Széles hűtőszekrények

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hűtőszekrény energiaosztálya
B
(1)
C
(11)
D
(25)
E
(86)
F
(4)
Hűtőszekrény típusa
Kombinált
(39)
Monoklimatikus
(2)
Amerikai hűtő - fiókos
(13)
Amerikai - 2 ajtós
(38)
Amerikai - 4 ajtós
(34)
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell
(115)
Beépíthető
(12)
Hűtőszekrény színe
Bézs
(2)
Fehér
(11)
Fekete
(33)
Piros
(1)
Ezüst
(61)
Szürke
(10)
Nincs
(6)
Szűrés

Ha sok helyed és nagy családod van, jól jön egy széles hűtőszekrény - a 70 cm a népszerű klasszikus, a 120 cm pedig az amerikai luxus hűtőszekrény. A méretek mellett figyelj a hűtőszekrény típusára, az egyes paraméterekre, a hasznos térfogatra és a dizájnra is. Olvass tovább - tanácsot adunk, hogyan válaszd ki a megfelelő szélességet leendő eszközödhöz.

Tovább

Széles hűtőszekrény érdekel? A 70 cm-es modellek a legnépszerűbbek közé tartoznak

Ha széles hűtőszekrények iránt érdeklődsz, a 70 cm-es modellek a legnépszerűbbek közé tartoznak. Azonban már 60 cm széles hűtőszekrényeket is találhatsz. Kiknek valók a szokásosnál nagyobb szélességű hűtők?

  • Nagyobb, több tagú háztartásoknak,
  • azok számára, akik szeretik figyelni, mi van a hűtőben,
  • azok számára, akik sok helyet szeretnének az összes finomságnak,
  • és végül, de nem utolsósorban, mindazok számára, akiknek a széles hűtőszekrény illik a konyhai térbe.

A klasszikus hűtőszekrények legfeljebb 60 cm szélesek.

A maximális kényelemhez ideális az amerikai típusú hűtőszekrény, amely minimum 70 cm széles

Ha igazán szeretnéd kiélvezni a széles hűtőszekrény maximális kényelmét, válassz amerikai hűtő típust. A 70 cm-es kivitel ideális azok számára, akik széles hűtőszekrény típust szeretnének, de nincs helyük nagyobb modellhez. Az amerikai hűtőszekrények ugyanis akár 140 cm szélesek is lehetnek, ami több mint kétszerese egy hagyományos hűtőszekrény szélességének.

Beépíthető széles hűtőszekrény modellt szeretnél? A 70 cm-es típus a legalapvetőbb

Az egységes konyhai kialakítás szinte mindenki álma. Ahhoz, hogy ez az álom valóra váljon, az ideális választás egy beépíthető hűtő, amely a konyhaszekrény mellett vagy alatt helyezhetők el. A széles hűtőszekrények kategóriájában a legkeskenyebbek a 70 cm-es beépíthető modellek, a nagyobb háztartásoknak pedig megfelelő 75 cm-es vagy 90 cm-es hűtőszekrények is kaphatók.

Fagyasztó nélküli vagy kombinált hűtőszekrény - 70 cm széles hűtőszekrény fagyasztóval

Az amerikai vagy beépített modellek mellett fagyasztó nélküli vagy kombinált széles hűtőszekrények is kaphatók. A 70 cm-es szélesség jellemzőbb a kombinált modellekre, míg a fagyasztó nélküli típusok általában kisebbek.

i

A kombinált széles hűtőszekrény kiválasztásakor figyelembe kell venni a fagyasztási teljesítményt (mennyi élelmiszert fagyaszt le a fagyasztó naponta) és a fagyasztási időt (milyen gyorsan képes lefagyasztani az élelmiszereket). Azt is el kell dönteni, hogy alulfagyasztós vagy felülfagyasztós készüléket szeretnél-e.

Akár 70 cm-es, akár 120 cm széles hűtőszekrény érdekel, mindig gondolj a térfogatra is.

70 cm vagy 120 cm széles hűtőszekrény? Nem is ez a fontos, hanem a hasznos térfogat. Általánosságban 70 l hűtő és 25 l fagyasztótér ajánlott személyenként. Ez persze attól is függ, hogy hányan lakják a háztartást, és milyen élelmiszereket, illetve milyen mennyiséget vásárolnak leggyakrabban.

  • A belső elrendezés is szorosan összefügg a hasznos terhelhetőséggel. Ha a polcokat és a rekeszeket optimálisan helyezed el, akkor rengeteg hasznos helyet kaphatsz, amely szintén jól áttekinthetően strukturált.

Javasoljuk, hogy a hűtőszekrényt csak körülbelül 70 %-ban töltsd meg, így gazdaságosabb a működése. Tehát döntsd el, hogy 70 cm széles hűtőszekrény vagy 140 cm széles hűtőszekrény modellt szeretnél-e.

A 70 cm széles hűtőszekrények és a többi modell is további 3 kritérium alapján választható ki

A 70 cm széles hűtőszekrény modelleknek és a többi, különböző szélességű típusnak a méreteken kívül más kritériumoknak is meg kell felelniük.

  1. A zajszint általában nagyon alacsony, mivel ez egy olyan készülék, amely állandóan üzemben van. A széles hűtőszekrények zajszintje általában 30 dB (nagyon csendes helyiség) és 60 dB (hangos beszélgetés) közötti.
  2. Az ajtó nyitása kétféle típusú lehet - bal vagy jobb oldali. Egyesek számára nem fontos, mások számára érdemes lehet odafigyelni erre. A legjobb megoldás a cserélhető nyitású változat.
  3. A súly ugyan nem a legfontosabb tulajdonság, mivel a hűtőszekrény a legtöbbször áll, de felújítás, költözés esetén problémát jelenthet. Általában 10 és 190 kg között mozog.

Rozsdamentes acél, fehér vagy fekete modell? A 70 cm széles hűtőszekrények és a nagyobb modellek dizájnosak lehetnek

Inox hűtő, fekete vagy fehér modell érdekel? A 70 cm széles hűtőszekrény ugyanolyan vonzó kivitelben kapható, mint a sokkal szélesebb modellek - így csak az a kérdés, hogy melyik dizájn tetszik neked. Manapság szintén nagyon népszerűek a retró hűtők, amelyek hangulatosak, gyönyörű színekben kaphatók, és sokféle belső térbe illeszkednek.

Minden centiméter számít, de a széles hűtőszekrény további funkciókat is kínál

Bár minden centiméter nagyon fontos a kiválasztási folyamat során, a széles hűtőszekrény számos más nagyszerű tulajdonságot is kínál.

  • A szuper hűtés/fagyasztás rövid időre csökkentheti a belső hőmérsékletet, amikor új élelmiszert helyezel a készülékbe.
  • A zéró zóna az alacsonyabb hőmérsékletnek köszönhetően ideális hely gyümölcsök, zöldségek vagy sajtok tárolására.
  • A jég- és vízadagoló általában a hűtőszekrények elején található, és főleg az amerikai hűtőszekrényekre jellemző.
  • A No Frost egy egyenletes légkeringetési rendszer, amely távol tartja a fagyot a hűtőszekrénytől.
  • Az Everfresh egy speciális rendszer, amely hosszabb ideig frissen és vitamindúsan tartja az ételeket.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
127 termék
TCL RC456CXE0 - American Refrigerator Ingyenes
szállítás boltjainkba
TCL RC456CXE0
American Refrigerator
416 330 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TCLCHL014
HAIER HCW7819EHMP - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER HCW7819EHMP
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 359 l, fagyasztótér tárolókapacitása 359 l, bal oldali zsanéros, 4 polc, 5 fagyasztórekesz, 3 hűtőkör, kijelző, LED világítás, szénszűrő, nyaralási mód és smart funkciók, mérete 192,5 × 83 × 66,9 cm (Ma×Sz×Mé)
708 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HALED058
BOSCH KGN492IDF Serie 4 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH KGN492IDF Serie 4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 311 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 70 × 66,7 cm (H×Sz×Mé)
417 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOCHL150
SMEG FAB32LRD3 - Refrigerator Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
SMEG FAB32LRD3
Refrigerator
954 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SMCHL006
SMEG FAB32RBL3 - Refrigerator Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
SMEG FAB32RBL3
Refrigerator
954 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SMCHL003
SMEG FAB28RCR3 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
SMEG FAB28RCR3
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 244 l, fagyasztó kapacitás 26 l, jobb oldali zsanéros, 1 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, méretek 153 × 60,1 × 76,8 cm (H×Sz×Mé)
572 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SMCHL025
SMEG FAB28LCR3 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
SMEG FAB28LCR3
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 244 l, fagyasztó kapacitás 26 l, bal oldali zsanéros, 1 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, méretek 153 × 60,1 × 76,8 cm (H×Sz×Mé)
565 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SMCHL026
 

Széles hűtőszekrények

A Széles hűtőszekrények kategóriában összesen 127 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó széles hűtőszekrények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ