Discovery Ultra

  • Minőségi elektromos robogó rendkívül kedvező áron
  • Gyors összeszerelés és szétszerelés
  • A súlya csak 12 kg és a terhelés 100 kg-ig
  • felfújható gumiabroncsok
  • Hatótávolság 20 km
  • modern design

Erőteljes 300W motor futásteljesítmény akár 20 km   ?

Az alap tartalmaz egy 300W-os motor lánchajtás, amely lehet fejleszteni a maximális sebesség 18 km / h-4,4Ah akkumulátorok biztosít egy sor legfeljebb 20 km. Az újratöltés teljes kapacitással már 2,5 óra. Felfújható 8 „gumik olyan szilárd kényelem, amikor áthajt különböző felületi egyenetlenségeket. Rotációs hajtás is arra szolgálnak, hogy szabályozzák a sebességet, és értékelni fogja a biztonságos hátsó fék. Kapacitás robogó eléri a 100 kg-os, és a súlya mindössze 12 kg.

Figyelmeztetés:
Scooter nem engedélyezett közúti használatra!

Paraméterek

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Discovery Ultra Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Discovery Ultra černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Discovery Ultra černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Discovery Ultra černá.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ