Tuya

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Apple Home
(4)
Apple Siri
(219)
Google Home
(121)
Tuya
(686)
Samsung SmartThings
(11)
Szűrés

A Tuya okos otthoni platform lehetővé teszi, hogy az otthonodban lévő eszközöket – a világítást, a fűtést, a vezetékeket vagy az ajtókat – az interneten keresztül vezérelhesd. Ehhez mindössze egy mobilalkalmazásra és internetre van szükséged. Olvass tovább, és tudj meg többet a Tuya Smart Home által kínált funkciókról.

Tovább

Miért érdemes a Tuya Home Assistant beszerzése?

A Tuya Home Assistant megkönnyíti az életet és a háztartás vezetését. Lássuk, milyen előnyökkel jár a használata.

  • Lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról vezérelhesd az otthonodban lévő eszközöket.
  • A kamerák segítségével nyomon követheted, hogy mi történik a házban vagy a kertben.
  • Az Android és az iOS operációs rendszerek támogatják.
  • Sokféle nyelv közül lehet választani.
  • A készülék Wi-Fi, ZigBee vagy akár Bluetooth segítségével is csatlakoztatható.

Hogyan működik a Tuya?

Ha okos eszközöket vásárolsz az otthonodba, szükséged van egy olyan alkalmazásra, amellyel távolról vezérelheted őket. Egyszerűen töltsd le a Tuya alkalmazást a telefonodra, válaszd ki a nyelvet, és add hozzá az eszközt az alkalmazáshoz. Ezután az interneten keresztül vezérelheted készülékeidet és eszközeidet, akár olyankor is, amikor nem tartózkodsz otthon. Ez remek megoldás, ha például elfelejted lekapcsolni a villanyt vagy a fűtést.

Tudj meg többet Hogyan legyen okosotthonod című cikkünkből.

Kompatibilis a Tuya Smart Home a telefonoddal?

Okos készüléket szeretnél, de nem vagy biztos benne, hogy tudod irányítani? A Tuya az Android, az iOS és még a Windows rendszereket is támogatja. A vásárlást megelőzően ellenőrizd, hogy a készülék kompatibilis-e az operációs rendszerrel is. A legtöbb eszköz Androidhoz és iOS-hez is alkalmas, csak néhány kivétel működik Windowsszal.

i

Az okos otthoni eszközök nemcsak Tuya, hanem a Google Assistant, az Amazon Alexa, az Apple Siri Shortcuts vagy a Lidl segítségével is működhetnek.

A Tuya alkalmazás számos eszközzel kompatibilis

Okosotthont szeretnél, de nem tudod, milyen termékeket válassz? Ha csak egy alkalmazást szeretnél használni, vásárolj olyan termékeket, amelyek kompatibilisek az adott alkalmazással. A Tuya számos eszközzel párosítható, például kamerákkal, videós ajtócsengőkkel, konnektorokkal, izzókkal, LED-es lámpákkal, illetve Tuya termosztátokkal is.

  • A Tuya okosvilágítás lehetővé teszi a fény kikapcsolását vagy tompítását az alkalmazás segítségével.
  • Az okos biztonsági rendszer, például a kamerák vagy a videós ajtócsengők az alkalmazással felügyelhetők és vezérelhetők.
  • A Tuya termosztát távolról is vezérelhető, így már azelőtt bekapcsolhatod a fűtést, hogy hazaérnél.
  • Az okos konnektorokat nem kell kihúzni az aljzatból ahhoz, hogy a készülék kikapcsoljon. A Tuya lehetővé teszi a konnektor kikapcsolását.
  • A Tuya kapcsolók és vezérlők Wi-Fi segítségével is vezérelhetők, legyen szó garázsajtókról, függönyökről vagy redőnyökről.
  • Az időjárás-állomás előrejelzi és mutatja az időjárást. A levegő minőségét is tudja mérni, illetve megmutatja a dátumot és az időt.

A Tuya kompatibilis a ZigBee okos kapukkal is, amelyek az otthon központi vezérlésre szolgálnak.

Tuya- okos otthoni eszközök különböző tápellátással

Ha okos eszközöket vásárolsz, ellenőrizd a tápellátás módját is. A legtöbb típus hálózati tápellátású, de léteznek akkumulátoros, napelemes vagy USB-s készülékek is. Ha nyaralni mész, győződj meg róla előzetesen, hogy minden eszköz fel van töltve vagy be van dugva.

Eszközök csatlakoztatása a Tuya alkalmazáshoz ZigBee, Wi-Fi vagy Ethernet segítségével

A készüléket többféle módon is csatlakoztathatod a Tuya alkalmazáshoz. Leggyakrabban Wi-Fi segítségével lehet kapcsolódni, de más módon is csatlakoztathatod az eszközeidet. Használhatod például a ZigBee-t, amely egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely a Bluetooth-hoz hasonlóan kapcsolja össze az egyes eszközöket otthonodban, de csatlakoztathatod őket Bluetooth, Ethernet, rádióhullámok vagy a GSM segítségével is. Ezeket a technológiákat azonban már ritkán használják.

i

A Tuya alkalmazás több nyelven elérhető. Természetesen az angol és a magyar sem hiányozhat a kínálatból.

Melyik okos otthoni rendszert válasszuk?

Kétféle rendszer közül választhatsz. A nyílt rendszer lehetővé teszi, hogy több gyártó termékeit is összekapcsolhasd. Ez akkor jön jól, ha több okos eszköz vásárlását is tervezed. Ugyanakkor zárt rendszer létrehozása is lehetséges, amely csak speciális megoldásokat kínál otthonodban.

Még mindig nem tudod, melyik Tuya eszközt vásárold meg? Vásárlóink véleménye segítségedre lehet a választásban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
686 termék
5,0
Tesla Smart Floodlight Battery Camera
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, színes éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 125° betekintési szög, kézi forgás, szilárd objektív, mozgás és személy(ek) érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, értesítés mobilra, hangriasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció tuya segítségével, mérete 122 × 22,5 × 80 mm (Ma×Sz×Mé)
58 000 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TSL23_014
3,8
RETLUX RXL 361 intelligens fényfüzér 96LED RGBW
Fényfüzér - okos funkciókkal, 9,5 m hosszú, 96× LED-del, kültéri és beltéri használatra, IP44 védelem, időzítővel, 8 világítási mód, hálózati tápellátás, 5 m hosszú kábel, Tuya kompatibilitás
10 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETLa61
5,0
IMMAX NEO Smart Senzor mozgásérzékelő, Zigbee 3.0
Mozgásérzékelő - nyílt rendszer, Mozgás és Fény érzékelése, Tuya és Apple Siri kompatibilis, kihasználhatóság - világítás, elektromos hálózat és biztonsági rendszer - angol, cseh, német és magyar nyelvű alkalmazás, tápegység: hálózati és USB-s, intelligens mozgásérzékelő, tuya, zigbee 3.0, mozgás- és fényérzékelés, ip20, tápellátás usb c porton keresztül, immax neo pro alkalmazás cseh és 60 másik nyelven, kompatibilis ios, android, amazon alexa hangasszisztensekkel, apple siri parancsikonokkal és tuya-val, lidl
15 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX2333
5,0
MOES IR Human Sensor, Zigbee
Mozgásérzékelő - nyílt rendszer, Mozgás érzékelése, Tuya kompatibilis, kihasználhatóság - biztonsági rendszer és smart-home - angol, cseh, német, szlovák és magyar nyelvű alkalmazás, tápegység: elemes, zigbee kapcsolat, nyitott rendszer mozgásérzékeléssel, amely kompatibilis a google assistant rendszerrel, amazon alexa és tuya, alkalmazási terület - biztonság és otthoni vezérlés, az alkalmazás nyelve angolul, csehül, németül, szlovákul, magyar és francia nyelven, akkumulátorral működik,
10 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Moes22_42
8 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Moes22_39
4,3 19×
Immax NEO LITE AREAS Smart mennyezeti lámpa 40cm, 24W féher Tuya Wi-Fi
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 1680 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya és Lidl Home, magasság 7,5 cm, szélesség 40 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
29 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_21_18
3,8
MOES Smart Scene Switch, Zigbee
Okos gomb - Tuya kompatibilis, Android és iOS támogatás, alkalmazás magyar és angol nyelven
7 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Moes22_34
5,0
NEDIS Okos LED izzó WIFILRC10E27
LED izzó - 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 806 lm fényáram állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Tuya kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 10000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
5 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Nedis22_09
10 090 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_21
4,5
Immax NEO LITE PERFECTO Smart mennyezeti lámpa kör D30cm, 24W fehér Tuya Wi-Fi
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 1500 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya és Apple Siri, magasság 6 cm, szélesség 30 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
29 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_22_05
4,6
Immax NEO LITE Smart filament Vintage LED izzó E27 7 W meleg, hideg fehér, dimmelhető, WiFi
LED izzó - okos funkciókkal, 7 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 806 lm fényáram állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Tuya, Apple Siri, Lidl Home kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_22_01
3,5
EVOLVEO DET-WIP Detective WIP 2M SMART
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 200 m maximális hatótávval, 84° betekintési szög, mozgás érzékelése, értesítés mobilra, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz és ethernet csatlakozás, kommunikáció tuya segítségével
20 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO23_011
5,0
NEDIS Okos LED izzó WIFILRC10E14
LED izzó - 4,9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 470 lm fényáram állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 37 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Tuya kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 10000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Nedis22_06
3,3
XtendLan Wi-Fi okos LED szalag RGB+CCT 5 m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, 300 LED dióda, hálózati tápellátás, hideg fényű, Tuya kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, F energiahatékonysági osztály
6 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Xten23_01
4,7
iGET HOME Power 2 USB - Smart WiFi aljzat 1x AC 230V 2x USB porttal, teljesítményméréssel, 3680 W
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, energiafogyasztás mérése, USB port a töltéshez és kábellel, alkalmazás: angol, cseh, német, szlovák és magyar, Android és iOS támogatása, IP20
5 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iGt2209
5,0
Tellur WiFi Smart LED kerek mennyezeti lámpa, 24 W, meleg fehér, fehér kivitelben
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, kompatibilitás: Tuya, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához
18 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: TLLR2105
4,7
Gosund Water Leak Sensor
Érzékelő - érzékeli a vizet, vezérlés a Smart Life / Tuya Smart alkalmazáson keresztül, mobiltelefonos értesítések, Wi-Fi jelzőfény, 2 AAA elemmel működik (nem tartozék), anyaga ABS, fehér színű, mérete 70×25×20 mm
5 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd22
5,0
Tesla Smart Bundle Basic 2 (2x Valve + Hub)
Termosztát - szobai, csatlakozás WiFi 2,4 GHz segítségével, okos, radiátorra, digitális, háttérvilágításos kijelző, tervezés és nyitott ablak észlelése, Android és iOS támogatás, kompatibilis rendszerek Tuya, Google Assistant és Amazon Alexa, akkumulátoros töltés
49 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TSL23_001
IMMAX NEO Smart vezérlő - dimmelhető, V5, 2 gombos, Zigbee 3.0
Smart modul - 2 gomb, nullás vezetékkel történő telepítéshez, a kapcsoló alá vagy a lámpatestbe szerelhető, ZigBee 3.0, Immax NEO PRO alkalmazás 60 nyelven elérhető, az iOS és Android rendszerrel, az Amazon Alexa hangalapú asszisztenssel, az Apple Siri, Google Assistant és TUYA rendszerekkel, LIDL alkalmazással kompatibilis
9 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX2312
3,4
iGET HOME Power 4 USB Smart WiFi hosszabbító, fogyasztásmérés, 4× AC 230 V, 4× USB port, 3680 W
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya és Apple Siri kompatibilis, energiafogyasztás mérése, USB port a töltéshez és kábellel, alkalmazás: angol, cseh, német, szlovák és magyar, Android és iOS támogatása, IP20
13 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iGt2210
2,8
NEDIS intelligens vízszivattyú WIFIWP10GY
Okos öntöző intelligens vízszivattyú, IPX3 védelem, Wi-Fi, akkumulátorral működik, víznyomás 0,3 bar (max. 2 bar), áramlási sebesség 23 l/h, üzemi hőmérséklet 3 °C és 50 °C között, Android, iOS, szürke színű
19 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Nedis22_02
4,4
Immax NEO Smart 2 gombos kapcsoló WiFi, 230 V
Kapcsoló - világítás kapcsolásához, önállóan, Tuya és Apple Siri kompatibilis, hálózati tápellátás, WiFi 2,4 GHz, Android és iOS támogatása,
6 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX21383
3,0
IMMAX NEO Smart Napelemes öntözőszelep + talajnedvesség-érzékelő, Zigbee
Okos öntöző - Smart öntözőrendszer, Zigbee 3.0, TUYA, 07524L öntözőszelep + 07523L talajnedvesség- és hőmérséklet-érzékelő, öntözési ütemterv, vízfogyasztás-érzékelő és állapotfigyelő funkciók, a kültéri egység tápellátása: napelem + 2× AA tölthető elem (nem tartozék), 60 nyelven elérhető Immax NEO PRO alkalmazás, amely kompatibilis iOS, Android rendszerekkel, Amazon Alexa, Apple Siri parancsok, Google Assistant hangalapú asszisztensekkel és TUYA, LIDL rendszerekkel
38 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_22_36
5,0
NEDIS Okos LED izzó WIFILRF10A60
LED izzó - okos funkciókkal, 7 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 806 lm fényáram állítható színhőmérséklet (1800-3000 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Tuya kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 10000 óra élettartam, energiaosztály E, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Nedis22_11

Tuya

Tuya

A Tuya kategóriában összesen 686 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tuya A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tuya A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tuya vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ