Umidigi Bison X10 Pro

Termékkatalógus
Umidigi Bison X10 Pro
1,0 1 értékelés
Mobiltelefon -
Kód:  UMDG017ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Umidigi Bison X10 Pro

Mobiltelefon Umidigi Bison X10 Pro Lifestyle

A(z) Umidigi Bison X10 Pro esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy okostelefonról van szó. Azért tervezték, hogy könnyen elérd a szociális hálókat. A három kamerának hála mesés fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazás is futtatható rajta. A memória mérete 4 GB. Teljesítőképessége szempontjából igényesebb appok futtatására ajánlott. A(z) Umidigi Bison X10 Pro mobilt komoly teljesítményű 6150 mAh akksi üzemelteti. Hatalmas előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is felszerelték. Nagyon erős, ütésálló felépítése meg fogja örvendeztetni azokat, akik kedvelik az ütésálló telefonokat. A max. magasság, ahonnan relatíve biztonságosan leejtheted 1,5 m. Vízhatlan kivitel sokkal biztonságosabbá teszi használatát. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: IP68, IP69 és IP69K. A(z) UMIDIGI okostelefonja sima Android alapokon működik.

A(z) Umidigi Bison X10 Pro okostelefon főbb tulajdonságai

  • SIM-kártya: Dual SIM + memóriakártya
  • Ütésálló kivitel
  • Vízhatlan konstrukciója sokkal biztonságosabbá teszi
  • MediaTek Helio P60 processzor és 4 GB RAM
  • Grafikus chip: Mali G72 MP3
  • A hátsó kamera felbontása: 20 Mpx
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 3
  • A gyorstöltés teljesítménye: 10 W
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkcióval
  • Az SOS gombbal gyorsan hívhatsz segítséget
  • Az akku 50%-os töltését ennyi idő alatt éri el: 6000 s
  • A(z) UMIDIGI telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Umidigi Bison X10 Pro Csomag tartalma

A(z) Umidigi Bison X10 Pro mobil képernyője és kamerája

kijelző csepp alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) Umidigi Bison X10 Pro okostelefon korszerű három lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,2), a makro felbontása 5Mpx (f/2,4) a fő lencse felbontása pedig 20Mpx (f/1,8) tökéletesen elégedett leszel. Videók készítésénél jól jön majd az elektronikus képstabilizáció. Egy ügyes kis dióda plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik lelkes rajongói pedig imádni fogják a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Umidigi Bison X10 Pro csodás funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyidejűleg kettő SIM kártya is behelyezhető az nélkül, hogy elvenné a memóriakártya helyét. A(z) Umidigi Bison X10 Pro mobil biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A hatékony arcfelismerő lehetővé teszi a telefon azonnali feloldását, méghozzá PIN-kód vagy minta nélkül. A különleges SOS funkcióval egyszerűen és gyorsan hívhatsz segítséget. Az úgynevezett OTG ("On The Go") technológia támogatásával pendrive-ot vagy külső merevlemezt is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Umidigi Bison X10 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Umidigi Bison X10 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Umidigi Bison X10 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Umidigi Bison X10 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Umidigi Bison X10 Pro.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ