Kesztyűk

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Férfi
(101)
Női
(126)
Gyerek
(16)
Sportolásra ajánlott
Műlesiklás
(74)
Sífutás
(54)
Snowboard
(1)
Szabadidős tevékenység
(11)
Vadászat
(2)
Méret
0
11
-
Szűrés

Fedezd fel a tökéletes kesztyűpárt, amely növeli a kényelmet és a teljesítményedet, ha szabadtéri kalandra indulsz, nehéz körülmények között dolgozol, vagy csak járművet vezetsz. Egy kesztyű számos előnyt kínál, mint például a kényelmes viselet, a hőmérséklet szabályozása, és a védelem a hideg és nedves időjárási viszontagságokkal szemben. Az általunk kínált termékek különböző stílusainak, anyagainak és funkcióinak köszönhetően soha nem volt könnyebb megtalálni az ideális kesztyűt az igényeidhez. A kesztyűk világa rendkívül sokszínű, azonban ne hagyd ki ezt a praktikus és divatos kiegészítőt, tegyél szert rá még ma! Olvass tovább.

Tovább

Kesztyű - Funkcionális védelem és kényelem különböző aktivitásokhoz

A kesztyű egy sokoldalú kiegészítő, amely számos célra és tevékenységre alkalmazható. Nem csupán a hideg időjárás elleni védelemre szolgál, hanem például a munkavégzés során is fontos szerepet tölt be. A kesztyűk különböző típusokban készülnek, és adott tevékenységekhez igazodnak, így nélkülözhetetlen részét képezik a felszerelésednek. Egy jó minőségű kesztyű kényelmes viseletet biztosít és megfelelő védelmet nyújt, így lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hatékonyan és biztonságosan végezze a feladatát. A kesztyű funkcionalitása alapján alkategóriákba osztható. Nézzük meg őket együtt!

Mikor és kiknek jön jól egy kesztyű?

A női kesztyű változatok kialakításánál nagy hangsúlyt fektetnek a szabásra, a stílusra és a funkcionalitásra annak érdekében, hogy megfeleljenek a nők specifikus igényeinek. Gyakran ezeknek a kesztyűknek karcsúbb ujjaik és szorosabb szabásuk van, ami biztosítja a kényelmet és a mozgékonyságot. Ezzel szemben a férfi kesztyűk általában nagyobbak, strapabíróbbak és úgy vannak kialakítva, hogy szélesebb tenyérhez és hosszabb ujjakhoz illeszkedjenek. Az uniszex modellek mindenkinek kényelmet és funkcionalitást nyújtanak.

A gyerekek számára speciálisan tervezett kesztyűk kisebb kezekhez készülnek, és szoros, kényelmes illeszkedést biztosítanak. A gyerek kesztyű gyakran vidám és színes mintákkal készül, hogy a gyerekek kedvence legyen. Ezek a kesztyűk megfelelő védelmet nyújtanak a kis kezeknek, és biztosítják, hogy melegen és biztonságban maradjanak a szabadtéri tevékenységek során.

Fontos a kesztyű dizájnja

A megfelelő szín és dizájn kiválasztásával stílusos lehetsz. A világos és fényvisszaverő színek ideálisak a szabadtéri tevékenységekhez, mivel gyenge fényviszonyok között növelik a láthatóságot, így növelve a biztonságot. A semleges tónusok és klasszikus színek időtlen megjelenést kínálnak, amely alkalmas a mindennapi használatra. A leggyakrabban használt szín a kesztyűknél természetesen a fekete, de különféle színkombinációkkal is találkozhatsz.


A kesztyű méretének kiválasztása: Az illeszkedés fontossága és mérési technikák

A kesztyű méretének kiválasztása fontos lépés annak érdekében, hogy megfelelően illeszkedjen és kényelmet biztosítson számodra. Általában a kesztyűgyártók mérettáblázatokat biztosítanak, amelyek segítenek meghatározni a megfelelő méretet. A megfelelő méret kiválasztásához általában a kézfej kerületét és hosszát kell mérni, majd ezt összevetni a gyártó által ajánlott kesztyű mérettáblázattal.

A tenyér kerületét az ízületek környékén és egy kissé szétálló ujjakkal mérjük. Ezután az átváltási táblázat segítségével megtudhatod a kerületet hüvelykben, amely a gyártó által megadott méret.

Példa: Ha a tenyér kerülete 23 cm, akkor az átváltási táblázatból megállapíthatod, hogy ez 9”-es méretnek felel meg.

A kesztyű illeszkedése minden esetben lényeges

Akár síeléshez, kerékpározáshoz, futáshoz vagy munkához választasz kesztyűt, mindig alapvető fontosságú a megfelelő méret kiválasztása. Az alábbi táblázat segíthet a vásárlás során.

Konfekciós méret Körméret (cm) Körméret (inch)
XS -Ez az én méretem! 15 6
S - Ez az én méretem! 18 7
M - Ez az én méretem! 20 8
L - Ez az én méretem! 23 9
XL - Ez az én méretem! 25 10
XXL - Ez az én méretem! 30 11

A kesztyű jó, ha szorosan illeszkedik a kézre anélkül, hogy túl szoros vagy túl laza lenne. A túl szűk kesztyű viselése kényelmetlenséget okozhat, míg túl nagy kesztyű csökkentheti a fogást és a kezelési pontosságot. A megfelelő méretű kesztyű megfelelő védelmet és kényelmet biztosít, és hozzájárul a hatékony munkavégzéshez.

Ujjatlan kesztyű vagy ötujjas kesztyű? A típus döntő fontosságú

Az ötujjas kesztyűk teljes mozgékonyságot biztosítanak, és ideálisak olyan tevékenységekhez, amelyek pontos kézmozdulatokat igényelnek. Külön-külön fedik az ujjakat, ami nélkülözhetetlen olyan feladatoknál, mint a vezetés vagy a szerszámok kezelése. Ezek a kesztyűk sokoldalúak és különböző használatra is megfelelnek. Az ujjatlan kesztyűk úgy vannak kialakítva, hogy melegen tartsák a kezeket azáltal, hogy lehetővé teszik az ujjak számára a hő elosztását. Kiválóak extrém hideg körülményekhez és olyan tevékenységekhez, mint a síelés vagy a snowboardozás.

i

És mi lenne, ha mindkét változatot kombinálnánk?

A Lobster kesztyű típusok kombinálják az ujjatlan kesztyűk melegségét és az ötujjas kesztyűk mozgékonyságát. Különválasztott kialakításuk van – a hüvelykujj és a mutatóujj szabadon marad, míg a többi három ujj fedve van. Ideálisak téli sportokhoz, és egyensúlyt kínálnak a funkcionalitás és a szigetelés között.

Tevékenységre fókuszálva: Munkához alkalmas vagy téli kesztyűt keresel?

Amint említettük, annak érdekében, hogy a kesztyűk megfeleljenek tevékenységeidnek, és megfelelő támaszt, tartósságot és védelmet nyújtsanak, fontos a választást a konkrét tevékenységre összpontosítani. Sporthoz vagy munkához keresel kesztyűt? Milyen fokú védelmet és hőszigetelést igényelsz? Válassz egyszerűen a tevékenységed alapján.

  • Téli kesztyű: az ilyen változatok nemcsak melegen tartják a kezeid hideg időben, hanem stílusos és kényelmes viseletet is biztosítanak. Vastag szigeteléssel és vízálló anyaggal rendelkeznek, hogy megvédjék a kezeidet a hidegtől és a nedvességtől. Rugalmas kialakításuk kényelmes viseletet biztosít. Különféle stílusban elérhetőek, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. A téli kesztyűk elengedhetetlenek a hideg napokon, legyen szó városi sétáról vagy szabadtéri tevékenységekről.
  • Kerékpáros kesztyű: ezek a típusok párnázást és tapadást biztosítanak, amelyek növelik a kényelmet és a kontrollt a biciklizés során. Védik a kezeket a rezgésektől és megelőzik a vízhólyagok kialakulását. Különböző kivitelben kaphatók, és mind az országúti, mind a hegyi kerékpározás szerelmeseinek készültek. Gyakran találkozhatsz ujjatlan változatokkal is.
  • Munkavédelmi kesztyű: tartósságra és védelemre tervezve, kemény munkakörülményekhez. Megerősített tenyerük és ujjaik vannak, amelyek védelmet nyújtanak a horzsolások, sérülések és ütések ellen. Alkalmasak építkezésre, kertészkedésre és egyéb kézi munkákra.
  • Taktikai kesztyű: ezek a változatok erősek és védenek, ezeket gyakran használják katonák és rendőrök. Kiváló tapadást, rugalmasságot és ütésállóságot kínálnak. Ideálisak nehéz környezetben, ahol a kézvédelem kulcsfontosságú.
  • Versenyző kesztyű: kényelmes fogást és jobb irányítást biztosítanak vezetés közben. Gyakran puha bőrből készülnek és szorosan illeszkednek a maximális mozgékonyság érdekében. A versenyző kesztyűk ideálisak hosszú utakra, versenyekre és professzionális vezetésre.
  • Küzdősport kesztyű: mint a boksz vagy MMA esetében védelmet és támogatást nyújtanak az edzés során. Párnázást biztosítanak, amely védi a kezeket és a csuklókat az ütések ellen.

Taktikai kesztyűk
Taktikai kesztyű

versenyző kesztyűk
Versenyző kesztyű

box kesztyűk
Küdzősporthoz alkalmas kesztyű

Melyek a legjobb kesztyűk? Vásárlóink véleménye segít a választásban.

A megfelelő anyag kiválasztása

A megfelelő anyag kiválasztása a kesztyű esetében elengedhetetlen a kényelem, a tartósság és a kívánt tevékenységhez való alkalmasság biztosításához. A különböző anyagok különböző szintű védelmet, rugalmasságot és szigetelést nyújtanak, ami nagyban befolyásolhatja a teljesítményt és a kényelmet. Az egyes anyagok tulajdonságainak megértése segít informált döntést hozni, amely az egyéni igényeidhez igazodik. Íme néhány a leggyakrabban használt anyagok közül, amelyekből a kesztyűk külső rétege készül.

  • Az elasztánból készült kesztyű rugalmas és jól illeszkedik a tenyérre, ami növeli a mozgási lehetőségeket és a kényelem szintjét. Az elasztánt gyakran használják sportkesztyűk gyártása során, ahol a mozgékonyság döntő fontosságú. Az elasztán felszerelés könnyű, és teljes mozgástartományt tesz lehetővé.
  • A bőr kesztyűk hagyományosak és ellenállók. Természetes anyaguk miatt kiváló tapintást és szellőzést biztosítanak, valamint tartósak és idővel a kéz formájához igazodnak.
  • A műbőr árban kedvezőbb és könnyebben tisztítható alternatíva a valódi bőrhöz képest. Általában nagyobb ellenállóképességgel rendelkezik a nedvességgel és a különböző vegyszerekkel szemben.
  • A poliészterből készült kesztyűk könnyűek, gyorsan száradnak, és ellenállnak a zsugorodásnak és a nyúlásnak. Gyakran használják sport- és szabadtéri felszerelésekhez. Ezek a kesztyű típusok légáteresztőek és kényelmesek hosszú távú használat során.
  • A neoprén rugalmas és vízálló anyag, amely kiválóan alkalmazkodik a kéz formájához és melegen tartja azt. Gyakran használják vízi és szabadidős tevékenységekhez.
  • A nitril kiválóan ellenáll a vegyszereknek és az olajoknak, így a munkaterületeken népszerű választás. Rugalmas és kényelmes, és jó tapadást biztosít.
  • A textil könnyű és lélegző anyag, amely kényelmet és mozgásszabadságot biztosít. Jó szellőzést nyújt, de nem mindig rendelkezik ugyanolyan ellenálló képességgel, mint a bőr vagy a neoprén.
  • A kevlár rendkívül erős és kopásálló anyag, amelyet gyakran használnak mechanikai sérülések elleni védelemre.
  • A poliuretán kesztyűk egyensúlyt kínálnak a rugalmasság és a tartósság között. Kiváló tapadást biztosítanak, valamint ellenállnak az olajoknak és a vegyi anyagoknak. Ezt az anyagot gyakran használják ipari és taktikai környezetben.

Milyen anyagból készül a kesztyű szigetelőrétege?

A kesztyű típusok szigetelőanyagai jelentősen különböznek, hogy különböző körülmények között biztosítsák a szükséges meleget és a kényelmet. A Loft szigetelés könnyű és jól tartja a hőt, ideális sí- és téli kesztyűkhöz anélkül, hogy növelné azok térfogatát. A Primaloft szigetelés kiváló hő-súly arányt kínál, és megőrzi szigetelő tulajdonságait nedves körülmények között is, így ideális hideg és nedves kültéri tevékenységekhez. A Thinsulate szigetelés népszerű kiváló hőhatékonysága és légáteresztő képessége miatt.

Ügyelj a kesztyű tenyér részére és az anyag minőségére is

A bőrből készült kesztyű tenyér része tartósságot, tapadást és védelmet nyújt, ideális munkavédelmi és taktikai tevékenységekhez, mivel idővel alkalmazkodik a kezed formájához. A szintetikus bőr tenyerű kesztyűk egyensúlyt teremtenek a tartósság és a rugalmasság között, így megfizethető választást jelentenek sport- és munkavédelmi változatokhoz. A szövetből, neoprénből és poliuretánból készült kesztyűk specifikus előnyöket nyújtanak, mint például légáteresztés, vízállóság és vegyi ellenállás, így számos tevékenységhez megfelelnek, a mindennapi használattól az ipari munkákig.

Speciális kivitelű kesztyűket keresel?

Milyen speciális kialakításokkal és tulajdonságokkal rendelkezhetnek a kesztyűk, hogy a lehető legmagasabb kényelmet és funkcionalitást nyújtsák?

  • Membrános kesztyű: vízálló és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkeznek, ideálisak nedves és hideg körülmények között. A membrán megakadályozza a víz bejutását, miközben lehetővé teszi a nedvesség távozását, így a kezed száraz és kényelmes marad. Ezek a kesztyűk alkalmasak szabadtéri tevékenységekhez és téli sportokhoz.
  • Bevonatos kesztyű: extra védelmet és tapadást biztosítanak, alkalmasak munkavédelmi és ipari környezetbe. A bevonat növeli a tartósságot és az ellenállást a kopás, olajok és vegyszerek ellen. Ezek a kesztyűk jobb teljesítményt és biztonságot nyújtanak nehéz feladatok során.

i

Ha kiváló minőségű ám olcsó kesztyű után kutatsz, akkor az olcsó kesztyűk között keresgélj. Szükség estén olvasd el más vásárlók véleményét, segíthet a döntés meghozatalában.

A téli kesztyűknek megfelelő hőkomfortot kell biztosítaniuk

A meleg és extra meleg téli kesztyű elegendő szigetelést nyújt enyhén hideg és extrém hideg körülmények között. Ideálisak téli sportokhoz és akkor, ha sokat kell a fagyban lenned. Ezek a kesztyűk kényelmet és védelmet nyújtanak hideg időben. Az aktív mozgáshoz tervezett kesztyűk rugalmasságot és légáteresztést biztosítanak. Elég meleget nyújtanak anélkül, hogy korlátoznák a mozgást, így alkalmasak sportokhoz és olyan tevékenységekhez, amelyek mozgékonyságot igényelnek.


Fűthető téli kesztyűk

Fűthető téli kesztyű

Egyes kesztyű típusok beépített fűtőelemekkel is rendelkezhetnek az állítható hőmérséklet érdekében. Ideálisak extrém hideg és hosszú távú szabadtéri tevékenységekhez. A fűtött téli kesztyűk állandó meleget és kényelmet biztosítanak a legzordabb körülmények között is.

Fedezd fel a legjobb kesztyű változatokat és további funkcióikat

A kesztyűk számos praktikus funkcióval rendelkezhetnek, amelyek megkönnyítik a mindennapi viselést. Szükséged van olyan darabokra, amelyeket összekapcsolhatsz, hogy ne veszítsd el őket? Cipzárral vagy tépőzárral ellátott modelleket keresel? Nézd meg az összes praktikus funkciót, és válaszd ki az ideális kesztyűt az igényeidhez.

  • Szélálló kesztyű: az ilyen változatok védik a kezeket a hideg széltől, és megtartják a meleget és kényelmet. Ideálisak kültéri tevékenységekhez szeles időben.
  • Vízálló változatok: szárazon tartják a kezeket nedves környezetben is, ami elengedhetetlen a szabadtéri tevékenységekhez és téli sportokhoz.
  • Csúszásmentes tenyerű kesztyű: ezek a típusok jobb fogást és irányítást biztosítanak. Alkalmasak olyan tevékenységekhez, amelyek erős fogást igényelnek, mint a vezetés vagy a szerszámok használata.
  • Ergonomikus kialakítású modellek: természetes érzést és kényelmet biztosítanak. Csökkentik a kézfáradtságot és javítják a teljesítményt hosszú távú használat során.
  • Megerősített kesztyű: az ilyen típusok nagyobb tartósságot és védelmet nyújtanak a speciális megerősítésnek köszönhetően a hüvelykujj és a mutatóujj között.
  • Érintőképernyő kompatibilis kesztyű: ezek a változatok lehetővé teszik az eszközök használatát anélkül, hogy le kellene venned a kesztyűt. Kényelmet és funkcionalitást biztosítanak a modern életben.

i

Inkább takarításhoz keresel kesztyűt? Kínálatunkban megtalálhatók különféle újrafelhasználható és eldobható kesztyűk is, amelyek alkalmasak a mindennapi munkákhoz. Például a latex kesztyűk vagy nitril kesztyűk széles körben elterjedtek és praktikusak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
171 termék
Zanier Sweety Mitten Black méret: 0 - Síkesztyű
0 2
Típusok
Zanier Sweety Mitten Black méret: 0
Síkesztyű - meleg,, szélálló, belső csuklópántok és cipzáras
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTzan144
Zanier Classic 7,5-ös méret - Sífutó kesztyű Típusok
Zanier Classic 7,5-ös méret
Sífutó kesztyű - uniszex, mérete: XS, a kesztyű tenyerét műbőr borítja, gumis rögzítés
Leárazás
13 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTzan117
Zanier Classic 7-es méret - Sífutó kesztyű Típusok
Zanier Classic 7-es méret
Sífutó kesztyű - uniszex, mérete: XS, a kesztyű tenyerét műbőr borítja, gumis rögzítés
Leárazás
13 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTzan116
Leki Little Eskimo Mitt Short, pink, 1-es méret
Síkesztyű - meleg, kezelt, Soft-tex membrán, mérete 1, vízálló
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlek0739
Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, 4-es méret - Síkesztyű
4
Típusok
Leki Worldcup S Junior, black-ice lemon, 4-es méret
Síkesztyű - meleg, Soft-tex membrán, mérete 4, egymáshoz rögzíthető kesztyűk, trigger system, vízálló és tépőzáras
27 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlek0687
3,0
Etape Skin WS+ Black/Yellow XS-es méret
Sífutó kesztyű - uniszex, membrános, textil tenyérrel, ergonomikus kialakítás, gyapjú a hüvelykujjon, SmartTouch érintőképernyős vezérlés, csúszásgátló felület a tenyéren, fényvisszaverő elemek, érintőképernyős telefon használatához igazított hüvelykujj, érintőképernyős telefon használatához igazítva és szélálló
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTetap0118
3,0
Etape Skin WS+ Black/Yellow S-es méret
Sífutó kesztyű - uniszex, membrános, textil tenyérrel, ergonomikus kialakítás, gyapjú a hüvelykujjon, SmartTouch érintőképernyős vezérlés, csúszásgátló felület a tenyéren, fényvisszaverő elemek, érintőképernyős telefon használatához igazított hüvelykujj, érintőképernyős telefon használatához igazítva és szélálló
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTetap0116
Etape Everest WS+ Black L-es méret
Sífutó kesztyű - uniszex, membrános, thinsulate hőszigetelő anyaggal, textil tenyérrel, ergonomikus kialakítás, csúszásgátló felület a tenyéren, érintőképernyős telefon használatához igazítva, szélálló és erősített rész a hüvelykujj és a mutatóujj között
10 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTetape929
Etape Puzzle WS Black/Pink 8-as méret - Sífutó kesztyű
8
Típusok
Etape Puzzle WS Black/Pink 8-as méret
Sífutó kesztyű - gyerek sífutó kesztyű,mérete: , membrános, thinsulate hőszigetelő anyaggal, textil tenyérrel, ergonomikus kialakítás, csúszásgátló felület a tenyéren, szélálló és erősített rész a hüvelykujj és a mutatóujj között
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTetape921
Etape Jasmine WS+ Black XL-es méret - Sífutó kesztyű
8
Típusok
Etape Jasmine WS+ Black XL-es méret
Sífutó kesztyű - női sífutó kesztyű, mérete: XL, membrános, thinsulate hőszigetelő anyaggal, textil tenyérrel, ergonomikus kialakítás, csúszásgátló felület a tenyéren, érintőképernyős telefon használatához igazítva, szélálló és erősített rész a hüvelykujj és a mutatóujj között
10 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTetape910
Etape Jasmine WS+ Black S-es méret - Sífutó kesztyű
8
Típusok
Etape Jasmine WS+ Black S-es méret
Sífutó kesztyű - női sífutó kesztyű, membrános, thinsulate hőszigetelő anyaggal, textil tenyérrel, ergonomikus kialakítás, csúszásgátló felület a tenyéren, érintőképernyős telefon használatához igazítva, szélálló és erősített rész a hüvelykujj és a mutatóujj között
10 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTetape907
Leki Equip S GTX Lady Mitt black, mérete 6,5 - Síkesztyű
6,5
Típusok
Leki Equip S GTX Lady Mitt black, mérete 6,5
Síkesztyű - női, extra meleg, Gore-Tex membrán, mérete 6,5,
38 080 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTvodo127
Leki PRC Shark black-neon yellow - Síkesztyű Típusok
Leki PRC Shark black-neon yellow
Síkesztyű - sífutáshoz, férfi és női, uniszex, kezelt, Softshell membrán,, MF Touch érintőképernyős vezérlés, trigger system, vízálló, szélálló és twin strap
17 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlek1211nad
Leki CC Thermo Shark black - Síkesztyű Típusok
17 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlek1269nad
Leki HRC Race Shark black-neon yellow - Síkesztyű
10
Típusok
Leki HRC Race Shark black-neon yellow
Síkesztyű - sífutáshoz, férfi és női, uniszex, kezelt,, MF Touch érintőképernyős vezérlés, trigger system, vízálló, szélálló és twin strap
20 490 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: SPTlek1194nad
Leki Guide charcoal-neon yellow-white - Síkesztyű
7 8 11
Típusok
17 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlek1182nad
Swix Focus Fehér 6
Síkesztyű - sífutáshoz, férfi és női, uniszex,,
13 690 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: SPTswi526nad
Swix Endure - Sífutó kesztyű
7 9
Típusok
Swix Endure
Sífutó kesztyű - férfi sífutó kesztyű, primaloft hőszigetelő anyaggal, a kesztyű tenyerét műbőr borítja, ergonomikus kialakítás, MF Touch érintőképernyős vezérlés, SmartTouch érintőképernyős vezérlés, csúszásgátló felület a tenyéren és erősített rész a hüvelykujj és a mutatóujj között
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTswi205nad
Leki Inner Glove mf touch, black - Síkesztyű Típusok
Leki Inner Glove mf touch, black
Síkesztyű - férfi és női, uniszex,, MF Touch érintőképernyős vezérlés
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlek0706nad
Leki Nordic Slope Shark, black - Sífutó kesztyű
7 8
Típusok
Leki Nordic Slope Shark, black
Sífutó kesztyű - uniszex, kezelt, textil tenyérrel, MF Touch érintőképernyős vezérlés, trigger system, vízálló és tépőzáras
23 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlek0664nad
Leki Stella S Lady, white-black
Síkesztyű - női, extra meleg, Soft-tex membrán,, trigger system, vízálló, csúszásgátló felület a tenyéren és tépőzáras
33 390 Ft
Megszűnt
Termékkód: SPTlek0645nad
Leki Snowfox 3D Lady Mitt - Síkesztyű
6
Típusok
Leki Snowfox 3D Lady Mitt
Síkesztyű - női, extra meleg, Soft-tex membrán,, trigger system, vízálló és tépőzáras
41 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlek0519nad
Leki Nordic Course Shark
Síkesztyű - sífutáshoz, férfi és női, extra meleg, uniszex, Gore-Tex membrán,, MF Touch érintőképernyős vezérlés, trigger system és vízálló
34 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlek0509nad
Leki Worldcup Race Downhill S - Síkesztyű
8
Típusok
Leki Worldcup Race Downhill S
Síkesztyű - férfi és női, meleg, uniszex, Soft-tex membrán,, egymáshoz rögzíthető kesztyűk, trigger system, vízálló és tépőzáras
53 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlek0483nad

Kesztyűk

Kesztyűk

A Kesztyűk kategóriában összesen 171 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kesztyűk Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kesztyűk A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kesztyűk A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kesztyűk vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ