Új Samsung minden évben: Samsung Galaxy A5 (2017) Pink Y2

Termékkatalógus
Új Samsung minden évben: Samsung Galaxy A5 (2017) Pink Y2
Szolgáltatás 5.2 "1920x1080 Super AMOLED, Octa Core processzor 1,9 GHz A53, RAM 3 GB, belső memória 32 GB, microSDXC akár 265 GB, 16Mpx F / 1,9 + 16Mpx F / 1,9, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / C, OTG, ujjlenyomat olvasó, IP68, 3000mAh akkumulátor, gyors töltés, Android 6.0
Kód:  NSKRSAMX1bY2 Termékszám:  SM-A520FZIAETL_ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Új Samsung minden évben: Samsung Galaxy A5 (2017) Pink Y2 Megszűnt

Új Samsung minden évben: Samsung Galaxy A5 (2017) Pink Y2

A telefon funkciói

146,1

 mm
Samsung Galaxy A5 (2017) pink

71,4 mm

Samsung Galaxy A5 (2017) pink

7,9 mm

Úhlopříčka displeje

5.2 "

Átlós képernyő

Typ operačního systému

Android 6.0

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3000 mAh

elem élettartam

MicroSim

-

SIM-kártya típusa

Rozměry

71,4 × 146,1 × 7,9 mm

Telefon méretei (H × M × M)

Vnitřní paměť

3 GB

Belső memória

Typ kamerau

16 + 16 Mpx

kamera

Připojení

3 G / LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

mikro SDXC

Memóriakártya-nyílás

Váha

-

A telefon súlya

Samsung Galaxy A5 mobiltelefon (2017) - Elegáns minimalizmus

Smartphone Samsung Galaxy A5 (2017)a hangsúlyt a kivételes tervezésre helyezték. Nagyon tartós 3D-s üveg, 5,2 hüvelykes kijelző és tisztességes rózsaszínű szín kiemeli az elegáns megjelenést egy minimalista koncepcióban. 

Az igazi ékszer

A Samsung Galaxy A5 mobiltelefon (2017) jahogy a tenyeredben készült. Függetlenül attól, hogy bármilyen szögből nézi a telefont, ez mindig meglepődik a szimmetriával és eleganciával. Mi több, a fényképezőgép objektívje tökéletesen illeszkedik a telefon hátuljához anélkül, hogy kinyílna és zavarja a karcsú megjelenését. A Samsung Galaxy A5 karcsú rózsaszín színe (2017)

Csodálatos természetes színek

A Samsung teljesen új trendek létrehozásában tevékenykedik. Új színváltozatok tervezésekor Samsung Galaxy A5 (2017) a tervezők ihletet keresnek a természetben, hogy négy új színt adjanak életünknek.

Az életed lövései,
ami megéri

A Samsung Galaxy A5 (2017) és a 16 megapixeles felbontása révén a fényképeihez nagyon elképesztő részleteket kap. Ráadásul a telefon rendelkezik az automatikus fókuszálással, amely kiváló a sebesség és a pontosság szempontjából. Nagyon értékelni fogja, különösen ritka pillanatoApproxan, amelyek nem fordulnak elő újra.

Selfie még fény hiányában is

Mostantól a Samsung Galaxy A5 (2017), a premier fényképezőgép intelligens fényvisszaverő fényképezőgépe kiváló minőségű fotókat készíthet, függetlenül a kedvezőtlen fényviszonyoktól. Ez 16 megapixeles felbontást és gyors zársebességet biztosít a kijelző fényerősségével kombinálva. Az önmagad valóban éles és tiszta lesz.

* A Galaxy A5-vel készült fénykép (2017).

Semmi probléma

Az IP68 tanúsítvány garantálja a Samsung Galaxy A5 (2017) magas rugalmasságát, így bármilyen helyzetben számíthat a telefonra. Ne aggódjon a víz vagy a por miatt, így nem kell aggódnia a mindennapi élethez kapcsolódó helyzet miatt.

Több sebesség és energia

Ha az okostelefont a lehető legnagyobb mértéApproxen használja, a legfontosabb dolog az akkumulátor élettartama és a töltési sebesség. Mindkét esetben az új Samsung Galaxy A5 (2017) megfelel a magas elvárásoknak, hosszabb akkumulátor-élettartammal és még gyorsabb töltéssel.

Helyezze el mindazt, amit szeret

Tényleg sok kedvenc zenéje van, videókat és fotókat? A Samsung Galaxy A5 (2017) mobiltelefon tárolási kapacitása csak 256 GB-ra bővíthető.

Ez a legfontosabb egy pillanat alatt

Egy pillanat alatt megtudhatja, hány óra vagy óra van. Mindig a kijelzőn az idő és a dátum azonnal megjelenik a gyönyörűen rózsaszínű Samsung Galaxy A5 (2017) képernyőjén. Nem kell telefonálnod, vagy ébresztened. Ez olyan könnyű.

Kétoldalas kapcsolat

A Samsung Galaxy A5 okostelefon (2017) USB-C csatlakozóval van ellátva, ami miatt aggodalomra ad okot, hogy megtalálja a kábel jobb oldalát. Élvezze még a töltés kényelmét. Fókuszban a lényegre.

Paraméterek

Funkciók

Tulajdonságok
MMS támogatás Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Memória és teljesítmény

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!

Méretek és tömeg

Magasság
146,1 mm (14,61 cm) Kész!
Szélesség
71,4 mm (7,14 cm) Kész!
Mélység
7,9 mm (0,79 cm) Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Služba Alza NEO: Mobilní telefon Samsung Galaxy A5 (2017) růžový Y2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nový Samsung každý rok: Samsung Galaxy A5 (2017) Pink Y2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nový Samsung každý rok: Samsung Galaxy A5 (2017) růžový Y2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nový Samsung každý rok: Samsung Galaxy A5 (2017) růžový Y2.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ