Tescoma GUSTITO ovális lemez 38x26 cm, 2 db

Termékkatalógus
Tescoma GUSTITO ovális lemez 38x26 cm, 2 db
Tányérkészlet Anyaga kiváló porcelán, az elegáns ételek felszolgálása, hőálló 200 ° C, használható mikrohullámú sütő, hűtőszekrény és mosogatógép
Kód:  TESTA010 Termékszám:  386356.00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tescoma GUSTITO ovális lemez 38x26 cm, 2 db Megszűnt

Tescoma GUSTITO ovális lemez 38x26 cm, 2 db

Hogy tartalmazza a kiváló minőségű kultúra étkezőasztal len és evőeszközök. Az étkezés egy porcelán tál, első osztályú minőség valami más, mint egy gombóc bakelit vagy műanyag tálba. Ovális tál GUSTITO megfelel minden paraméterét a legmagasabb minőséget. Ez készült vintage porcelán, hófehér szín nem zavarja semmilyen mintát. Egyszerű karbantartás hagyjuk a lemezeket mosogatógép, arra is van lehetőség, hogy használja a gyors felmelegítésére élelmiszer mikrohullámú sütőben. A konyhai ellenáll akár 200 ° C-on Az ovális alakú ideálissá teszi elegáns szolgáló ételeket.

Legfontosabb jellemzők

  • Anyaga kiváló minőségű porcelánból
  • ovális
  • Fehér nélkül dekor
  • Méretek: 38 x 26 cm
  • Főző alkalmas mosogatógépek, hűtőszekrények és mikrohullámú sütők
  • 2 db
  • Garancia 5 év

Mindennapi vagy ünnepi

Bílá barva talířů umožňuje jejich univerzální použití. Serve Ez az étel lehet egy hétköznap, de přizdobením asztal kap egy ünnepélyes jellegű, és ezért alkalmas a fontos eseményeket, mint összejövetelek, ünnepek, vagy a nagy családi összejövetelek. Amikor meglátogatják leveleket, csak egymásra lemezek mosogatógépben nem törődni tovább.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tescoma GUSTITO ovális lemez 38x26 cm, 2 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tescoma Oválný talíř GUSTITO 38x26 cm, 2ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tescoma Oválny tanier GUSTITO 38x26 cm, 2ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tescoma Oval Platte gustito 38x26 cm, 2 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tescoma Oval Platte gustito 38x26 cm, 2 Stück.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ