Szolgáltatás Új mobiltelefon: Mobiltelefon Samsung Galaxy A8 Duos Gold 2Y

Termékkatalógus
Szolgáltatás Új mobiltelefon: Mobiltelefon Samsung Galaxy A8 Duos Gold 2Y
4,6 67 értékelés
Szolgáltatás 5,6 "Super AMOLED 1080x2220, Samsung Exynos 7885 Octa Core processzor, RAM 4 GB, belső memória 32 GB, MicroSDXC 256 GB, hátsó kamera 16Mpx F / 1,7 + két első 16 + 8Mpx F / 1,9, GPS, Glonass, NFC, 3G / LTE, USB-C, OTG, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM, vízálló az IP68 szerint, gyors töltés, 3000mAh akkumulátor, Android 7.1.1
Kód:  NSKR_1028 Termékszám:  SM-A530FZDDXEZ_ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Szolgáltatás Új mobiltelefon: Mobiltelefon Samsung Galaxy A8 Duos Gold 2Y Megszűnt

Szolgáltatás Új mobiltelefon: Mobiltelefon Samsung Galaxy A8 Duos Gold 2Y

A telefon funkciói

149,2 mm

Off
Samsung Galaxy A8, čelní pohled

70,6 mm

Off
Samsung Galaxy A8, boční pohled

8,4 mm

Telefon súly: 172 g

Úhlopříčka displeje

5,6 "

Átlós képernyő

Typ operačního systému

Android 7.1.1

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3000 mAh

akkumulátor-kapacitás

MicroSim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

70,6 × 149,2 × 8,4 mm

Telefon méretei (H × M × M)

Vnitřní paměť

32 GB

Belső memória

Typ kamerau

16 Mpx

kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

microSD akár 256 GB-ig

Memóriakártya-nyílás

Váha

172 g

A telefon súlya

Egy új pillantást a világra

Infinity kijelző, amely segít új dimenziók felfedezésében. Kettős elülső kamera rögzíti a felejthetetlen pillanatokat . Megbízható biztonsági technológia a telefonhoz és a benne tárolt fájlokhoz. Ez a Samsung Galaxy A8.

Korlátlan Kép Infinity kijelző

Fedezze fel a Galaxy A8 sokkal részletesebb részleteit az egyedülálló Infinity kijelzővel. A telefon egyik szélétől a másikig húzódik , és zavartalan látványt nyújt. És nem számít, hogy videót nézel vagy érdekes cikket olvasott-e. Az 5,6 hüvelykes átmérőjű és Full HD + felbontású 2 220 × 1080 képpontos felbontással kiváló minőségű bármilyen tartalmat élvezhet.

Kétszer jobb öngyilkosság

Mosoly. A kettős Galaxy A8 előlapján minden alkalommal megnyitja az exponáló gombot . A 16Mpx és a 8Mpx érzékelő kombinációja mindig jó megjelenést tesz lehetővé. Továbbá finomíthatja a Live Focus funkciót a könnyű fókuszbeállítás érdekében még a kép készítése után is. Vagy kihasználja a matricák széles skáláját vagy különböző hatásokat és módokat minden alkalomra.

Nem csak az éjszakai fotósok számára

A Galaxy A8 a kettős elülső kamerájának köszönhetően kitűnően készen áll a kivételes önarcképekre, de a fényképészeti felszerelése még akkor is lenyűgöz, ha bekapcsol. A hátsó 16Mpx kamera az f / 1 objektívnek köszönhető.7 és a nagyobb 1 / 2,8 "-es szenzorok 1,12 μm pixelekkel garantálják az éles és kitűnő képeket a környezeti fényviszonyoktól függetlenül. És gyönyörű fotókat is készíthet, nem csak az éjszakai óráApproxan, Full HD videókkal.

Kezeli a nehéz körülmények kezelését

Munka egy poros környezetben? Nem probléma. Romantikus fotózás tavaszi eső számára? Nem számít. Az IP68 minősítés természetesen a Samsung Galaxy A8 mobiltelefonhoz tartozik. Mivel a víz és a por nem veszélyezteti, bátran kísérheti meg Önt, például egy igényes útra vagy egy vad partira. A különálló tartóssága 3 000 mAh-t tesz ki.

Az értesítések nem fognak hiányozni

A Galaxy A8 okostelefon Super AMOLED képernyője megjeleníti az Ön által beállított információkat még akkor is, ha a telefon zárolva, deaktiválva van és egyszerűen az asztalra van helyezve. A praktikus Mindig megjelenítés funkcióval nem kell ébreszteni vagy elvenni a készüléket, ha ellenőrizni szeretné az aktuális időt, vagy ellenőrizheti például az értesítéseket.

Biztonságos az adatokhoz

Fontos adatokat tárolhat a telefonján aggodalom nélkül. A feloldáshoz az arcfelismerési vagy ujjlenyomat-technológiát a hagyományos módszerek mellett is használhatja, és az értékes fájlok megvédik a különleges biztonságos összetevőt. Titkosítja a tartalmat a belső adattár kijelölt részében, és csak hozzáférést enged hozzá. 

Nagyobb sebesség, nagyobb kapacitás

Szerkessze meg a rögzített képeket, fontos dokumentumokon dolgozik, és továbbra is kihívást jelentő játékot futtat. A Galaxy A8 persze nem lassul. A nyolcvanmagos processzor Exynos 7885 , valamint 4 GB RAM, elegendő energiát biztosít számos alkalmazás kezeléséhez egyidejűleg. A 256 GB méretű microSD kártya behelyezésével nem kell aggódnia, hogy helyet biztosít a fájloknak, ha a 32 GB belső memória megtelt.

Paraméterek

Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
Tulajdonságok
MMS támogatás Kész!
Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Kijelző mérete
5,6" (14,22 cm) Kész!

Alapvető paraméterek

Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
MMS támogatás Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 7.1 Nougat Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Szolgáltatás Új mobiltelefon: Mobiltelefon Samsung Galaxy A8 Duos Gold 2Y Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Služba Alza NEO: Mobilní telefon Samsung Galaxy A8 Duos zlatý 2Y. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Service Neues Handy: Handy Samsung Galaxy A8 Duos Gold 2J. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Service Neues Handy: Handy Samsung Galaxy A8 Duos Gold 2J.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ