WHIRLPOOL AMW 439 WH + WHIRLPOOL AKZ9 6230 WH

Termékkatalógus
WHIRLPOOL AMW 439 WH + WHIRLPOOL AKZ9 6230 WH
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Beépíthető sütő és mikrohullámú sütő szett - Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 73 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, sütési útmutató, statikus sütés, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3650 W teljesítmény, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, csillapított ajtózárás és 6, érzék, távirányítás, Wi-Fi kapcsolat, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges; Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, beépített páraelszívó és KeepWarm, lekerekített élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 21,1 × 83 × 51,5 cm (Ma×Sz×Mé)
1 277 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
WHIRLPOOL AMW 439 WH + WHIRLPOOL AKZ9 6230 WH 1 277 490 Ft Raktáron 1 db
Vásárlás

WHIRLPOOL AMW 439 WH + WHIRLPOOL AKZ9 6230 WH

A beépíthető sütő megkönnyíti és gyorsabbá teszi az ételek elkészítését, számos funkciója pedig lehetővé teszi a különféle fogások kreációját. Ez a hasznos WHIRLPOOL W11I OP1 4S2 H beépíthető sütő grillfunkcióval tökéletes választás azok számára, akik időt és energiát szeretnének megtakarítani az ételek elkészítésekor, ugyanakkor igénylik a modern és stílusos dizájnt. Klasszikus és univerzális stílusának köszönhetően ez a sütő könnyedén beilleszthető a belső térbe, és elegáns kiegészítővé válik. A sütő által biztosított belső térfogat 73 l. A sütő teljesítménye 3650 W. Ezen WHIRLPOOL beépíthető sütő A+ típusú energiaosztályba esik. Fejlett intelligens funkciói közé tartozik például távirányítás.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL W11I OP1 4S2 H Lifestyle
Beépíthető sütő WHIRLPOOL W11I OP1 4S2 H Műszaki vázlat

WHIRLPOOL W11I OP1 4S2 H beépíthető sütő fontos jellemzői

  • Ez az adott WHIRLPOOL beépíthető sütő nemcsak praktikus, hanem nagyon elegáns dísze lesz konyhádnak
  • Belső térfogata 73 l
  • Teljesítménye 3650 W
  • Az elsőosztályú WHIRLPOOL beépíthető sütő A+ típusú energiaosztályba esik
  • A teleszkópos sínekkel könnyedén kihúzható a sütőrács
  • Egy különleges program segítségével könnyedén elkészítheted kedvenc pizzád
  • A speciális grill funkciónak hála séf módjára készítheted el kedvenc fogásaidat
  • Készíts ízletes és egészséges fogásokat a gőz segítségével
  • A gyors előmelegítés rengeteg időt takarít meg
  • Az alsó és felső sütés kombinációja egyszerű és kényelmes lehetőséget biztosít az ételek grillezésére és melegítésére
  • Az ételek gyors és egyszerű elkészítéséhez csak kapcsold be a ventilátort a forró levegő keringetése érdekében
  • A statikus sütés funkció segít a tökéletes pizza vagy sütemények elkészítésében
  • A sütési segédlet funkció segít neked abban, hogy a vendégek mind a tíz ujjukat megnyalják vacsora után
  • A csatlakozáshoz megoldható Wi-Fi segítségével
  • Intelligens funkciók: távirányítás
  • Villanyszerelő általi beszerelést követel

Szórakoztató lesz az ételkészítés

A lenyűgöző WHIRLPOOL W11I OP1 4S2 H beépíthető sütő megkönnyíti és élvezetessé teszi a sütést. A teleszkópos kihúzható sütőrácsnak hála a tepsi biztosan nem esik ki véletlenül a sütőből, így bátran koncentrálhatsz az ízesítésre.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL W11I OP1 4S2 H Oldalnézet

Eme WHIRLPOOL beépíthető sütő számos funkcióval van ellátva

Nem számít, hogy kacsát vagy süteményt sütsz, ez a lenyűgöző WHIRLPOOL W11I OP1 4S2 H beépíthető sütő mindig segít kiválasztani a legjobb programot az ételek tökéletes elkészítéséhez. Mindenki imádni fogja, aki szereti az olasz pizzát, mivel egy speciális programot kínál az elkészítésére. Ez a grillfunkcióval rendelkező sütő minden lehetséges segítséget megad az ételek készítése során, és gyorsan pótolhatatlan segítőtársaddá válik. Az egészséges ételek készítésének egyik legjobb alternatívája a gőzzel való sütés, különösen, ha ügyelsz arra, hogy mit eszel.

Hatékony ételkészítés és mesteri tálalás a lenyűgöző WHIRLPOOL W11I OP1 4S2 H segítségével

Ez a konkrét WHIRLPOOL beépíthető sütő gyorsabb ételkészítést és tökéletes tálalást tesz lehetővé. A beépíthető sütő gyors előmelegítés funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a sütés mielőbbi megkezdését. Az alsó és felső sütési funkciók kombinációja lehetővé teszi az ételek kényelmes elkészítését, beleértve melegítést és a grillezést is. Emellett rendelkezésre áll egy ventilátor, amely biztosítja a forró levegő tökéletes áramlását, ennek köszönhetően biztosított a sokkal gyorsabb és egyenletes sütés. Kenyér, sütemények vagy keksz sütéséhez érdemes bekapcsolni a statikus sütési funkciót, mivel biztosítja a hő egyenletes terjedését anélkül, hogy bekapcsolnánk a ventilátort. Az előre beállított receptek nagy segítséget nyújtanak az ételek készítése során. Add meg az étel súlyát és a rendszer automatikusan meghatározza a megfelelő programot, hőmérsékletet és időt- A sütési segédlet funkció használatával olyan fogásokat varázsolhatsz az asztalra, mintha csak egy profi szakács készítette volna.

A biztonság és könnyű karbantartás mindenek előtt

Eme WHIRLPOOL beépíthető sütő megalkotása közben előtérbe helyezték a biztonságot és a könnyű karbantartást. A sütő speciális zsanérjainak köszönhetően az ajtó könnyen és halkan záródik, így fokozva a felhasználói kényelmet. A gyerekzár megvédi még a legkisebb szakácsokat is. A sütő további védelmét jelenti a kezelőpanel lezárása.

A minőségi WHIRLPOOL W11I OP1 4S2 H tulajdonságai, melyek örömet okoznak majd

Ez az adott WHIRLPOOL beépíthető sütő maximális kényelmet és rugalmasságot biztosít. A sütő 6. érzék funkciójának köszönhetően, otthonod kényelméből is éttermi minőségű fogásokat varázsolhatsz a családi asztalra. A speciális érzékelőknek nem okoz gondot megbecsülni az étel súlyát, és ebből kiszámolni a megfelelő sütési időt illetve hőfokot. A hátralévő idő könnyen leolvasható a modern és intuitív kijelzőről. A modern érintésvezérlés remek áttekintést biztosít, minimális számú mechanikus gomb mellett. A csomag tartalmaz egy csatlakozó nélküli hálózati kábelt is.

Smart funkciók minden háztartásba

Könnyedén vezérelhetjük a sütőt az okostelefonunkon található alkalmazás segítségével. Az összes okos funkciót használhatjuk Wi-Fi kapcsolaton keresztül. A sütőt lehetőségünk van távolról is vezérelni. Ezáltal könnyedén megtervezhetjük a sütési folyamatot, mielőtt hazaérünk. Ez az adott WHIRLPOOL okos sütő megállja a helyét minden modern háztartásban.

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán szereplő adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Beépíthető sütő WHIRLPOOL W11I OP1 4S2 H Energia címke

Programok:

Gyors előmelegítés funkció, grill, felső sütés, gőz funkció, sütési segédlet, alsó sütés, pizza-fokozat, légkeverés és statikus sütés

Szín:

Szürke

Méretei:

59,5 × 59,5 × 56,4 cm (ma×szé×mé)

Főzőlap WHIRLPOOL WVH 92 K/1 ...

A modern kialakítású WHIRLPOOL indukciós főzőlap segítségével könnyedén elkészítheted kedvenc ételeidet. Az indukciós főzőlap kiemelkedő tulajdonságai a gyors, egyenletes felmelegedés és a pontos hőszabályozás. Klasszikus kialakítása nagyszerű kiegészítője lesz konyhádnak. Keret nélküli kialakítás, lekerekített élek. 4 főzőzónával rendelkezik, amelyekkel több ételt is elkészíthetsz azonos időben. Beépíthető a konyhapultba. Amíg az ízléses fekete kivitel modern stílust kölcsönöz a főzőlapnak, a minőségi anyagok szavatolják a rendkívüli tartósságot. A gyártás anyaga fekete üveg és a főzőlap felülete is üvegből készült. A főzőlap 230 V ellátást igényel. A kiváló minőségű WHIRLPOOL főzőlap mérete 21,1 × 83 × 51,5 cm (ma×szé×mé).

Főzőlap WHIRLPOOL WVH 92 K/1 ...

Az egyedülálló WHIRLPOOL WVH 92 K/1 főzőlap legfontosabb tulajdonságai

  • Az indukciós főzőlap lehetővé teszi a hőveszteség nélküli főzést
  • Keret nélküli főzőlap a modern megjelenésért
  • Lekerekített élek az eredeti dizájnnal rendelkező WHIRLPOOL főzőlapon
  • Előállítási alapanyaga üveg, fekete üveg kivitelben
  • Felszereltsége 4 főzőzóna
  • Színe: fekete
  • Csatlakozás: 230 V
  • A kifinomult WHIRLPOOL főzőlap méretei: 21,1 × 83 × 51,5 cm (ma×szé×mé)
  • A főzés előrehaladását az időzítő követi nyomon
  • Gyors felfűtéshez használd a Boost funkciót
  • A páraelszívóval ellátott főzőlap gondoskodik a szagok és a pára eltávolításáról a főzés során
  • Praktikus funkció az étel melegen tartásához
  • Villanyszerelő általi professzionális beszerelést igényel

A kiváló WHIRLPOOL főzőlap további hasznos funkciókat nyújt

Az innovációs WHIRLPOOL főzőlapon kimagaslót alkothatsz a főzés területén. Tarts szünetet a főzésben a beépített időzítővel, amely figyelmeztet, hogy egy bizonyos idő után keverd meg az ételt, majd a kiválasztott időpontban leállítja a főzést. A víz, szószok és egyéb ételek nagyon gyors melegítését a Booster teszi lehetővé, amely rövid ideig nagy teljesítményt fejti ki. A kiváló hőátadás mellett a főzőlap kifinomult páraelszívó-rendszerrel is gazdagodott, amely gondoskodik a főzés közben keletkező gőz hatékony begyűjtéséről. Ha szeretnéd az ételt egy ideig melegen tartani, válaszd a melegen tartás funkciót. A kiváló WHIRLPOOL főzőlappal nem akarod majd levenni a szemed a főzésről.

Főzőlap WHIRLPOOL WVH 92 K/1 ...

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+ Kész!
Design
Klasszikus Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Sütőprogramok
Gyors előmelegítés funkció, Grill, Felső sütés, Gőz funkció, Sütési segédlet, Alsó sütés, Pizza-fokozat, Légkeverés, Statikus sütés Kész!
Teljesítmény
3 650 W Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Sütő méretei

Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
56,4 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Szürke Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
Gyerekzár, Kijelző, Érintéses vezérlés, Csillapított ajtózárás, 6. érzék Kész!
Hálózati kábel
Igen, csatlakozó nélkül Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A+ Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
73 l Kész!

Bekötés és szerelés

Bekötés
Villanyszerelő Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AMW 439 WH + WHIRLPOOL AKZ9 6230 WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL AMW 439 WH + WHIRLPOOL AKZ9 6230 WH.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ