Xiaomi Smart Laser Measure

Termékkatalógus
Xiaomi Smart Laser Measure
4,0 2 értékelés
Lézeres távolságmérő - 0,05 és 40 m közötti mérés ± 3 mm pontossággal, 3000 mérésre elegendő kapacitás egy teljes feltöltéssel, 1,23" LCD kijelző, 360 mAh kapacitású akkumulátor töltése USB-C-n keresztül, automatikus kikapcsolás 180 s után, 10 intelligens mérési funkció a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban
17 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Xiaoho01 Termékszám:  36764 Gyártó honlapja:
Xiaomi Smart Laser Measure 17 090 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Xiaomi Smart Laser Measure

Xiaomi Smart Laser Measure egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A Xiaomi Smart Laser Measure lézeres távolságmérő intelligens, valós idejű mérést biztosít. A 0,05 és 40 méter között, 3 mm pontossággal képes bármit lemérni. Ideális nagyobb épületekben vagy helyiségekben való használatra, de építkezéseken is használható. Tökéletes könnyű kezelhetőségével tűnik ki. Egyszerűen csak nyomd meg a gombot a távolságmérő indításához, nyomd meg röviden a mérés elvégzéséhez, míg az első és a hátsó vonal helyzetének felcseréléséhez nyomd meg egymás után kétszer. A távolságmérő könnyű alumíniumötvözetből és műszaki műanyagból készült, így ellenáll a kopásnak és a karcolásoknak. 370 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely akár 3000 mérésig is képes fenntartani a távolságmérő működését.

A Xiaomi Smart Laser Measure lézeres távolságmérő legfontosabb jellemzői

  • Lézeres távolságmérő az intelligens valós idejű méréshez
  • 0,05 és 40 méter között, 3 mm-es pontossággal képes mérni
  • Ideális nagyobb épületekben vagy helyiségekben történő használatra
  • A Xiaomi Smart Laser Measure egyetlen gombbal könnyen használható
  • Könnyű alumíniumötvözetből készült, műszaki műanyaggal kombinálva
  • 370 mAh-s akkumulátorral felszerelve
  • 1,23"-os LCD kijelzővel felszerelt, amely különböző információkat mutat be
  • A Xiaomi Smart Laser Measure csatlakoztatható a mobilalkalmazáshoz

A Xiaomi Smart Laser Measure csatlakoztatható a mobilalkalmazáshoz

A Xiaomi Smart Laser Measure 1,23"-os LCD kijelzővel rendelkezik, amelyen megtekintheted a folyamatban lévő mérés eredményét, a korábban mért adatokat, a mérési vonalat, a mértékegységek beállítását, az akkumulátor, illetve a Bluetooth-kapcsolat állapotát. Csatlakoztathatod okostelefonodhoz is, ahol egyszerűen telepítheted a Mi Home alkalmazást, majd közvetlenül az alkalmazásban nyomon követheted az adatokat. Egyéb funkciók, mint például az adatok szinkronizálása, megjegyzések, hosszúság-, tartalom-, térfogatszámítás, tervtérképezés, stb. szintén nyomon követhetők a segíségével. A távolságmérő az USB-C porton keresztül tölthető, és egy beépített kijelző tájékoztat a töltés szükségességéről. A Xiaomi Smart Laser Measure távolságmérővel tökéletesen és pontosan mérheted a távolságot.

Méretek:
8 × 3,5 × 2,1 cm

Tömeg:
60 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Smart Laser Measure
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ