Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

50" STRONG SRT50UF8733

Termékkatalógus
50" STRONG SRT50UF8733
Televízió - Google TV, QLED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, G energiaosztály
177 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JT880m08e Termékszám:  SRT50UF8733 Gyártó honlapja:
50" STRONG SRT50UF8733 177 490 Ft Raktáron 1 db
Vásárlás

50" STRONG SRT50UF8733

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek STRONG televízió. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Cloud gaming és 6,5 s-es válaszidő örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 20W-os hangszóró felel. Ezen STRONG Smart TV a modern Google TV operációs rendszert kapta, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését ezüst szín teszi teljessé. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 50
Televízió 50

50" STRONG SRT50UF8733 TV fő paraméterei

  • Eme STRONG televízió valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • A televízió 6,5 s válaszidővel büszkélkedhet
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme STRONG Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszerrel működik
  • Direct LED háttérvilágítást kapott
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Rakuten TV, VLC Media Player, Xbox Game Pass, Deezer és Facebook Watch

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ezen STRONG TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. Pontos zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja. A helyi fényerő funkció gondoskodik a háttérvilágítás szabályozásáról a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy nem befolyásolja jelentősen a kép világos részeit.

Televízió 50
Televízió 50

QLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Ezen QLED technológiát alkalmazó TV kiváló vizuális szórakozást nyújt. A QLED kijelző technológiailag rendkívül kivételes, amely páratlanul széles színspektrumot jelenít meg, és a kép teljesen hű az eredetihez. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk még erős fényben is.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10 és Dolby Vision. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A Dolby Vision technológiának köszönhetően gazdag színpalettát kapunk még maximális fényerő mellett is.

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző STRONG TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. A remek Cloud gaming funkcióval igazi élmény lesz a játék. Ezen STRONG TV nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ez a modern Google TV smart TV számos vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket a billentyűzet bonyolult használata nélkül. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a modern STRONG TV összes okos funkcióját

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Az aktuális verzió HbbTV. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Az smart funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás mindenki számára

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Chromecast. A moziélményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben.

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a nagyszerű STRONG QLED televízió le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális szkennelési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

8

Méretek:

69,2 × 111,3 × 24,6 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

64,4 × 8,96 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

10 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Színmélység
    8 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player, Xbox Game Pass, Deezer, Facebook Watch Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan Kész!

    Játék jellemzői

    Válaszidő
    6,5 s Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111,3 cm Kész!
    Magasság
    69,2 cm Kész!
    Mélység
    24,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    64,4 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,96 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    105,04 cm Kész!
    Tömeg
    10 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    20 W Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    71 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    71 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!
    Fogyasztás készenléti üzemmódban
    0,5 W Kész!
    Maximális fogyasztás
    71 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete, Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" STRONG SRT50UF8733 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" STRONG SRT50UF8733. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" STRONG SRT50UF8733. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" STRONG SRT50UF8733. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" STRONG SRT50UF8733.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ