Kemping és túra

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

A kirándulások és a természetben való túrázás, valamint a horvátországi kempingezés szinte már részévé vált a kirándulni vágyó magyar embernek. Itt megtalálhatod az összes kempingezéshez és szabadtéri tevékenységhez szükséges felszerelést, legyen szó sátrakról, hátizsákokról és cipőkről, késekről vagy távcsövekről. Emellett megtalálhatsz itt bármit - a túrabotoktól kezdve a kempingbútorokon át a gázfőzőkig, illetve edényekig. Tudj meg többet róluk.

Tovább

Mit jelent a kemping és az outdoor?

Az outdoor egyszerűen a természetben való tartózkodást jelenti. Ez magába foglal minden szabadtéri sportot és tevékenységet, például a kerékpározást, túrázást, hegymászást, csónakázást, geocachinget és természetesen a táborozást. Gyakran használják kültéri ruházatok és kiegészítők értékesítésére az outdoor üzlet kifejezést.

Sátrak - a megfelelő táborozás alapja

sátrak a kempingfelszerelések legfontosabb elemei, hacsak nem szeretnél mindig a szabadban aludni. Kínálatunkban bármilyen szabadtéri sátrat megtalálsz: expedíciós, családi, tengerparti és kerékpáros túrához készült sátrakat, ultrakönnyű és pop up sátrakat, bivak, menedék, illetve gyermek- és kerti sátrakat.

Hálózsákok a kényelmes kempingezéshez nemcsak hűvös időben

hálózsákok a legkeményebb körülmények ellenére is békés álmokat biztosítanak. A nyári, téli vagy három évszakos hálózsákok készülhetnek tollakból, üreges szálakból vagy mikroszálakból. Fontos figyelembe venni a hálózsák komfort hőmérséklet limitjét.

Derékalj - hasznos kempingfelszerelés

Derékalj vagy matrac nélkül elképzelhetetlen a sátorban való kempingezés. Legyen szó hab-, felfújható vagy önfelfújó matracról, ezek fontos hőszigetelő funkcióval rendelkeznek, és megvédik a hátadat az éles kövektől és a talaj egyenetlenségétől.

A túracipő a kirándulás elengedhetetlen része

A túracipőnek tökéletesen illeszkednie kell. Azon is el kell gondolkodnunk, hogy rövid utakra, hosszabb túrákra, vagy kihívást jelentő alpesi expedíciókra indulunk-e. Ennek függvényében választhatunk szandált túrázáshoz, nyári, téli, alacsony vagy magas szárú (hegymászó) túrabakancsot, esetleg dönthetünk hegymászó vagy expedíciós csizmák mellett.

Hátizsákok a kempingtartozékokhoz

Egy jó hátizsákba mindent belepakolhatunk, amire csak szűkségünk lehet a szabadban. De kínálatunkban a kiránduló, vadászati hátizsákok és túrahátizsákok mellett mást is megtalálhatsz. A sport hátizsákok alkalmasak futáshoz, kerékpározáshoz vagy teniszezéshez. Mindennapos használatra, munkába vagy iskolába pedig válassz a stílusos laptop hátizsákok közül. Amennyiben motorozol, ragadj meg egy strapabíró motoros hátizsákot.

Zseblámpák és fejlámpák - elengedhetetlenek az éjszakai kültéri tevékenységekhez

zseblámpák és fejlámpák bevilágítják az utunkat, és segítenek megtalálni a sátorban található dolgainkat. A fejlámpa segítségével szabadok maradnak a kezeid. Ezért alkalmas kerékpározáshoz, futáshoz és a kültéri tevékenységekhez. Szereld fel autódat, nyaralódat vagy az otthonodat megbízható zseblámpával. A kemping lámpák alkalmasak táborozáshoz és nagyobb területet fognak bevilágítani körülöttünk.

Túrabotok nemcsak az igényes hegymászók számára

túrabotokkal könnyebben megy a felfedezés. Csökkenti a térd- és csípőízületek terhelését, ritmizálja a járást, javítja a légzést és megkönnyíti a mozgást a terepen és az úton. Válassz túrabotokat az igényesebb kültéri helyekhez. A környék bejárásához szerezz be nordic walking botokat.

Kések és multitool szerszámok - nemcsak a táborozáshoz, vagy ételkészítéshez

kések és multitool szerszámok az alapvető kültéri felszerelések közé tartoznak, amelyek megmenthetik az életünket a természetben. A multifunkciós vagy fix pengével ellátott outdoor és összecsukható kések alkalmasak a természetjáráshoz. A multitool szerszámok segítenek a kisebb javításokban.

A távcsövek segítségével megcsodálhatjuk a természetet, miközben táborozunk

távcsövek A távcsövek segítségével megcsodálhatjuk a világot. Kültéri célokra válasszunk hordozható binokuláris vagy monokulár távcsövet (spektrumot. Ha pedig szeretnénk megcsodálni a csillagos eget, válasszunk a teleszkópok közül.

Utazási kiegészítők nem csak kempinghez és kültéri tevékenységekhez

Hiányzik a kempingezéshez illetve a kültéri tevékenységhez valamilyen utazási kiegészítő? Gazdagíthatod felszerelésedet elsősegély-készletekkel, impregnáló készítményekkel, szúnyoghálókkal és rovarriasztókkal, esőkabáttal, vízálló táskákkal és tokokkal, hőszigetelt táskákkal, hűtőládákkal és piknik plédekkel, kempingezéshez használt vegyi WC-kkel és kemping zuhanyzóval, napszemüvegekkel vagy lépésszámlálóval.

Főzés és ételek - kemping edények és kempingfőzők valamint tartós élelmiszerek

A főzés és az ételek szintén fontos téma a szabadtéri kempingezés során. A szárított hús, valamint az instant és önmelegítő ételek segítenek csillapítani az éhségedet a természetben. A forrásvizet megtisztíthatod a hordozható víztisztítóval. A kempingezés során szükséged lesz kempingfőzőkre, gázpatronokra és kemping edényekre. Az igazi nyári szórakozás érdekében a kemping grillek is állnak a rendelkezésedre.

Kültéri GPS táborozáshoz Magyarország területén vagy a világ bármely más pontján

A kültéri GPS segít a helyes út megtalálásában. Kempingezésre és szabadtéri használatra alkalmasabbak, mint az okostelefonok, mert pontosabbak és mindenekelőtt - nem függenek a lefedettségétől.

Kempingbútorok

kempingbútorokkal otthon érezheted magad a vadon legtávolabbi sarkában is. A kempingezés és a vízparti horgászat akkor élvezhető a legjobban, ha egy kényelmes nyugágyban vagy karosszékben pihensz a kempingasztal mellett, de függőágyat is felakaszthatsz egy fára, a kempingszekrények pedig segítenek a sátor rendben tartásában.

Napenergia a civilizációtól való teljes függetlenség eléréséhez

napenergia ott nyújt segítséget, ahol nincs hozzáférésünk az elektromos aljzatokhoz. A napelemek és a töltőállomások ideálisak a vadonban való táborozáshoz. A nap olcsó, környezetbarát és mindenütt jelenlévő energiájának segítségével valóban független leszel.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 217 termék
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTnhk0297
Regatta Animal Kids Chair Unicorn - Gyerekszék Típusok
5,0
Regatta Animal Kids Chair Unicorn
Gyerekszék - acél, mérete 65,5 × 29,5 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé), 1 db szék a csomagban, terhelhetősége 50 kg, állatkák motívum, rózsaszín színben
4 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTrgt069
4,7
Black Diamond Trail Explorer 3 Trek Poles Mulberry
Túrabot - uniszex, anyaga alumínium, hossza 90 cm, lila színben elérhető
17 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTbldi007
5,0
GSI Outdoors Pinnacle Dualist II 1,8l
Kemping edény - anyaga alumínium, 9 darabos készlet, készlet tartalma kanál, tál, lábas és víztartály, nem éles fémeszközzel is használható, tapadásmentes felület és ellenálló felület
31 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 07. 08.
Termékkód: SPTtot0030
Calter Fiesta 200×100 cm - piros-kék - Függőágy Típusok
4,7
Calter Fiesta 200×100 cm - piros-kék
Függőágy - 1 személyes, terhelhetősége 150 kg, tok a csomag része, akasztóhurok, anyaga poliészter, fekvőfelület mérete 100 × 200 cm (Sz×H), hossza a felfüggesztő kötelekkel együtt 2,6 m, tömege 1,7 kg, piros kivitel
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTcal013
Calter Fiesta 200×100 cm - kék-fehér - Függőágy Típusok
4,7
Calter Fiesta 200×100 cm - kék-fehér
Függőágy - 1 személyes, terhelhetősége 150 kg, tok a csomag része, akasztóhurok, anyaga poliészter, fekvőfelület mérete 100 × 200 cm (Sz×H), hossza a felfüggesztő kötelekkel együtt 2,6 m, tömege 1,7 kg, fehér és kék kivitel
9 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTcal012
5,0
Husky Felen 2-3 piros színű
Sátor - expedíciós, forma: iglu, előszobával és két bejáratos, 3-személyes, szerkezet anyaga: duralumínium, kétponyvás, vízálló, 7000 mm vízoszlop nyomás, öntartó, tömege: 4,8 kg
116 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPThusk060
3,7
POKITO Összehajtható kávésbögre 3 az 1-ben áfonyakék
Bögre - környezetbarát és teljesen újrahasznosítható, többször használható összehajtható bögre hideg és meleg italokhoz, 3 méret egyben (eszpresszó 230ml, medio 350ml, grande 475ml), a bögre nagyon könnyű, jól szigetelt, egyszerűen tisztítható (mosogatógépben mosható), egészségre ártalmatlan, kellemetlen szagoktól mentes, erős és eldőlésnek ellenálló
7 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: POKIH039
5,0
Coleman Large Camp Table
Kempingasztal - teherbírása 110 kg, anyaga: alumínium és acél, tömege: 5,2 kg
52 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTcmg0084
5,0
Trek'n eat Primavera tészta
MRE - Meal Ready To Eat, Főétel, energiatartalom/100 g: 2525 kJ, tömege 150 g - 2 460 Ft/100 g
3 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTVce0069
5,0
Cattara Függőágy 200 x 80cm
Függőágy - 1 személyes, terhelhetősége 115 kg, akasztóhurok, fekvőfelület hossza 200 cm
7 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTsc1685
4,4
Coleman Biker
Hálózsák - múmia, nyári, uniszex, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 14 °C, max. testmagasság 195 cm, hossza összecsomagolva 30 cm, átmérője összecsomagolva 26 cm, szürke kivitel, tömege 990 g
24 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTkn0516
4,0
VELAMP IR666-5W
Zseblámpa - 350 lm fényerősség, 570 m világítótávolság, üzemidő 15 óra, védettségi fokozat IP44
30 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: VLM003d
5,0
Sea to Summit X-Kettle 1,3L - Lime
Edény - Vízforraláshoz vagy ételmelegítéshez
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPT21052
5,0
Sulov Mount Everest - jobb
Túrabot - teleszkópos, uniszex, anyaga karbon, hossza 135 cm, tömege 230 g, speciális funkciói: Anti-Shock rendszer és neoprén szíj, bronz és fekete színben elérhető
8 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTm0894
3,0
Trimm Camp II lagoon
Sátor - outdoor, forma: alagút, előszobával és két bejáratos, 5-személyes, szerkezet anyaga: durawrap, egyponyvás, 3000 mm vízoszlop nyomás, tömege: 7,2 kg
94 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTa2024
4,5
Sea to Summit XL tál lime
Tál Összecsukható nagy tál XL, lime, 1150 ml, 110 g
7 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPT11082
4,0
Sea to Summit X-pot L 2,8L Pacific blue
Edény -1db összecsukható fazék X-Pot, térfogata 2,8 liter, súlya 325 g
21 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPT1247
5,0
Sea to Summit X-bowl, narancssárga
Tál - Összecsukható tál narancssárga színben, 650 ml, 80 g
5 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPT1088
5,0
Wuben H3 fekete
Fejlámpa - 120 lm fényerősség, 53 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 105 óra, védettségi fokozat IP65, tápellátás 2 × AAA, tömege 44 g
5 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTwub0044
4,8
Einhell TE-CL 18 H Li - Solo Expert Plus (akkumulátor nélkül)
Lámpa - 280 lm fényerő, 1 × LED, mérete: 75mm × 80mm × 245mm, tömege: 624 g
15 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BOF135
4,0
ion8 Leak Proof Pink, 500ml
Kulacs - űrtartalma 0,5 l, hosszú szívócsővel, szíj, fedett szívóka és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes, egy kézzel nyitható és széles nyakkal, anyaga műanyag, alkalmas kerékpározáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 23,1 cm, átmérője 6,5 cm, rózsaszín kivitel
4 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: IROlhv55
2 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Cattara147
5,0
JAD TOOLS zománcozott bogrács 6l
Bogrács - zománcos bogrács 6l
7 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: JADTOO87

Kemping és túra

Kemping és túra

A Kemping és túra kategóriában összesen 3217 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kemping és túra Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kemping és túra A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kemping és túra A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kemping és túra vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ