Az új Samsung minden évben: a Samsung Galaxy S7 élkék

Termékkatalógus
Az új Samsung minden évben: a Samsung Galaxy S7 élkék
5 2 értékelés
Szolgáltatás 5.5 "Quad HD Super AMOLED 2560x1440, Excelent 8890 Octa Core processzor 64 bites, 4 GB RAM, 32 GB belső memória, 200 GB-os MicroSDXC, 12Mpx F / 1,7 + 5Mpx F / 1,7 kamera, optikai stabilizálás, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G LTE, microUSB, OTG, vezeték nélküli töltés, ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, 3600mAh akkumulátor, gyors töltés, Android 6.0 (SM-G935)
Kód:  NSKRSAMO0135f Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Az új Samsung minden évben: a Samsung Galaxy S7 élkék Megszűnt

Az új Samsung minden évben: a Samsung Galaxy S7 élkék

A telefon funkciói

150,9 mm

Off
Samsung Galaxy S7 edge modrý

72,6 mm

Off
Samsung Galaxy S7 edge modrý

7,7 mm

Telefon súly: 157 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

Átlós képernyő

Typ operačního systému

Android 6.0

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3 600 mAh

elem élettartam

MicroSim

nanoSIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

72,6 x 150,9 x 7,7 mm

Telefon méretei (H × M × M)

Vnitřní paměť

32 GB

Belső memória

Typ kamerau

12 Mpx

kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

microSD

Memóriakártya-nyílás

Váha

157 g

A telefon súlya


Ez megváltoztatja a megjelenését a telefonon

Teljesen megváltoztatjuk azt a módot, ahogy megosztjuk tapasztalataikat és emlékeinket. Mi megtörjük a határait, amit a telefon képes. És ez a legjobb dolog, ami történhet a mobiltelefonok világában.



Galaxy S7

Teljesítjük az elképzeléseit, és elhozzuk Önnek a kívánt funkciókat. Kiegyensúlyozott tervezés és funkcionalitás áll rendelkezésünkre. Olyan szolgáltatásokat nyújtunk, amelyeket még nem láttál az okostelefonokkal, de hamarosan nélkülözheti őket. Galaxy S7 és S7 él.


Off
Tervezés

Tervezés

Nem volt kompromisszum a Galaxy S7 és az S7 él tervezése során. Az eredmény a tökéletes egyensúly a tervezés és a funkcionalitás, amely fejlett funkciók rendkívül elegáns testben.

Olvass tovább

Off
Kamera

Kamera

A valódi élet számos fényviszonyban zajlik, és képesnek kell lennie arra, hogy képeket készítsen anélkül, hogy gondolkodnia kellene, ha elegendő fény van.

Olvass tovább

Off
Hry

Hry

A mobil játékélményt az osztályba helyeztük, mert a Galaxy S7 és S7 él egy külön játékközponttal és olyan funkciókkal rendelkezik, mint a játék felvétele.

Olvass tovább

Off
Hardver

Hardver

Hatékony processzorokkal a Galaxy S7 és S7 élek zökkenőmentesen és gyorsan működnek, és megbízhatóan feldolgozzák az adatokat a microSD kártyán. És bár az akkumulátor kapacitása nagyobb, a töltés még mindig gyors.

Olvass tovább



Céltervezés

Mivel tudjuk, hogy sok időt töltesz a Galaxy S7 vagy az S7 élével, rendkívüli erőfeszítéseket tettünk az egyedi és funkcionális design megteremtése érdekében.


Tökéletes anyagok

Keményen dolgoztunk a Galaxy S7 és S7 élgörbék javítása érdekében. Saját 3D-s eljárásaink révén éppen egy olyan ívelt 3D-s üvegt értünk el, amely egy fémötvözethez illeszkedik, hogy egyedülállóan sima és tömör testet hozzon létre.


Kényelmes markolat

A Galaxy S7 és az S7 dupla íves hátsó része miatt kényelmesen tarthatja a kezét. Az egész design, a természetes vonalaktól a telefon vékonyságáig, arra tervezték, hogy a telefon kényelmes legyen.



Top kitartás

A Galaxy S7 és az S7 élével ne féljen a telefont nedves felületre helyezni. Még akkor is használhatja, ha a vízbe esik. Játékokat játszhat a medencénél, vegyél egy önzőt a tengerparton, és hívja a taxit az esőben. A telefonok minősített IP68 minősítéssel rendelkeznek.



Gyengén megvilágított

Élete sok pillanatában történik, amikor nincs elegendő fény. A Galaxy S7 és az S7 élén ez nem jelent gondot. Enhanced Lens F1.7 és nagyobb pixelek Az 1,4 μm-es képérzékelő több fényt rögzít, így az elkészült fotók ropogósak és részletesek lesznek.


Off
Dual Pixel technológia

Dual Pixel technológia

Az első okostelefonon a képérzékelő minden pixele helyett két fénydióda van, ami azt jelenti, hogy a DSLR képpunuszos érzékelő a lehető leggyorsabban és pontosabban fog összpontosítani, mint a szeme.

Off
Forradalmi hangsúly

Forradalmi hangsúly

A Dual Pixel Sensor minden egyes képpont-érzékelőjét a fázisérzékeléshez használják, amely hihetetlenül gyors és megbízható autofókusszal rendelkezik, amely még a legrosszabb fényviszonyok között is rögzíti a leginkább váratlan mozgásokat.


Mozgás panorámával

Első alkalommal készíthet panorámaképeket. A rögzített panoráma még mindig sima, pusztán kapcsolódik, rendkívül éles képeket. A pillanat átéléséhez csak érintse meg a képernyőt vagy mozgassa a Galaxy S7 vagy S7 oldalát oldalra.


Válassza ki a legjobb lövést

Három, kettő, egy, sajt! A mozgókép pontosan három másodperccel rögzíti a ravaszt. Azt is kiválaszthatja, hogy mely pillanatban maradjon állóképként.


Tökéletes selfie

Bővítési módok

Ha a Gyönyörű arcok módban bekapcsolja a Spotlight funkciót, kiemelheti az arc egyes részeit. A fényerősség és az irány különböző hatásokhoz igazítható.

Selfie vaku

A jó világítás megdöbbentő különbséget eredményezhet. Különösen az önzéssel. Az előrefelé néző vaku az egész SAMOLED kijelzőt használja az egyenletes megvilágításhoz.



A játék legjobbja

Még a legigényesebb grafikus játékok is simán futnak, jelentősen kevesebb késéssel és jelentősen kisebb akkumulátorterheléssel. Bár a játék közben nagyon forró lesz, a telefon nem melegszik fel olyannyira, hogy nyugodjon, és koncentráljon a játékra. És mivel a Galaxy S7 és az S7 szegmens az első okos telefon, amely támogatja a Vulkan API-t, drámai hatásokat élvezhet játék közben.


Abszolút felülvizsgálat

Ez egy igazi játékközpont. Minden játék kényelmesen egy helyen és az új frissítések automatikusan letöltődnek. Mielőtt elkezdené a lejátszást, elnémíthatja és elrejtheti az értesítéseket, és módosíthatja a játék beállításait az akkumulátor mentéséhez.

Egyedi tulajdonságok

Hozzáférhet néhány olyan kiváló funkcióhoz, amelyek jobbá teszik a játékélményt, mint valaha. Hozzáférhet többek között a játék rögzítéséhez. Ha a legeredményesebb a játéApproxan, akkor meg szeretné osztani az internetet más felhasználókkal.



Kiemelkedő teljesítmény

Az új egyedi CPU-k, nagy teljesítményű GPU-k és 4 GB-os RAM erős kombinációt jelentenek. Játékoktól a streaming videókig - minden gyorsabb és simább lesz. A telefon még mindig újnak fog működni.

CPU

Legfeljebb 30% -kal gyorsabb, mint elődje

GPU

Akár 64% -kal gyorsabb, mint elődje

4 GB RAM

3 GB RAM-ról nőtt


Bõvíthetõ memória

A microSD támogatással bővítheti a memória kapacitását, ha szükséges. Hosszú ideig nem kell törölnie a fájlokat, fényképeket vagy videókat.


Nagy kapacitású akkumulátorok vezeték nélküli töltéssel

Magasabb élet

A Galaxy S7 és S7 szélén nagyobb kapacitású akkumulátorok teszik lehetővé a kedvenc tv-műsorok megtekintését és hosszú órákra szóló zenét. Az egyéni processzorok és a továbbfejlesztett GPU biztosítja, hogy teljes mértéApproxen kihasználhassa az akkumulátort.

Gyors töltés

Még nagyobb akkumulátorok esetén is kihasználhatja a gyors töltés funkciót, így elkerülheti, hogy a telefon hosszú ideig csatlakoztatva legyen a konnektorhoz.

Vezeték nélküli töltés

Ez a legegyszerűbb módja a telefon töltése. Helyezze be a telefont, és elkezd tölteni. Az a tény, hogy a töltés olyan gyors, a Galaxy S7 vagy az S7 élvonalbeli vezeték nélküli töltési funkciója olyan fantasztikus.


Bónusz tartalom ingyenes

A Galaxy S7 megvásárlásával kizárólag ingyenes cseh alkalmazásokat kaphat

  • Reflex - 6 hónap előfizetés el. ingyenes kiadás
  • Flash - 6 hónapos előfizetés el. ingyenes kiadás
  • Flash for women - 6 hónap előfizetés el. ingyenes kiadás
  • Diary Sport - 6 hónap előfizetés el. ingyenes kiadás
  • RENDBEN! Magazin - 6 hónap előfizetés el. ingyenes kiadás
  • YouRadio - Premier verzió 2 hónapig ingyenes

és más kiválasztott külföldi alkalmazások

  • OneDrive - 100 GB-os cloud storage 2 évig ingyen
  • Kindle for Samsung - 1 ingyenes könyv minden hónapban
  • SimCity BuildIt - Startup csomag ingyen
  • Csillagok háborúja: Galaxy of Heroes - ingyenes hitelkártyás játék és elemek

Paraméterek

Funkciók

Tulajdonságok
MMS támogatás Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
200 GB Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,3 GHz (2 300 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


» További Samsung Okostelefonok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Služba Alza NEO: Mobilní telefon Samsung Galaxy S7 edge modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nový Samsung každý rok: Samsung Galaxy S7 okraj modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nový Samsung každý rok: Samsung Galaxy S7 edge modrý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nový Samsung každý rok: Samsung Galaxy S7 edge modrý.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ