55" TCL 55T7B

Termékkatalógus
55" TCL 55T7B
5 1 értékelés
+ ajándék ebben az értékben 46 990 Ft Kiterjesztett garancia TCL
Televízió - Google TV, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 200×300, Dolby Atmos, F energiaosztály
Variánsok
272 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK690c2l2 Termékszám:  55T7B Gyártó honlapja:
55" TCL 55T7B 272 990 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

322 480 Ft
Szett megvásárlása

55" TCL 55T7B

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű TCL TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy levegyen a lábadról az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Ezen TCL Smart TV a modern Google TV operációs rendszert kapta, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését titán szín varázsolja tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 200×300 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 55
Televízió 55

55" TCL 55T7B TV legfőbb paraméterei

  • A remek TCL televízióval olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Nagyszerű látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme TCL Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszert futtatja
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR és TÜV Low Blue Light
  • Dolby Atmos garantálja a kristálytiszta hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki, FilmBox és F1 TV

Meglepően tökéletesen éles kép

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a nagyszerű TCL TV köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely garantálja a rendkívüli élességet. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást nyújt, amely dinamikusan alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Eme QLED technológiával rendelkező TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A QLED kijelző technológiailag rendkívül kivételes, amely a színek széles palettáját jeleníti meg a legnagyobb pontossággal. Lehetővé teszi, hogy erős fényben vagy oldalról nézve is tökéletesen tiszta képet lássunk.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A HDR10+ biztosítja, hogy a kép fényereje dinamikusan változzon az adott képkockától függően. Hála a Dolby Vision technológiának, ragyogó színeket élvezhetünk még maximális fényerő mellett is.

Televízió 55
Televízió 55

Légy profi gamer ezzel a nagyszerű TCL TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. Az izgalmas gamer mód és Cloud gaming funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Ez a nagyszerű TCL TV nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Ezen Google TV smart TV számos hasznos funkciót tartogat, mint Google Assistant. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, tükrözhetjük ki telefonunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Gyorsan és egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy újra manuálisan beírnák a címét a billentyűzeten. Az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 55
Televízió 55

Használd ki a modern TCL TV összes okos tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz külső eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az okos funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast és WiFi 5. Olyan technológia biztosítja a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a 3D térhangzás. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben.

Televízió 55
Televízió 55

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a modern TCL QLED televízió lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához.

Színmélység:

10

Méretek:

76,2 × 122,6 × 28 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

71,1 × 8,1 cm (ma×mé)

Tömeg:

11,1 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Képernyő felülete
    Matt Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!
    Színmélység
    10 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, F1 TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,6 cm Kész!
    Magasság
    76,2 cm Kész!
    Mélység
    28 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,1 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,1 cm Kész!
    Tömeg
    11,1 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Titán Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    77 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    150 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 55" TCL 55T7B termékhez:

    43" TCL 43T7B

    Televízió - Google TV, QLED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 100×200, Dolby Atmos, F energiaosztály
    Kosárba
    208 990 Ft
    Raktáron > 5 db
     

    65" TCL 65T7B

    Televízió - Google TV, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, F energiaosztály
    Kosárba
    401 990 Ft
    Raktáron > 5 db
     

    85" TCL 85T7B

    Televízió - Google TV, QLED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 600×300, Dolby Atmos
    Kosárba
    843 990 Ft
    Kérés esetén megrendeljük
     

    50" TCL 50T7B

    Televízió - Google TV, QLED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, F energiaosztály
    Kosárba
    256 990 Ft
    Raktáron 5 db
     

    75" TCL 75T7B

    Televízió - Google TV, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, F energiaosztály
    Kosárba
    594 990 Ft
    Raktáron > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" TCL 55T7B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" TCL 55T7B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" TCL 55T7B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" TCL 55T7B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" TCL 55T7B.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ