Ruházat és kiegészítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A megfelelő ruházat és kiegészítők alapvető felszerelést jelentenek minden olyan sportoló számára, aki a legjobb formáját szeretné hozni. A divatot követve bármilyen más alkalomra is találhatsz ruházatot magadnak. A megfelelő méret és anyag biztosítja a kényelmet, nézd meg kínálatunkat, és válassz kedvenc márkáid közül kényelmesen, otthonról. Olvass tovább.

Tovább

Férfi, női és gyermek ruházat egy helyen

A ruházat változatos kategóriái között nézelődve választhatsz néhány olyan darabot magadnak vagy az egész családodnak, amely szabadidős és sportos női és férfi ruházat is. A funkcionális pólók, nadrágok és rövidnadrágok jelentik az öltözködés alapját, de mindenki számára van valami, függetlenül attól, hogy milyen tevékenységet folytat. Nem tudod, mit vegyél fel? Hadd segítsünk eligazodni.

Sportos ruházat - pólók és mezek mindenkinek

Minden sportolónak, legyen az alkalmi vagy élsportoló, ajánlottak a pólók.Tucatnyi márka, fazon és méret széles választéka vár rád. A minőségi pamut póló elengedhetetlen, de találsz klasszikus poliészter, elasztán vagy természetes tencel ruhákat is. Ha követed az aktuális divattrendeket, semmiképp se hanyagold el a kínálatunkat.

A napon végzett szabadtéri tevékenységek egészségesek, de nagyon magas hőmérséklet esetén veszélyesek is lehetnek. Válogass a baseball sapkák és fejpántok kategóriában.

Nélkülözhetetlen ruházat a sportos melegítőfelső

A sportos kapucnis cipzáros felsők minden téli sport és szabadtéri tevékenység elengedhetetlen felszerelései. A termo alsónemű megvéd a kellemetlen izzadástól, ugyanakkor segít fenntartani a testhőmérsékletet. Válassz szín, rögzítés vagy praktikus tulajdonságok alapján férfi, női és gyermek sportpulóvereket kapucnival vagy kapucni nélkül, amelyek nem hagynak cserben.

i

A hidegebb napokra való ruházat, például a stílusos pulóverek sem hiányozhatnak a ruhatáradból. Felejtsd el a gyűrődésekkel teli, nyúlós anyagokat, és találd meg a legújabb divattrendeknek megfelelő kedvencedet.

Funkcionális ruházat - sportos nadrágok és rövidnadrágok

A sportos nadrágok és rövidnadrágok kényelmes otthoni viseletként, tornatermi viseletként, mindenféle sporthoz vagy szabadtéri tevékenységhez szolgálhatnak. Egyszóval mindenkinek akad kedvére való darab. Értékelni fogod a sport leggingsek és melegítőnadrágok, vászonnadrágok vagy téli síszettek nagy választékát. Ha a rögzítés miatt aggódsz, nézd meg az öltözék kiegészítő kategóriát.

A női divat e tekintetben egy kicsit kedvezőbb, nézd meg a szabadidőruhákat vagy a sportos szoknyákat, amelyek teljes mértékben helyettesítik a lábszáras alsóneműt.

Időjárásálló ruházat, azaz a sportkabátok

A sportdzsekik nem csak edzésre vagy szabadtéri tevékenységekre valók, hanem rendkívül funkcionális, mégis stílusos divatdarabok, amelyek megvédenek az időjárás viszontagságaitól. A könnyű széldzsekik, softshell kabátok vagy steppelt kabátok a legnépszerűbbek közé tartoznak. Örülni fogsz, hogy a rajongóknak szóló márkás és csapatruházatok széles választékát találod.

i

Készülj fel a hideg időjárásra minden kellékkel. Egyetlen síelőneknek vagy hegymászónaknak sem nélkülözhetők a kényelmes kesztyűk, sálak vagy sapkák. Ezeknek a daraboknak a variációi számtalanok, és nem mindig sportolásra valók. A divat szerelmesei ezeket a kiegészítőket kombinálhatják egy teljes outfithez a mindennapokra.

Elengedhetetlen ruházat az alsónemű és zokni

Az alsóneműk és a zoknik egyszerűen minden ruhatárba beletartozik, függetlenül attól, hogy milyen tevékenységet csinálsz. Márkás és dizájner darabok minden formában és méretben várnak rád, hogy egész napos kényelmet biztosítsanak. Nézd meg a férfi boxeralsókat vagy a női fehérnemű szettet, és ne becsüld alá a zoknik választékát sem, akár tornacipőhöz, akár túrabakancshoz.

A kényelmes éjszakai alvást biztosító, minőségi anyagból készült hálóruhákat és pizsamákat minden lazulni szerető értékelni fogja. Légy stílusos otthon is, miközben jól megérdemelt pihenésedet töltöd.

Ruházat - Sportmez a rajongóknak

Igazi jégkorong- vagy futballrajongó vagy? Látogass el a szurkolói boltunkba. A sportmezek kategóriában található funkcionális ruházat az edzéshez és a kerékpározáshoz.

Sportos divat ruházat a mozgás szerelmeseinek

A sport divat ruházat számos olyan ruházati típust kínál, amelyek alkalmasak bizonyos mozgási tevékenységekhez. Lelkes síelő, kerékpáros vagy, vagy edzőterembe jársz? A következő kategóriákban megismerkedhetsz a sportok és az olyan nem hagyományos tevékenységek világával, mint a horgászat és a vadászat. Kényelmes ruházat a maximális kényelem érdekében, amely nem akadályozza a teljesítményedet, ilyen egy megfelelő választás.

Stílusos fitnesz ruházat nőknek és férfiaknak

A fitness ruházat mindenekelőtt megfelelően kell, hogy illeszkedjen a testhez, ezért olyan férfi és női ruhákat találsz, amelyekkel ragyogni fogsz az edzőteremben. A kényelemnek és a megfelelő izzadságelvezetésnek kell az első helyen állnia, ezért ne habozz funkcionális anyagokat vásárolni, amelyek magukba szívják az izzadságot és nem akadályozzák az edzést. Nem maradsz le az aktuális divattrendekről sem.

i

Kösd össze a fitneszterem látogatását egy fürdővel vagy uszodával, és szerezz be egy olyan fürdőruhát vagy úszódresszt, amely illik hozzád, akár edzel, akár csak élvezed a vizet.

Ne becsüld alá a kerékpáros ruházat választékát

A kerékpáros ruházat mindent tartalmaz, amire az igényes off-road túrákhoz és az alkalmi kirándulásokhoz szükséged lehet. A legkényelmesebb választás mindig egy profi kerékpáros mez, olyan kabátok, amelyeket nem fúj át a szél, és nem utolsósorban megfelelő kesztyűk, amelyek megakadályozzák az irritált tenyér kialakulását. Ne várj semmire, és szereld fel magad tetőtől talpig a kerékpározáshoz.

A téli sportok megfelelő ruházat vásárlását igénylik

A téli ruházat nem hagyja, hogy halálra fagyj, még akkor sem, ha egész nap síelsz egy olyan lejtőn, ahol jó esély van a fagyásra. A fent említett kategóriákon kívül a keményebbek számára sisakkal ellátott kapucnik, sízoknik és minőségi hegyi vagy szigetelt bakancsok is léteznek. A funkcionális termo alsóneműk vagy a melegítőelemekkel ellátott mellények szintén jól jönnek.

A kellemetlen hideg és a szél sok bajt tud okozni a test érzékeny területein, ezért a nyakmelegítők is népszerűek a szabadtéri sportolók körében.

Speciális ruházat és felszerelés a horgászok számára

A horgászruhák egy speciális kategória, amely a zokniktól kezdve a pólókon és kabátokon át a mellényekig és sapkákig felszerel. A minden időjárás viszontagságaitól mentes, nyugodt horgászathoz vízi nadrágok, búvárruhák, úszóöltözetek és poncsók is elérhetők. Ne hagyd ki a jó minőségű napszemüveget sem, és ne feledkezz meg a megfelelő, stabil lábbelikről sem.

i

A vadászruhák a legjobb vadásszá fog tenni bármilyen időjárásban. A terepen felmerülő igényes követelményeknek megfelelően készült minden olyan rajongó számára, aki maximális kényelmet, de teljes funkcionalitást igényel. Tekintsd meg a vadászruházat különleges kialakítását és felszereltségét.

A fenntartható sport ruházat megfelelő gondosságot igényel

A fenntartható sport ruházat manapság egyre nagyobb teret hódít, de ahhoz, hogy annak hatása ne vesszen kárba rövid időn belül, a megfelelő termékeket kell használnod, hogy ruháid működjenek, tartósak és időtállók legyenek. Melyek ezek?

A funkcionális ruházat mosására szolgáló mosószerek

A mosószerek sportruházatra kifejezetten a sportanyagok ápolására lettek tervezve, hogy azok megőrizzék legfontosabb tulajdonságaikat. Higiénikusan eltávolítanak minden baktériumot, miközben védik a textil mikroszálait.

A ruházat és a kiegészítők impregnálása a kényelmetlenségek miatt

A textilimpregnálók a kültéri sport ruházat és a kiegészítők, mint például sátrak és menedékházak időjárással szembeni védelemre használják. Növelik a szövetek vízállóságát, légáteresztő képességet biztosítanak és taszítják a szennyeződéseket.

Szeretnél lépést tartani a korral, és tudni, mit kínál az aktuális divat? Nézd meg a heti forró újdonságokat, vagy ugorj a legkelendőbb darabok és a legjobb darabok fülre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
298 termék
Zanier Rauris. GTX Mitten méret: 7 - Síkesztyű
6,5 7
Típusok
Zanier Rauris. GTX Mitten méret: 7
Síkesztyű - női, meleg, Gore-Tex membrán, mérete 7, vízálló, szélálló és cipzáras
29 190 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTzan23
Zanier Rauris. GTX Mitten méret: 6,5 - Síkesztyű
6,5 7
Típusok
Zanier Rauris. GTX Mitten méret: 6,5
Síkesztyű - női, meleg, Gore-Tex membrán, mérete 6,5, vízálló, szélálló és cipzáras
29 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTzan22
Swix Marka Kék 7/S - Síkesztyű
7
Típusok
Swix Marka Kék 7/S
Síkesztyű - sífutáshoz, férfi, mérete 7, ergonomikus kialakítás, MF Touch érintőképernyős vezérlés, vízálló és szélálló
21 590 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTswi152
Swix AtlasX Fekete 8 - Síkesztyű
6 8 9
Típusok
Swix AtlasX Fekete 8
Síkesztyű - sífutáshoz, női, mérete 8, a mandzsettába összecsukható szélálló ujjvédő, ergonomikus kialakítás, kesztyű és ujjatlan kombinációja, csúszásgátló felület a tenyéren, szélálló és erősített rész a hüvelykujj és a mutatóujj között
28 290 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTswi136
Swix AtlasX fekete 9 - Síkesztyű
6 8 9
Típusok
Swix AtlasX fekete 9
Síkesztyű - sífutáshoz, női, mérete 9, a mandzsettába összecsukható szélálló ujjvédő, ergonomikus kialakítás, kesztyű és ujjatlan kombinációja, csúszásgátló felület a tenyéren, szélálló és erősített rész a hüvelykujj és a mutatóujj között
29 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTswi134
Mechanix The Original Women terepszín mintázat - női, méret L
Munkakesztyű - L, csúszásgátló passzé, anyaga műbőr és spandex, fekete, terepmintás és rózsaszín színben, használat száraz környezetben
13 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR17301
Mons Royale Redwood Enduro VLS Denim Tie Dye, M - Kerékpáros ruházat
XS S M L
Típusok
Mons Royale Redwood Enduro VLS Denim Tie Dye, M
Kerékpáros ruházat - női, hosszú ujjú, rögzítés nélkül, hátsó zsebek, bevarrott szemüvegtartó, meghosszabbított hátrész, hálópanelek, légáteresztő és gyorsan száradó, izzadtság elvezetés, szag semlegesítés, hűsítő hatás, anyaga merinói gyapjú, elasztán és nejlon, nemzetközi méret M, derékbőség 76 cm, csípőkerület 100 mm, mellkas kerülete 92 cm, kék és rózsaszín színben
32 890 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTmon0469
Roeckl Matrei 8,5 - Síkesztyű
7 7,5 8 8,5 9
Típusok
Roeckl Matrei 8,5
Síkesztyű - férfi, mérete 8,5, vízálló és szélálló
23 490 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTroe045
Roeckl Matrei 9 - Síkesztyű
7 7,5 8 8,5 9
Típusok
Roeckl Matrei 9
Síkesztyű - férfi, mérete 9, vízálló és szélálló
36 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTroe046
Roeckl Matrei 8 - Síkesztyű
7 7,5 8 8,5 9
Típusok
Roeckl Matrei 8
Síkesztyű - férfi, mérete 8, vízálló és szélálló
36 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTroe044
Roeckl Matrei 7,5 - Síkesztyű
7 7,5 8 8,5 9
Típusok
Roeckl Matrei 7,5
Síkesztyű - férfi, mérete 7,5, vízálló és szélálló
36 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTroe043
Roeckl Matrei 7 - Síkesztyű
7 7,5 8 8,5 9
Típusok
Roeckl Matrei 7
Síkesztyű - férfi, mérete 7, vízálló és szélálló
35 190 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTroe042
3,0
Neberon HG-HL040N Liner Heated Gloves S Black+White
Fűthető kesztyű - ajánlott sportok szabadidős tevékenység, alkalmas férfiaknak, nőknek, ötujjas, anyaga elasztán, poliészter, nejlon és poliuretán, hosszú mandzsetta, egymáshoz rögzíthető kesztyűk, vízálló és csúszásgátló felület a tenyéren, fehér és fekete kivitel
36 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTvan005
3,0
Neberon HG-HL040N Liner Heated Gloves M Black+White
Fűthető kesztyű - ajánlott sportok szabadidős tevékenység, alkalmas férfiaknak, nőknek, ötujjas, anyaga elasztán, poliészter, nejlon és poliuretán, hosszú mandzsetta, egymáshoz rögzíthető kesztyűk, vízálló és csúszásgátló felület a tenyéren, fehér és fekete kivitel
32 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvan006
5,0
Neberon HG-HG040E Five Finger Heated Gloves Size M Black+White
Fűthető kesztyű - ajánlott sportok szabadidős tevékenység, alkalmas férfiaknak, nőknek, ötujjas, anyaga elasztán, poliészter, nejlon és poliuretán, hosszú mandzsetta, egymáshoz rögzíthető kesztyűk, vízálló és csúszásgátló felület a tenyéren, fehér és fekete kivitel
46 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTvan002
5,0
Zanier HOT.STX - fűtött, mérete 7,5
Síkesztyű - férfi és női, fűtött, uniszex, mérete 7,5,
127 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTvodo273
SPORTTEAM®SR 1 gyerekeknek
Póló - mérete XS
3 590 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTfan183nad
SPORTTEAM® hokis, SR 6
Mez - hoki, szurkolói, uniszex, Jéghoki VB szurkolóknak, nemzeti színű Szlovákia, anyaga poliészter, gyorsan száradó, mosógépben mosható, hosszú ujjú
6 190 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTfan180nad
Leki Gloves Nordic Breeze Shark short - Edzőkesztyű
6 7 8 9 10
Típusok
5,0
Leki Gloves Nordic Breeze Shark short
Edzőkesztyű -
10 990 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTlek1355nad
Leki CC Shark black - Síkesztyű Típusok
5,0
Leki CC Shark black
Síkesztyű - sífutáshoz, férfi és női, uniszex, kezelt,, MF Touch érintőképernyős vezérlés, trigger system, vízálló és szélálló
15 390 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTlek1258nad
Leki Stormlite 3D Mitt black - Síkesztyű
6,5
Típusok
Leki Stormlite 3D Mitt black
Síkesztyű - férfi és női, extra meleg, uniszex, Soft-tex membrán,, egymáshoz rögzíthető kesztyűk, trigger system, vízálló és tépőzáras
43 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTlek1131nad
LENZ Heat glove 1.0 finger cap hunting mitt. unisex - Téli kesztyű
M L XL
Típusok
LENZ Heat glove 1.0 finger cap hunting mitt. unisex
Téli kesztyű - uniszex, membrános, meleg, primaloft hőszigetelő anyaggal, a kesztyű tenyerét bőr borítja
69 290 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTlenz271nad
LENZ Heat glove 6.0 finger cap mitt. unisex - Téli kesztyű
XS L
Típusok
LENZ Heat glove 6.0 finger cap mitt. unisex
Téli kesztyű - uniszex, membrános, meleg, primaloft hőszigetelő anyaggal, a kesztyű tenyerét bőr borítja
67 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTlenz267nad
Swix Cross Kék/Fehér 6/S - Síkesztyű
6 7 8 9
Típusok
Swix Cross Kék/Fehér 6/S
Síkesztyű - sífutáshoz, női,,
16 590 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTswi530nad

Ruházat és kiegészítők

Ruházat és kiegészítők

A Ruházat és kiegészítők kategóriában összesen 298 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ruházat és kiegészítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ruházat és kiegészítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ruházat és kiegészítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ruházat és kiegészítők vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ