Hiteles sportok zöld / fehér

Termékkatalógus
Hiteles sportok zöld / fehér
Összecsukható roller kerékméret 180 mm, terhelhetőség 100 kg, ajánlott életkor 4 év
Kód:  HRAa3939 Termékszám:  4260341181301 Gyártó honlapja:

Hiteles sportok zöld / fehér

Az Autentikus sportos összecsukható robogóval élvezheti az aktív szórakozás szép pillanatait. Az alumíniumszerkezet biztosítja a szükséges szilárdságot a biztonságos vezetéshez és az alacsony súlyhoz . A 180 mm átmérőjű öntött kerekek az úttal kommunikálnak. Keménységük eléri a 82 A-ot, így nagymértéApproxen elnyelik az egyenlőtlenségeket és garantálják a jó tapadást. A kerekek extrudált sárvédőkkel vannak ellátva, a hátsó pedig rendkívül erős súrlódási fékként működik. A megerősített lemez sok lábteret kínál a 46-as méretig.

A robogó mind a gyermekek, mind a felnőttek számára egyaránt alkalmas, hiszen akár 100 kg-os teherbírással is rendelkezik. A kormányoszlop 76 - 101 cm-es tartományban állítható. Akár kisebb vagy nagyobb, nagyszerűen érezni fogod ezt a robogót. Amikor befejezi a játékot, biztosan kihasználja a gyakorlati állványt, így nem kell a robogóra támaszkodnia vagy lefektetnie. A funkcionalitás mellett egy érintetlen design és egy fekete, zöld és sárga színes kombináció is megcsodálható. A tökéletes közlekedésbiztonság érdekében mind az első, mind a hátsó rész tükröző elemekkel van ellátva.

4 éves korú gyermekek számára alkalmas.

Paraméterek és specifikációk:

Csapágyak:
ABEC 7

kerekek:
PU öntött kerekek 180 mm, 82 A

Kezelõfelület:
76 - 101 cm

Max. felhasználói súly:
100 kg

Méretek:
Spread: 101 × 34,5 × 91,5 cm
Összetett: 80 × 15 × 32 cm

Paraméterek

Ajánlott
Gyerekeknek Kész!

Felhasználó

Ajánlott
Gyerekeknek Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hiteles sportok zöld / fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Authentic Sports zeleno/bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Autentické športové zelené / biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Authentic Sports zeleno/bílá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Authentic Sports zeleno/bílá.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ