Plüss macik

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Hagyományos
(22)
Interaktív
(4)
Tulajdonságok
Melegíthető
(1)
Beszélő
(1)
Hangeffektet kiadó
(8)
Csörgő
(1)
Világító
(2)
Hajlítható
(12)
Játék magassága
13 cm
135 cm
-
Méret
Kisméretű
(11)
Közepes méretű
(13)
Nagyméretű
(3)
Alsó korhatár
0 éves kortól
3 éves kortól
-
Szűrés

A plüss macik a 20. század elején jelentek meg először Németországban és az Egyesült Államokban, és azóta a gyerekek, sőt a felnőttek körében is az egyik legnépszerűbb játékként tartják számon őket. A plüss macikat leggyakrabban a kisgyermekeknek adják puha alvótársnak, akik olykor vigaszt is nyújtanak a kicsiknek, de dekorációként vagy némelyek akár gyűjtői darabokként is szolgálhatnak. Emellett a plüss macik a kultúrában és a művészetben is szerepet játszanak, különböző filmekben, könyvekben vagy akár reklámokban is megjelennek. Olvass tovább, és merülj el a plüss macik világában!

Tovább

Milyen a megfelelő plüss maci?

A megfelelően kiválasztott plüss mackó nem feltétlenül csak egy átlagos játék, amit a gyerek egy idő után eldob. Egy életre szóló társsá válhat, ezért érdemes odafigyelni a kiválasztására. Vedd figyelembe gyermeked korát és érdeklődési körét, de például a plüss állatnak a színét, méretét vagy anyagát is választási szempontként kezelheted. A csecsemőknek és a kisgyermekeknek szánt plüss mackónak nem mérgező anyagból kell készülnie, és nem rendelkezhet olyan apró darabokkal, amelyeket le lehetne nyelni. Másrészt az idősebb gyerekek számára érdekesek ehetnek az interaktív funkciók vagy a különféle hangok.

i

Alzák földönkívüli mackója - Az új beszélő plüssállat, amit a tévéből ismerhetsz

Alzák hűséges barátja a barna plüss mackó, aki minden reklámban elkíséri őt. Vásárolj Alzák plüss mackó figurát gyermekeidnek és örvendeztesd meg őket új pajtásukkal, aki hűségesen elkísér a kicsiket mindenhová, akárcsak más Alza plüssök.

Mekkorák lehetnek a plüss macik?

A választáskor fontos figyelembe venni, hogy mekkora legyen a plüss maci. Ha ajándékba tervezed adni valakinek, akkor a plüss maci mérete illeszkedjen az alkalomhoz és a rendelkezésére álló helyhez, hogy ne foglalja el az ünnepelt fél lakását vagy szobáját. Egy kis méretű plüss maci jó lehet kis útitársnak vagy a napközibe. A közepes méretű plüss maci egy univerzális választás, hiszen már elég nagy ahhoz, hogy meg lehessen ölelni, de mégis praktikus. Ha azonban óriási ajándékot keresel, akkor a nagy plüss mackó a megfelelő választás.

Ha gyermeked álma egy nagy plüss maci, de nem szeretnél sok pénzt költeni rá, nézz szét az olcsó plüss macik kategóriában, ahol gyönyörű plüss állatokat találsz a legjobb áron. Varázsolj mosolyt gyermeked arcára azzal, hogy valóra váltod az álmát.

Kis plüss maci: Társ a mindennapi kalandokhoz

kis plüss maci nagyszerű társ lesz gyermekeid számára a mindennapi kalandokban. Méretének köszönhetően könnyen elfér például egy gyermek hátizsákjában, kézitáskájában vagy akár a zsebében. Aranyos arca és puhasága miatt arra is alkalmas, hogy nagyszerű vigasztaló legyen a nehéz helyzetekben, például az orvoslátogatáson, az első óvodai vagy iskolai napon. A kis plüss macik általában 7-30 cm-sek.

Közepes plüss macik: Tökéletes kompromisszum a kényelem és a praktikum között

közepes méretű plüss macik azok számára alkalmasak, akik kompromisszumot keresnek a hordozhatóság és a megfelelő méret között. Nem foglalnak akkora helyet a gyerekszobában, de már elég nagyok a meghitt és puha öleléshez. Általában 30 és 50 cm-esek, így ezek a plüss macik még utazáshoz is alkalmasak, ha elég nagy hátizsákod van. A közepes méretű plüss maci dekorációnak is alkalmas, amely a belső teret is feldobja.

Óriás plüss maci: Az ölelni való barát

Az óriás plüss maci a méretének köszönhetően bármelyik szoba feltűnő darabja lesz. Az 50 cm-t meghaladó méreteivel elég sok helyet foglal el a szobában, és ezért nem alkalmas a kisebb helyiségekbe. Ezt azonban ellensúlyozzák puha karjai, amelyek a legmelegebb ölelést adják, és pihenés közben párnaként is használható. Gyakran adják a nagy plüss maci figurákat ajándékba a gyerekeknek karácsonyra vagy születésnapra, de a felnőtteknek is komolyabb évfordulókra vagy Valentin napra.

Ha nem találsz elég nagy plüss macit, de egy igazán hatalmasat keresel, nézz szét a maxi plüss állatok kategóriájában, ahol a legnagyobb plüss állatokat találod a kínálatunkban. A medvék mellett nagyméretű plüss libákat, macskákat, lovakat és kutyákat is találsz.

Milyen színűt válasszunk? Szürke, barna vagy fekete legyen a plüss maci?

Manapság már mindenféle színben kaphatóak plüss macik, így csak rajtad múlik, hogy melyik színt választod. Természetesen a választásnál vegyük figyelembe a plüss maci leendő tulajdonosának kedvenc színét is, de az is szerepet játszik, hogy milyen környezetbe illeszkedik legjobban a játék. Egy klasszikus barna plüss maci, amely hasonlít az igazira, biztosan jó választás. Kínálatunkban más érdekes színeket is találhatsz. 


plüss macik
Barna plüss maci

plüss macik
Plüss maci Micimackó

plüss mackók
Többszínű plüss maci

plüss mackók
Szürke plüss maci

Milyen anyagból készülnek a plüss macik?

A plüss macik különböző anyagokból készülnek, amelyek viszont befolyásolják a tulajdonságaikat, például a textúrát, a megjelenést és a tartósságot. A leggyakoribb anyag, amivel találkozhatsz, az egyértelműen a plüss, mivel nagyon puha tapintású. Olykor azonban a plüss helyette pamutot, mikroszálas vagy akár újrahasznosított anyagokat is találhatsz. A lényeg, hogy az anyag puha és könnyen mosható legyen. Ha azt szeretnéd, hogy a plüss maci megtartsa az alakját és a térfogatát, akkor válassz szintetikus anyagokból készült plüss macikat.

Válassz a megajándékozott életkora szerint: Plüss macik gyerekeknek és felnőtteknek

A plüss macik nem feltétlenül csak gyerekeknek, hanem például néhány felnőttnek is megfelelő ajándékok lehet. Ha kisebb gyerekeknek választasz a plüss macik közül, akkor érdemes odafigyelni arra, hogy biztonságos legyen az anyaga, hiszen a kisgyerekek mindent a szájukba szeretnek venni. Az idősebb gyerekeknek tetszenek az érdekesebb játékok, amelyek interaktív elemekkel, például hangokkal vagy mozgó alkatrészekkel rendelkeznek. A felnőttek viszont inkább egy dekoratív mackót vagy egy limitált példányszámú gyűjtői darabot részesíthetnek előnyben.

i

Cuki plüss maci a szeretet jeléül

Ha szeretnéd bebizonyítani a szerelmednek, hogy végtelenül szereted, egy aranyos plüss maci segít neked bevallani az érzéseidet. Írj egy üzenetet a maci pólójára, vagy adj rá egy szép ruhát, esetleg egy pulóvert, és ne felejtsd el illatosítani a macit a parfümöddel, hogy folyamatosan emlékeztesse kedvesedet a jelenlétedre.

Milyen különleges tulajdonságokkal rendelkeznek a plüss macik?

Egy plüss maci ma már sokkal többet tud nyújtani, mint a meleg ölelés. Egy puha mackóhoz például melegítő tasakok tartozhatnak, amelyek segítségével a plüss maci felmelegít téged. Figyelj azonban arra, hogy a mikrohullámú sütőbe csak a zacskó mehet, a plüss maci nem. Más macik hangokat adhatnak ki és dalokat énekelhetnek vagy ismerős mondókákat szavalhatnak. További érdekesség lehet a mozgó és hajlítható testrész, amelyek a plüss állatot szinte élővé teszik, és a gyerekek számára még szórakoztatóbbá válik a vele való játék.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
27 termék
5,0 17×
Lamps nagy plüss maci
Plüss - maci, hajlítható, magassága 100 cm, ajánlott Újszülött kortól
9 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif4476
4,7
Me to You You are the best
Plüss - maci, hajlítható, magassága 13 cm, ajánlott 3 éves kortól
3 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36359
4,7 14×
Pandamackó
Plüss - maci, magassága 58 cmajánlott Újszülött kortól
6 490 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif6820
Mac Toys mikrózható plüssmackó - Plüss Típusok
4,7 10×
Mac Toys mikrózható plüssmackó
Plüss - maci, melegíthető, magassága 25 cm, ajánlott 3 éves kortól
4 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz08666
5,0
Small Foot Plüss játékmackó
Plüss - maci, hangeffektet kiadó, magassága 28 cm, ajánlott Újszülött kortól
Leárazás -6 %
6 990 Ft 7 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif12299
Squishmallows Disney Micimackó - Plüss Típusok
3,5
Squishmallows Disney Micimackó
Plüss Squishmallows - maci, magassága 18 cm, ajánlott 3 éves kortól
5 590 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2140
Micimackó hanggal, közepes - Plüss Típusok
5,0
Micimackó hanggal, közepes
Plüss - maci, hangeffektet kiadó, magassága 28 cm, ajánlott 1 éves kortól, Disney tematika, 3 LR44 elem (mellékelve)
7 490 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2111
5,0
NICI Glubschis Plüss jegesmedve Benjie 15 cm
Plüss - maci, hajlítható, magassága 15 cm, ajánlott Újszülött kortól
3 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03600
Micimackó hanggal - Plüss Típusok
Micimackó hanggal
Plüss - maci, hangeffektet kiadó, magassága 28 cm, ajánlott 1 éves kortól, Disney tematika, 3 LR44 elem (mellékelve)
6 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2106
Disney Micimackó hanggal - Plüss Típusok
Disney Micimackó hanggal
Plüss - maci, hangeffektet kiadó, magassága 28 cm, ajánlott 1 éves kortól, Disney tematika, 3 LR44 elem (mellékelve)
8 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2118
Me to You születésnapi kalap - Plüss Típusok
Me to You születésnapi kalap
Plüss - maci, hajlítható, magassága 14 cm, ajánlott 3 éves kortól
5 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36352
BABY born Mackó Rózsaszín ruha - Plüss Típusok
5,0
BABY born Mackó Rózsaszín ruha
Plüss - maci, hajlítható, magassága 36 cm, ajánlott Újszülött kortól
10 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06521
BABY born Mackó Fehér ruha - Plüss Típusok
5,0
BABY born Mackó Fehér ruha
Plüss - maci, hajlítható, magassága 36 cm, ajánlott Újszülött kortól
15 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06520
Babanyugtató mackóhangokkal
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - műanyag - poliészter - rögzítése karikával - susogó - dallamokat játszik - fényeffektek - rágóka a csomag része - mosógépben mosható - állatkák motívum - fehér és szürke színben - ajánlott újszülött kortól - mérete 410 × 260 × 80 mm (Ma×Sz×Mé)
Előrendelési ár
6 790 Ft
Várható időpont: október 2024
Termékkód: HRAkc07234
4,8 43×
Alzák földönkívüli mackója
Plüss - maci, magassága 34 cm, ajánlott Újszülött kortól, Alza űrlény tematika
Szuper ár
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MA01002ME
4,8
Lumpin Vincent, a medve, 34 cm
Plüss - maci, hajlítható, magassága 34 cm, ajánlott Újszülött kortól, Lumpin tematika
3 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz22514
Tigris hanggal - Plüss Típusok
5,0
Tigris hanggal
Plüss - maci, hangeffektet kiadó, magassága 31 cm, ajánlott 1 éves kortól, Disney tematika, 3 LR44 elem (mellékelve)
7 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls2119
Me to You Teddy maci, Happy Birthday - Plüss Típusok
5,0
Me to You Teddy maci, Happy Birthday
Plüss - maci, hajlítható, magassága 13 cm, ajánlott 3 éves kortól
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz36360
5,0
Rappa Max plüssmaci 135 cm
Plüss - maci, hajlítható, magassága 135 cm, ajánlott 3 éves kortól, Rappa tematika
27 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAjd1637
NICI Glubschis plüss Mackó Mr. Cuddle fekvő, 15 cm - Plüss Típusok
5,0
NICI Glubschis plüss Mackó Mr. Cuddle fekvő, 15 cm
Plüss - maci, magassága 15 cm
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc05864
BABY FEHN Teddy maci - Plüss Típusok
BABY FEHN Teddy maci
Plüss - maci, magassága 30 cm, ajánlott Újszülött kortól
7 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY22427
Clementoni New Lele Plush
Zenélő játék - ajánlott 6 hónapos kortól, magassága 30 cm
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAeh0068
Clementoni MY FRIEND MR. BEAR Plüss mackó
Plüss - maci, magassága 30 cm, ajánlott Újszülött kortól
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAeh0030
Medve úr, a barátom - Plüss Típusok
Medve úr, a barátom
Plüss - maci, hajlítható, magassága 30 cm, ajánlott Újszülött kortól
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc06984

Plüss macik

Plüss macik

A Plüss macik kategóriában összesen 27 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó plüss macik Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább plüss macik A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb plüss macik A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: plüss macik vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ