Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Gabonafélék és müzli

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fajta
Granola
(3)
Pép
(1)
Íz
Csokoládé
(2)
Eper
(1)
Csonthéjas gyümölcsök
(1)
Tömeg
165 g
500 g
-
Szűrés

A gabonafélék és a müzli népszerű választás a gyors és kiegyensúlyozott reggeli készítéséhez. Ezek a termékek az ízek és tápértékek széles skáláját kínálják, beleértve a rostokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek támogatják az egészséges emésztést és energiát biztosítanak a nap folyamán. Számos termék közül válogathatsz a család minden tagjának. Nem tudod, hogy melyik müzli legyen a befutó? Olvass tovább.

Tovább

Gabonafélék és müzli a változatos ízvilág és táplálkozási igények kielégítésére

A gabonafélék és a müzli nemcsak ízletes, hanem tápláló része is a reggeli menünek, amely támogatja az egészséges életmódot. Az olyan fajták, mint a gabonafélék, müzli, granola, zabpehely és zabkása változatossága lehetővé teszi, hogy az egyéni igényeidnek és preferenciáidnak megfelelő terméket válassz. A csokoládé, dió, eper, különböző gyümölcsök, mandula és sós karamell ízek széles választékával minden reggel másképp, de mindig elégedetten indulhat.

  • Megfelelő tápérték.
  • Energia az egész napra.
  • Magas rosttartalom.
  • Gyorsan és kényelmesen elkészíthető.
  • Változatos és könnyen testre szabható.
  • Magas kalóriatartalom.
  • Magas cukortartalom.

i

Gabonafélék vs. müzli

A gabonafélék és a müzli két népszerű lehetőség reggelire, amelyek összetételükben, textúrájukban és tápértékükben különböznek egymástól. Míg a gabonafélék elkészítésénél több feldolgozási eljárást alkalmaznak, és nagyobb mennyiségű cukrot és kevesebb rostot tartalmazhatnak, a müzli esetében magasabb a teljes kiőrlésű gabonák, a diófélék és az aszalt gyümölcsök aránya, ami jobb tápértéket és hosszabb ideig tartó telítettséget eredményez.

Miért ajánlott a müzli fogyasztása?

A müzli nagyszerű módja annak, hogy a napot egészséges és kiegyensúlyozott módon kezdd. Magas rosttartalma segíti az emésztést és teltségérzetet biztosít, ami kulcsfontosságú a testsúlykontroll szempontjából. A diófélékből és aszalt gyümölcsökből származó vitamin-, ásványi anyag- és antioxidáns-tartalmának köszönhetően az immunrendszert is erősíti. Kedvenc gyümölcsöd vagy joghurtod hozzáadásával könnyedén személyre szabhatod a reggelidet, hogy ízletes és tápanyagokban gazdag napot kezdhess.

Müzli gyümölcsmix
Müzli gyümölcsmix

Müzli Pina Colada
Müzli Pina Colada

Protein müzli csokis
Protein müzli csokis

Hogyan készíthető házilag müzli? Keverd össze a zabpelyhet a magokkal és diófélékkel, majd adj hozzá egy kis mézet vagy juharszirupot az édes ízvilág érdekében, és kókuszolajat a ropogós érzetért. Terítsed a keveréket egy tepsibe, és előmelegített sütőben süsd aranybarnára. Végül adj hozzá aszalt gyümölcsöt az extra ízért és állagért. Tejjel, joghurttal vagy napközbeni egészséges nassolni valóként élvezd a saját készítésű müzli ízét.

Sokféle reggeli lehetőség: gabonafélék és zabkásák formájában

A reggeli gabonafélék, müzli, granola és zabkása széles választékot kínál mindazok számára, akik egészséges és ízletes reggelit keresnek. Ezek a termékek nem csak változatos ízeket és textúrákat kínálnak, hanem olyan fontos tápanyagokat is tartalmaznak, mint a rostok, fehérje, valamint különböző vitaminok és ásványi anyagok, amelyek kulcsfontosságúak az egészség és a vitalitás megőrzéséhez.

  • A gabonafélék gyors és kényelmes választást jelentenek a reggelihez, és az ízek és a tápanyagok széles választékát kínálják.
  • A müzli rostban és fehérjében gazdag, ideális reggelire, amelyet gyakran kombinálnak dióval, magvakkal és aszalt gyümölcsökkel.
  • A granola a müzli ropogós és édes alternatívája, amely tejjel vagy joghurttal fogyasztva ízletes, és hosszú órákra elegendő energiát biztosít.
  • A zabkása egy meleg és tápláló reggeli, magas rosttartalommal, amely könnyen testre szabható egyéni ízlés szerint.
  • A zabpehely népszerű a magas rosttartalma miatt, amely hozzájárul a tartós jóllakottság érzéséhez és elősegíti a szív egészségét.
  • A köles lágy, enyhén diós ízt kínál, és könnyen emészthető volta miatt nagyszerű energiaforrás.
  • A hajdina egy antioxidánsokban gazdag, gluténmentes alternatíva, amely alkalmas a gluténérzékenyek vagy cöliákiában szenvedők számára.

Granola
Granola

Zabpehely
Zabpehely

Köles
Köles

Hajdina pehely
Hajdina pehely

Mennyi fehérje van a gabonafélékben? A zabpehely általában 100 grammonként körülbelül 13-15 g fehérjét tartalmaz, ami ideális az izmok regenerálódásának elősegítéséhez és a teltségérzethez. A hajdina pehely 100 grammonként körülbelül 11 g fehérjét tartalmaz, könnyen emészthető, és számos diétás igényt kielégít. A hajdinapehely kiemelkedik gazdag fehérjetartalmával, amely 100 grammonként akár 13 g is lehet.

i

Próbáld ki a finom Bery Jones gabonafélék és müzli kínálatát

A Bery Jones gabonafélék és müzli tökéletes választás mindazok számára, akik egészséges és ízletes reggelit keresnek. Büszkén mutatjuk be termékeinket, amelyek gondosan, hozzáadott cukor nélkül, glutén és pálmaolaj nélkül készülnek, bizonyítva, hogy az egészséges táplálkozás is lehet ellenállhatatlanul finom.

Granola: Ropogós kezdete egy új napnak

A ropogós és gazdag íze miatt népszerű granola tökéletes választás egy kiegyensúlyozott reggelihez. A pirított teljes kiőrlésű gabonából, diófélékből, magvakból áll, és gyakran mézzel vagy juharsziruppal édesítik. Kiváló energia-, rost- és egészséges zsírforrás, így nemcsak ízletes, hanem rendkívül tápláló választás is a nap indításához. Általában tejjel, joghurttal kínálják, vagy önmagában is fogyasztható energizáló snackként.

Granola diós
Diós granola

Granola fehér csokis
Fehér csokis granola

Granola epres
Epres granola

Hogyan választható reggeli gabonafélék az egész család számára

Ha egy gyors, tápláló és ízletes reggeliről van szó, a gabonafélék gyakran sokak első választása. Számtalan fajta- és ízkombináció létezik, amelyek gyakorlatilag minden ízlést és diétás igényt kielégítenek. A klasszikus gabonafélék, a müzli, a granola, a zabpehely, a válogatott zabkása, a választék igazán széles.

  • A teljes kiőrlésű gabonafélék nagyszerű választás mindenkinek, aki kiegyensúlyozott étrendre törekszik. Magasabb rosttartalmat és ezáltal hosszabb távú telítettséget biztosítanak. A választásnál fontos odafigyelned a cukortartalomra és a mesterséges adalékanyagokra.
  • A gyermekeknek készült gabonafélék népszerű ízekkel és vidám csomagolással kaphatók. Célszerű azonban alacsonyabb cukortartalommal rendelkező és magasabb arányú teljes kiőrlésű gabonát tartalmazó lehetőségeket választanod, hogy a reggeli ne csak ízletes, hanem egészséges is legyen.
  • A cukormentes gabonafélék azoknak szólnak, akik ügyelnek a cukor korlátozására az étrendjükben, vagy az egészségesebb alternatívákat részesítik előnyben. Ezek a termékek gyakran természetes édesítőszereket tartalmaznak, vagy teljesen édesítőszermentesek, így bűntudat nélkül élvezheted a müzli fogyasztását.

Minőségi alapanyagokból készült gabonafélék és müzli

A minőségi alapanyagokból készült gabonafélék és müzli minden produktív nap kezdetéhez hozzátartozik. A legjobb összetevők gondos kiválasztásával készült termékek nemcsak kivételes ízt, hanem számos táplálkozási előnyt is kínálnak. A teljes kiőrlésű gabonafélék, a friss diófélék, az aszalt gyümölcsök és a szuperélelmiszerek közül minden egyes összetevőt az egészségünkhöz való hozzájárulása alapján választunk ki.

Figyelj oda az allergénekre a gabonafélék és a müzli esetében

A gabonafélék és müzli kiválasztásakor fontos, hogy tisztában légy az olyan allergének jelenlétével, mint a glutén, a diófélék vagy a szója, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Bery Jones mogyorós granola Szállításra kész > 10 db
Granola -
3 390 Ft

2.
Bery Jones fehér csokoládés granola, 500 g Szállításra kész > 5 db
Granola -
3 390 Ft

4 termék
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery133
Bery Jones mogyorós granola - Granola Típusok
4,4 20×
Bery Jones mogyorós granola
Granola -
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery135
5,0
Emco Protein kása csokoládéval 3x55 g
Müzli - - 430 Ft/pcs
1 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FOOD190
Bery Jones epres granola, 500 g - Granola Típusok
4,4 20×
Bery Jones epres granola, 500 g
Granola -
Szuper ár
3 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTbery134

Gabonafélék és müzli

Gabonafélék és müzli

A Gabonafélék és müzli kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Gabonafélék és müzli – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gabonafélék és müzli A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gabonafélék és müzli A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gabonafélék és müzli vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ