Suunto M5 NŐI FEKETE / LIME PACK

Termékkatalógus
Suunto M5 NŐI FEKETE / LIME PACK
Sportóra Női, vízálló 3 ATM
Kód:  KHO6778 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Suunto M5 NŐI FEKETE / LIME PACK Megszűnt

Suunto M5 NŐI FEKETE / LIME PACK

A pulzusmérő tervezték bármilyen sport rajongó, amely segít javításában fitness, csökkenti a zsír arányának (vagy ha úgy tetszik, a fogyás), és alkalmas minden nő számára, akik szeretik áttekintést az edzések. Ez a legmagasabb modellje fitness sorozat M, ami ahhoz képest, hogy kollégái kevésbé arra, hogy egy láb, vagy egy GPS-mérő sebesség és távolság, vagy arra, hogy töltse le képzési program Movescount.com. Ezen túlmenően azt is javasolja, egy időben a regeneráció. M5 jön egy kényelmes mellkasi öv pulzusszám méréshez és kényelmes PC Podem Movestick kommunikálni a számítógéppel. 

3 személyes célok

Sporttester mellett fizikai teszt funkció 3 személyes céljait, akkor választhat a rezsim javítása fitness, testsúlycsökkentő vagy ingyenes képzés. Természetesen vannak teljes utasítást a napi edzés ideális időtartama és intenzitása. Mellékelt elengedhetetlen mellpántot Suunto Comfort Dual Belt, amely kompatibilis a legtöbb kardio fitness gépek. Kényelmes és egy rövid, párosítás ki megy. Kísérje figyelemmel a pulzusintenzitási után néhány részlet mindig tudni fogja, hogy hány kalóriát már égett.

Küldje az edzések a Movescount venni.com az opcionális Suunto Movestick. Itt lesz egy részletes áttekintést, hogyan vezet. Töltse is edzésprogram. További lehetőségek órák érdemes megemlíteni megjelenítésére idő 12/24 órás formátum, naptár, napi ébresztés és stopper. Ellenőrző könnyű gombokkal a, zárható.

Gyönyörű és tartós kialakítás

Az építési maga lenyűgöző, szép design kombinációja fekete és sárga. M5 néz a kezét, és határozottan nekik nem kell szégyenkeznie. A kijelző körül is elhelyezett rózsaszín elemek hozzá pizzazz óra. Természetesen ezek a tartósságot és a vízállóság 3 ATM, így nyugodtan, hogy a vonat az esőben. A gumi heveder kényelmes viselet, és nem nyomja sehol.

Legfontosabb jellemzők

  • A mellkasi öv Suunto Comfort Dual Belt
  • könnyen kezelhető
  • Fitness teszt
  • Automatikus beállítása a testmozgás program a következő 7 napban
  • Az a képesség, hogy letölthető képzési program Movescount.com
  • Visszajelzés formájában motivációs üzenetek

Műszaki adatok:

Különleges Jellemzők és funkciók:
12/24 időformátum
naptár
napi ébresztés
stopperóra
Javaslatok gyakorlat intenzitása valós időben
Követési sebesség és távolság (opcionális Suunto Foot POD, Bike POD vagy GPS POD)
menü 9 nyelven (EN, DE, FR, ES, IT, FI, SV, NL, PT)

A csomag tartalma:
Suunto M5 fekete és sárga
A mellkasi öv Suunto Dual Comfort Belt
Suunto Movestick Mini csatlakozó számítógép
oktatás

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO M5 WOMEN BLACK/LIME PACK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SUUNTO M5 WOMEN BLACK / LIME PACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUUNTO M5 WOMEN schwarz / lime PACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUUNTO M5 WOMEN schwarz / lime PACK.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ