98" TCL 98P743

Termékkatalógus
98" TCL 98P743
4,5 4 értékelés
A kiszállítás
ingyenes
Televízió - Google TV, LED, 249 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0.3, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 600×500, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS HD, Térhangzás, DTS Virtual: X, G energiaosztály
Leárazás -18 %
999 990 Ft 1 219 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK690g5fa Termékszám:  98P743 Gyártó honlapja:
98" TCL 98P743 1 219 790 Ft 999 990 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

1 090 880 Ft
Szett megvásárlása

98" TCL 98P743

Google TV kiváló minőségű képpel, számos funkcióval és hatalmas átlóval

A TCL 98P743 látványos látványt nyújt majd HDR minőségben. Jelentősen bővíti a kontraszt és a színek skáláját. A HDR pontosan reprodukálja a világos és sötét árnyalatokat pontos színekkel és káprázatos képrészletekkel. A TCL 98P743 nemcsak szabványos HDR formátumokkal, például HDR10 és HLG, hanem fejlett HDR10+ és Dolby Vision formátumokkal is fel van szerelve, így nagyobb kontrasztot és a legmagasabb szintű részletgazdagságot élvezhet. A Google TV számos funkcióval van felszerelve, amelyeket mind az igényes, mind a rendszeres felhasználók vagy a lelkes játékosok értékelni fognak. Alig észrevehető keretekkel rendelkező elegáns kialakításának köszönhetően a TCL okostévé illeszkedik a nappali belsejébe, amely első osztályú képpel és Dolby Atmos térhangzással eleveníti fel.

A TCL 98P743 kiváló színvisszaadásával tűnik ki

A TCL 98P743 okostévé széles színskálával (Wide Color Gamut) rendelkezik, melynek köszönhetően az intenzív és nagyon valósághű színek hihetetlen skáláját fedezheti fel nappalijában. A széles színskála 30%-kal tisztább és gazdagabb színeket ad vissza, mint a hagyományos LED-képernyők.

Magas frissítési sebesség

A nagy, 144 Hz-es Motion Clarity PRO frissítési rátának köszönhetően a TCL 98P743 okostévé az abszolút élességet és a mozgás gördülékenységét biztosítja. Ennek köszönhetően a TV-képernyőn maximális élességgel és gördülékenyen élvezheti a játékok, sport és filmek gyors jeleneteit.

A TCL 98P743 támogatja az összes HDR formátumot

Élvezze a képet a legjobb minőségben. A TCL 98P743 okostévé az összes HDR formátumot támogatja – HDR10, HDR HLG, HDR10+ és DOLBY VISION HDR. A Dolby Vision HDR formátum különösen fontos, mivel számos streaming szolgáltatásban, a legújabb játékkonzolokban és az UltraHD Blu-Ray adathordozókon használják. A Google TV TCL 98P743 Dolby Vision IQ-val is rendelkezik, amely kiegészíti a nagyszerű Dolby Vision képet azáltal, hogy automatikusan optimalizálja a képet a tartalomnak megfelelően, és használja a környezeti fényérzékelőt. Így a nap bármely szakában a lehető legjobb képet élvezheted.

Game Master Pro 2.0 Game Feature Pack

A játék soha nem volt ilyen egyszerű. A Google TV TCL 98P743 rendelkezik a Game Master Pro 2.0 funkcióval, amely előnyt jelent a versenytársakkal szemben. Kiváló grafikát és alacsony válaszidőt kap. A HDMI 2.1 és a 144 Hz-es VRR, 120 Hz-es VRR, FreeSync Premium Pro, 240 Hz Game Accelerator és ALLM támogatással a játék valóban partiélményt nyújt. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen simán és rángatásmentesen futnak, a gyors 144 Hz-es vagy akár 240 Hz-es DLG frissítési frekvencia pedig éles, zökkenőmentes mozgást és a lehető legrövidebb válaszidőt biztosítja. Az ALLM funkció gondoskodik arról, hogy a lehető legjobb játéktulajdonságok automatikusan beálljanak, amikor a legkorszerűbb játékkonzolt vagy HDMI 2.1 támogatással rendelkező nagy teljesítményű PC-t csatlakoztatnak a TCL 98P743 TV-hez.

A legélesebb és legsimább PC-s játékélmény

A legújabb 240 Hz-es DLG (Dual Line Gate) technológiának köszönhetően a Google TV TCL 98P743 képernyője valódi 240 Hz-es frissítési gyakoriságot érhet el, és a legigényesebb játékosok így a lehető legrövidebb választ (bemeneti késleltetést) és a legsimább és legélesebb mozgásprezentációt érhetik el. játékokban.

*A 240 Hz-es képfrissítési sebességet egyedülálló algoritmusok és technológiák teszik lehetővé.

HDMI 2.1 teljes 4K támogatással

A TCL 98P743 okostévének köszönhetően Ön a játékban lesz. A 4K felbontású, 144 Hz-es képkocka/másodperc sebességű, HDMI 2.1-en keresztüli játék teljesen sima, akadozás nélküli játékot biztosít. A TCL 98P743 támogatja az Enhanced Audio Return Channel (eARC), Audio Return Channel (ARC), Automatic Low Latency Mode (ALLM), Consumer Electronics Control (HDMI-CEC), 4K@144Hz és Variable Refresh Rate (VRR) funkciót a HDMI 2.1 specifikációnak megfelelően.

Dolby Atmos térhatású hangzás

A TCL 98P743 a Dolby Vision kép legmodernebb technológiájával és a Dolby Atmos térhatású hangzás legmodernebb technológiájával rendelkezik. Ezért fogod úgy érezni, mintha a moziban lennél. A TCL 98P743 televízióval nagyszerű film-, sorozat- és játékélményeket élvezhet.

A TCL 98P743 a Google platformját használja

Fedezd fel az új filmeket és műsorokat az összes előfizetett szolgáltatásból! A TCL 98P743 javaslatokat ad a látottak és az Ön érdeklődési köre alapján. Így könnyebben találhat más kedvenc tartalmat, amelyet megnézhet.

Google TV hangvezérlés

Használd a TCL 98P743 okostévét anélkül, hogy bármit is tenned kellene a kezeddel. Egyszerűen válaszd ki a további tartalmakat, indítsd el az alkalmazásokat, váltsd át a bemeneteket, keress filmeket vagy tegyél fel kérdéseket. A hangvezérlést a tévé alján található külön mikrofonkapcsoló be- vagy kikapcsolásával engedélyezheted vagy tilthatod le.

A TCL 98P743 támogatja a Google Meet szolgáltatást

A Google Meet segítségével könnyedén kezdeményezhetsz egyéni hívást, vagy csatlakozhatsz csoportos híváshoz videochat vagy hanghívás céljából. Jegyzetek, hang- vagy videojegyzetek küldése. A használathoz kompatibilis USB-kamera szükséges.

Works with Alexa

A TCL 98P743 segítségével a hangoddal irányíthatod a Amazon Alexa világát. Kérd meg Alexát, hogy játsszon le zenét, kapcsolja be a híreket, az időjárás, állítsa be a TV hangerejét, váltson TV-csatornát, vezérelje okosotthonodat és még sok mást. Az Alexa-kompatibilitás lehetővé teszi az Amazon Alexa eszközök használatát, beleértve az Amazon Echo-t, az Echo Dotot, az Echo Show-t, az Echo Spotot és az Echo Plust (külön megvásárolható) a TV vezérléséhez.

Élvezd a rengeteg tartalmat a legjobb HDR minőségben

A Google TV hatalmas mennyiségű tartalmat kínál, és az összes HDR-formátumot támogató TCL P745 sorozattal mindig a lehető legjobb formátumban játssza le a tartalmat. Különösen fontos a Dolby Vision támogatás, amellyel a legjobb minőségben élvezheted a Netflix, az HBO Max, a Disney+ és sok más szolgáltatását. A HDR10+ is támogatott.

A TCL 98P743 lenyűgöző keret nélküli kialakítással rendelkezik

Elegáns kialakításának köszönhetően a TCL 98P743 bármilyen belső térbe illeszkedik. A keret nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy az okostévé nagyméretű képe jobban kitűnjön.

Egyszerű tartalommegosztás és vezérlés

A TCL 98P743 támogatja az Apple AirPlay 2-t és a HomeKit-et, lehetővé téve a tartalom egyszerű megosztását. Ezenkívül a TV-t integrálhatod okosotthonodba. Ezenkívül élvezheted az Apple TV alkalmazás tartalmának megtekintését.

Multisound funkció

Lehetővé teszi a TCL 98P743 TV és a csatlakoztatott fejhallgató egyidejű hanglejátszását. Ezen kívül az egyes eszközök hangereje egymástól függetlenül szabályozható, hogy minden felhasználónak megfeleljen. A Multisound funkció vezeték nélküli és vezetékes fejhallgatókkal egyaránt működik.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    98" (248,92 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    98" (248,92 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Képernyő felülete
    Matt Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ Kész!
    Maximális fényerő
    450 cd/m2 Kész!
    Színmélység
    10 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, F1 TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    217,9 cm Kész!
    Magasság
    128,8 cm Kész!
    Mélység
    42 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    124,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,8 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    174 cm Kész!
    Tömeg
    56,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    600×500 Kész!

    Szín

    Szín
    Titán Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    198 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    389 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!
    Fogyasztás készenléti üzemmódban
    0,5 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 98" TCL 98P743 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 98" TCL 98P743. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 98" TCL 98P743.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ