WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E

Termékkatalógus
WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E
Beépíthető mosogatógép - teljesen integrált, A++ energiaosztály, 14 étkészlet kapacitás ciklusonként, 43 dB zajszint, evőeszközkosár, magassága 82 cm, szélessége 59,5 cm, mélysége 55,5 cm
Kód:  WHIMY031 Termékszám:  869991576950 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E

WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E mosogatógép kíméletesen, mégis rendkívül hatékonyan tisztít meg akár 14 terítéket is. 6. érzék Power Clean technológiával rendelkezik, amely figyeli a víz szennyezettségének fokát, és ez alapján állítja be a lehető legalacsonyabb víz- és energiafelhasználást. Minden bizonnyal értékelni fogod a Multizone rendszert, amely lehetővé teszi különféle mosogatási beállítások alkalmazását a készülék felső és alsó részében. A mosogatógép elektronikus só- és tisztítószer jelzővel, továbbá fényjelzéssel is el lett látva, a program végére pedig hangjelzés figyelmeztet.

A WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E mosogatógép legfontosabb jellemzői

  • Teljesen integrált, beépíthető mosogatógép
  • 14 teríték megtisztítására alkalmas
  • 6. érzék Power Clean technológia
  • Különféle mosogatási beállítások az alsó és felső részben
  • Elektronikus só- és tisztítószer érzékelő
  • Hangjelzés a program végén
  • WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E 3 hőmérséklet-fokozattal
  • Összesen 10 praktikus mosogatási program
  • Állítható magasságú felső kosár
  • Lehetőség a mosogatás késleltetett indítására akár 1-12 órával

10 praktikus mosogatási program

A 3 hőmérséklet-fokozat segítségével a WHIRLPOOL mosogatógép a makacs szennyeződéseket is eltávolítja az edényekről. Összesen 10 program közül választhatsz, amelyek mindig gondoskodni fognak a mosatlanról. Választhatod a hideg előmosogatást, vagy a speciális programot, amely kíméletesen tisztítja meg az üvegárut, a kevésbé szennyezett edények esetében pedig a gyors program az ideális. Továbbá használhatod a nappali vagy éjszakai programot, illetve az intenzívet, amely 65°C-on tisztít és antibakteriális hatással bír. A mosogatógép turbó és eco programmal is büszkélkedhet.

Rendkívül csendes működés

WHIRLPOOL mosogatógép alsó részében evőeszköztartó kosár is található, a felső kosár magassága pedig természetesen állítható. A készülék továbbá késleltetett indítás funkcióval is rendelkezik, amelynek köszönhetően az igényeidnek megfelelően, 1-12 órával késleltetheted a mosogatási program indulását. Ezzel a funkcióval akár éjszakára is ütemezheted a mosogatást, és még a zavaró zajok miatt sem kell aggódnod, a mosogatógép ugyanis rendkívül alacsony zajszinten működik. A WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E egyszerűen nagyszerű választás bármely háztartás számára. Mindig tökéletesen és hatékonyan gondoskodik a mosatlan edényekről.

Méretek:
82 × 59,5 × 55,5 cm

Tömeg:
35,5 kg


Paraméterek

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése
Kosár Kész!

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága
82 cm Kész!
Mosogatógép szélessége
59,5 cm Kész!
Mosogatógép mélysége
55,5 cm Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,55 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL WIO 3C23 6.5 E.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ