Tablet tartozékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

A tablet tartozékok közé nemcsak védő- és töltő tartozékok tartoznak, hanem még a könnyű vezérlést vagy a megnövelt tárolókapacitást biztosító perifériák is. Így mindenkinek jól jönnek, akár filmet nézel, akár játszol, akár munkára használod a táblagépedet. Milyen tablet tartozékok kaphatók?

Tovább

A tablet védelme és karbantartása

Az egyik legfontosabb a tablet tartozékok közül, amely védi a készüléket vagy a kijelzőt.

Védő tokok és borítók táblagépekhez

A tablet tokok megvédi az eszközt a mechanikai sérülésektől, esésektől vagy akár a víztől. Választhatsz csak a hátlapot, vagy olyan tokot, amely a kijelzőt is védi és állványként is szolgál.

Edzett üveg és védőfóliák táblagépekhez

A tablet üvegfólia és tablet kijelzővédő fóliák a kijelző karcolásoktól és repedésektől való védelmére szolgál. Az üvegfóliák általában kicsit drágábbak, és csak néhány táblagéphez kaphatók, de nagyobb védelmet nyújtanak. A fóliák olcsóbbak, könnyebben elérhetőek, de sajnos kevésbé tartósak.

Tablet táska

A tablet táskák nagyszerű kiegészítő mindazok számára, akik útra vagy munkába viszik a készüléküket. Elegánsan néznek ki, védik a táblagépet, és más tablet tartozékok is elférnek bennük.

Tisztító kendők tabletekhez

A kijelző tisztító hasznos kiegészítő, ha gyakran nézel filmeket, vagy ha kisebb gyerekeid vannak, akik szeretik a képernyőt tapogatni. A törlőkendő megkönnyíti a tisztítást, és tiszta, maszatmentes képet biztosít. Választhatsz eldobható vagy újrafelhasználható típusok is, amelyekhez tisztítószerre van szükség.


Tablet tartozékok - töltők

Más elektronikus eszközökhöz hasonlóan a táblagépet is fel kell időnként tölteni. Milyen tablet tartozékok segíthetnek ebben?

Tablet töltők

A tablet töltők általában több energiát biztosítanak, mint a mobiltelefonoké, és így valamivel gyorsabban töltenek. A hosszú utazások során történő töltéshez választhatsz autós adaptereket is.

Powerbankok tabletekhez

A tablet powerbankok nagyobb kapacitással rendelkeznek, és egyesek többször is fel tudják tölteni a készüléket. Nagyon kompaktak, elegánsak, és bárhol jól jönnek, de különösen a konnektor nélküli utazásokon.

Tablet kábelek

A tablet kábelek nem csak töltéshez, hanem például egy projektorhoz való csatlakoztatáshoz is hasznosak. Mindig érdemes legalább egy tartalék kábellel rendelkezni, ha elveszne vagy megsérülne - csak válaszd ki a megfelelőt a csatlakozó alapján.

Tablet dokkolóállomások

A tablet dokkoló egyszerre több készüléket is tölthet. Ez egy hordozható megoldás, amelyet azok az iskolák és vállalatok fognak értékelni, amelyek egyszerre több táblagépet használnak.


Minőségi tablet tartozékok érdekelnek tisztességes áron? Nézze meg Alza Power termékeinket. Modern technológiával, elegáns dizájnnal és precíz kivitelezéssel büszkélkedhetnek.

Tablet tartozékok az eszköz használatának megkönnyítéséhez

A tablet tartozékok a lehetőségek új skáláját biztosítják. Például pontosabb vezérlést, könnyebb gépelést vagy egyéb előnyöket tesznek lehetővé.

Tablet billentyűzetek és egerek

A tablet billentyűzet és tablet egér a készüléket egy igazán kompakt és könnyű laptoppá alakítják, amelyet teljes mértékben használhatsz könnyebb munkavégzéshez és általában még a hívásokhoz is. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy győződj meg arról, hogy a perifériák kompatibilisek a táblagép márkájával és modelljével.

Tablet tartozékok - fejhallgatók

A tablet fejhallgatók például filmnézés, zenehallgatás vagy telefonálás közben jönnek jól. Választhatsz klasszikus vezetékes vagy vezeték nélküli készülékeket, amelyeket időről időre fel kell tölteni.

Tablet tartók

A tablet tartók különösen hasznosak filmnézéshez vagy videohívásokhoz - csak dugd be a készüléket, és máris készen áll. Az autós állványok jól jönnek például a GPS-navigáció használatakor.

Érintőtollak táblagépekhez

A tablet érintőceruzák minden digitális művész számára hasznosak. Egy grafikus programmal együtt a táblagépet szinte teljes méretű vászonná alakítod, és sokkal nagyobb pontossággal alkothatsz.


Adattárolás - a táblagép kapacitásának növelése

Ha lassan elfogy a hely a fájlok tárolására, a memóriakártyák vagy flash meghajtók jól jönnek.

Tablet memóriakártya

A tablet memóriakártyák behelyezéskor azonnal megnövelik a készülék kapacitását. Filmeket, zenéket, képeket és akár munkadokumentumokat is feltölthetsz. Ráadásul egy másik táblagépen is használhatod, hogy megkönnyítsd a fájlok mozgatását.

Pendrive-ok tabletekhez

Az On-The-Go (OTG) pendrive-ok egy másik módja a tablet kapacitásának növelésének. Előnyük a táblagéppel, telefonnal és PC-vel való kompatibilitás, így tetszés szerint átviheted a fájlokat eszközről eszközre, de támogatniuk kell az OTG-t.


!

Az Apple iPad készülékek nem támogatják a memóriakártyákat. A kapacitást csak a felhőn keresztül növelheted, vagy Apple termékekhez való külső kártyaolvasó segítségével.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
6 007 termék
4,5 20×
Vention USB-C to Lightning MFi Cable 2m White
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning (USB 2.0), maximális áram 3 A, egyenes végződés
5 290 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf286
JLAB Go Air Pop True Wireless Earbuds Lilac - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,2 125×
JLAB Go Air Pop True Wireless Earbuds Lilac
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.1, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, powerbank, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 103 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6 mm-es hangszóró, 60 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+32 óra)
8 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: J0LAB8i
1 950 Ft -tól
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VCT075a
4,8 12×
Swissten SMART IC 2.1A töltőfej + 1,2m Lightning MFi kábel - fekete
Töltő - max. töltési teljesítmény 10,5 W, USB-A kimenet, túlfeszültség elleni védelem, feszültségcsökkenés elleni védelem, kábel hossza 1,2 m, Lightning végződéssel
2 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSf23
4,7 77×
AXAGON HUE-S2BP 4-Port USB 3.0 CHARGING hub
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A, tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, gyors töltés és sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 120 cm, csatlakozókábel és hálózati adapter a csomag része, tömege 76 g, méretek 2,2 × 9,6 × × 3,2 cm (H×Sz×Mé), méretek 2,2 × 3,2 cm (H×Mé), méretek 2,2 × 9,6 cm (H×Sz), fekete kivitel
8 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a232
Samsung Galaxy Tab A8 10.5" (2021) szürke tok - Tablet tok
Típusok
4,7 18×
Samsung Galaxy Tab A8 10.5" (2021) szürke tok
Tablet tok - SAMSUNG Galaxy Tab A8 10,5" (2021) tok, anyaga: polikarbonát és poliuretán, kemény, zárható, kijelző karcolás elleni védelme
12 690 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP051mc224
4,6 11×
Marshall Monitor II ANC - fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel
124 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS010z1
AlzaPower 90Core USB-A to USB-C 1m fekete - Adatkábel
Típusok
4,8 91×
AlzaPower 90Core USB-A to USB-C 1m fekete
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C, aranyozott csatlakozók, hajlított végződés, ballisztikus nylonfonat
Szuper ár
2 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB099a
4,8 781×
AlzaPower AluCore USB-A to Micro USB 2m, fekete
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× USB Micro-B (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel, VelcoStrap+, fémház, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés, ballisztikus nylonfonat
Szuper ár
2 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB105b
4,6 76×
WHOOSH! Screen Shine Duo képernyőtisztító - 100 + 8 ml
Képernyő tisztító - a mindig tiszta, ujjlenyomatok nélküli kijelzőért, a baktériumok és a vírusok ellen, 100%-ban természetes, nem mérgező, alkoholmentes, a csomag része egy antibakteriális kendő
7 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAWH001c
4,6 158×
AlzaPower Core USB-C to Lightning MFi 0,5m, fekete
Adatkábel - USB Hi-Speed 480 Mb/s, akár 3A Sync & Charge, 1x USB-C, 1x Lightning, iPad és más Lightning csatlakozóval rendelkező eszközökhöz, MFi tanúsítvány, VelcroStrap+
Szuper ár
4 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB090q1
4,5 307×
AlzaPower Core USB-C to USB-C 2.0 100W 1m, fehér
Adatkábel - USB Hi-Speed 480 Mb/s, Sync & Charge akár 5A, Power Delivery 100W, aranyozott csatlakozók, chip E-Mark, laptopokhoz, mobiltelefonokhoz és egyéb USB-C csatlakozóval ellátott eszközökhöz
Szuper ár
2 980 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB1212k
Sonos Ace Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,5
Sonos Ace Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.4, USB-C, hangerőszabályzás, 30 óra akkumulátor üzemidő
207 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON100a2
Szuper ár
8 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT47
3,3 21×
AlzaGuard Crystal Clear TPU Case iPad Air 10,9" (2020/2022) / iPad 10,9" (2024) tok
Tablet tok - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4. generációs) és iPad Air 10,9" 2022 (5. generációs) és iPad Air 10,9" 2024 számára, TPU, puha, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, nem Apple Pencil kompatibilis (nem fog működni a mágnes, és a töltés sem)
Szuper ár
5 090 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTC0004
4,7
Spigen Urban Fit Rose Gold iPad Air 10.9" (2022/2020) tok
Tablet tok - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen) és iPad Air 10,9" 2022 (5th gen) tok, anyaga: TPU és textil, kemény, zárható, kijelző karcolás elleni védelme, beépített támaszték, mágneses záródás és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
13 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP0100a45
Logitech MX Keys S Graphite - US INTL - Billentyűzet
Típusok
4,6 118×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys S Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai, membrán, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth és Vezeték nélküli USB vevőegység, csendes, Li-pol elemmel működik, grafit
47 210 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f6d1
4,2
Paperlike Screen Protector 2.1 iPad 10.9" kijelzővédő fólia
Védőfólia A svájci alapú anyagokat és a legújabb Nanodots® technológiát alkalmazó, nagy teljesítményű képernyővédő, a Paperlike legújabb változata svájci alapú polimerekkel készült, amelyek jobb képi tisztaságot biztosítanak, miközben megőrzik a papírszerű érzetet. A csomag 2 darab védőfóliát tartalmaz
12 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PAPERLIKEa7
4,7 65×
Vention USB 2.0 to Micro USB 2A Cable 2m Deep Blue
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× USB Micro-B (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 2 A, egyenes végződés
1 990 Ft
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf226
Logitech Pop Mouse Blast - Egér
Típusok
4,8 46×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Pop Mouse Blast
Egér - vezeték nélküli, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja bluetooth, 1 AA elem, 4000 DPI érzékenység, 4 gombos, csendes gombok, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, max. hatótávolság 10 m, mérete 3,52 × 5,94 × 10,48 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 82 g
13 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG100i19f2b1
Sony MDR-EX15AP, fehér - Fej-/fülhallgató
Típusok
4,4 189×
Sony MDR-EX15AP, fehér
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, számok közötti váltás, hívásfogadás, 8-22000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 9 mm-es hangszóró, 1,2 m-es kábel
Szuper ár
3 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO971d2
Apple Smart Folio iPad (10. generáció) citromsárga tok - Tablet tok
Típusok
4,7 30×
Apple Smart Folio iPad (10. generáció) citromsárga tok
Tablet tok - Apple iPad 10,9" 2022 (10th gen) tok, anyaga: poliuretán, kemény, zárható, kijelző karcolás elleni védelme és beépített támaszték
39 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA069b8
Philips TAE1105BK - Fej-/fülhallgató
Típusok
4,4 36×
Philips TAE1105BK
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8,6 mm-es hangszóró, 1,2 m-es kábel
2 790 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JPI902b06
4,6 36×
FIXED Topic Tab Samsung Galaxy Tab A8 10,5" fekete tok
Tablet tok - SAMSUNG Galaxy Tab A8 10,5" (2021) tok, anyaga: TPU és műbőr, kemény, zárható, kártyatartós, kijelző karcolás elleni védelme, beépített támaszték, mágneses záródás és kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
8 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXDDb185

Tablet tartozékok

Tablet tartozékok

A Tablet tartozékok kategóriában összesen 6010 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tablet tartozékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tablet tartozékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tablet tartozékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tablet tartozékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ