BOSCH WQG233D1BY Serie 6

Termékkatalógus
BOSCH WQG233D1BY Serie 6
4,9 27 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 176 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, mérete 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 53,763 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
352 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BOSU024 Termékszám:  WQG233D1BY Gyártó honlapja:
BOSCH WQG233D1BY Serie 6 352 990 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

360 380 Ft
Szett megvásárlása
356 680 Ft
Szett megvásárlása

BOSCH WQG233D1BY Serie 6

A lakásában száradó mosott ruhák miatt magas páratartalommal és penészesedéssel küzdesz? Ebben ez esetben a szabadonálló Bosch szárítógép vásárlása olyan döntés, amellyel időt és energiát takaríthatsz meg. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép a legnépszerűbb a felhasználók körében. Előnye az egyszerű és problémamentes telepítés, amely nem igényel bonyolult szerkezeti módosításokat. A szárító fontos része egy gyűjtőtartály, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosásból származó nedvességet. Vízelvezető csöve közvetlenül a szennyvízcsatornára csatlakoztatható, így nincs szükség a kondenzációs tartály rendszeres ürítésére. A hatékony BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép minőségi gondoskodást nyújt a ruháidnak és a Te igényeidnek. Hasznos funkciók tárháza jellemzi, mint például a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár. A helytakarékos Bosch szárítógép mérete 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (ma×szé×mé). Tömege 53,763 kg.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Hátoldal
Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Jellemzők/technológia

A csúcstecnológiás BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép kiemelkedő tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép időt és fáradságot takarít meg számodra
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartály a nedvesség gyűjtésére és tárolására
  • Legfeljebb 8 kg ruhát képes kezelni
  • Zajszintje 64 dB
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi az alacsony, éjszakai tarifa kihasználását
  • Az áttekinthető kijelző tájékoztat az aktuális állapotról vagy a beállításokról
  • Gyors szárítóprogram a ruhák szupergyors szárításához
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás kisimítja a ráncokat és minimálisra csökkenti a kényes szövetek gyűrődését

A korszerű BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép funkciói növelik a hatékonyságot

A nagy kapacitású Bosch szárítógépnek köszönhetően elkerülheted a szabadtéri szárítás során jelentkező kellemetlenségeket, amelyek a mosott ruhákon jelentkezhetnek. A kijelzőn megjelenő lakat jelzi az aktív gyermekzárat a kisgyermekek maximális biztonsága érdekében, ugyanis nem fogják tudni működtetni a készüléket. Az előlapon található beépített kijelző mutatja az aktuális program vagy beállítások állapotát.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Hátoldal
Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 ...

Energiatakarékos BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép

Szeretnél pénzt megtakarítani, ugyanakkor tisztán és szárazon tudni a ruháidat? Válaszd energiahatékony szárítóinkat. A késleltetett indítás funkció jó szolgálatot tesz, mert teljes mértékben kihasználhatod az alacsonyabb, éjszakai tarifát. Ha a szárítógépet úgy állítod be, hogy olyan időpontokban működjön, amikor alacsonyabbak az áramköltségek, megtakarítást érhetsz el az energiaszámlákon. Az ökonómiai szempontból előnyös BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép olyan hőszivattyúval felszerelt, amely a szárítás során keletkező hőt a hideg levegő felmelegítésére használja fel, lehetővé téve a hatékony hővisszanyerést és a csökkentett energiaveszteséget.

Válassz programot ruhatípus szerint

A sokoldalú Bosch szárítógép képes megőrizni minden típusú ruha puhaságát és minőségét, még a legkényesebb darabokét is. Ne aggódj amiatt, hogy egy reggeli kávéfolt az ingeden megakadályozza, hogy ragyogj az állásinterjúdon. Csak mosd ki és válaszd a gyors szárítási programot, hogy megbízhatóan, rövid idő alatt megszáradjon a ruhád. Az alacsony hőmérsékletű szárítás kisimítja a ráncokat és minimalizálja a kényes szövetek gyűrődéseit. A gyűrődésgátló program kiválasztásával elkerülheted a vasalás szükségességét.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Oldalnézet

A kifogástalan Bosch szárítógép energetikai adatai

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. Az energiatakarékos BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép A+++ energiaosztályú. Az energiafelhasználás alakulása éves szinten 1,4 kWh. A készülék töltetkapacitását illetően 8 kg ruha szárítására alkalmas. Zajszintje 64 dB. A szárítási hatékonyság az egyik legfontosabb kritérium a szárító kiválasztásakor. A teljesítményt tekintve kiemelkedő Bosch szárítógép A hatékonysági osztályba sorolható, ami azt jelenti, hogy a normál program esetében a víz több mint 90%-át képes kivonni a ruhákból.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 ...

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Energia címke

Méretei:

84,2 × 59,8 × 59,9 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

53,763 kg

Kivitel:

Fehér

Hatékonyság:

A

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ Kész!
Energiafelhasználás
1,4 kWh Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
176 kWh/év Kész!
Zajszint
64 dB Kész!
Hatékonyság
A Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Hatékonyság
A Kész!
Zajszint
64 dB Kész!
Energiafelhasználás
1,4 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
176 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
59,9 cm Kész!
Szélesség
59,8 cm Kész!
Magasság
84,2 cm Kész!
Tömeg
53,76 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

Hogyan szárítsuk meg a ruhaneműt a szárítógépben (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Tanácsok és tippek arra vonatkozóan, hogyan szárítsd meg a ruháidat a szárítógépben, hogy teljes mértékben kihasználhasd ezt a nagyszerű készüléket, és egyúttal elkerüld az olyan baleseteket, mint a ruhanemű túlszárítása a szárítóban vagy a tönkrement nyomtatott minta a pólón. És nem csak ezekről fogunk beszélni. Tanácsot adunk a szárítógép tisztításának módjával kapcsolatban úgy, hogy az hosszú ideig és jól szolgáljon Téged, és elmagyarázzuk, hogy is működik ez a szárítógéppel és az öblítővel. Cikkünkben mindent megtudhatsz a ruhák szárítógépben történő szárításáról.

A szárítógépek leggyakoribb meghibásodásai és hogyan oldjuk meg őket

A szárítógép, mint bármely más háztartási készülék, néha furcsán viselkedhet. Mi a teendő, ha a szárítógép nem hajlandó együttműködni? Hol kell keresni a problémák leggyakoribb okait, és mikor kell szakember segítségét kérni? A válaszokat cikkünkben találod meg.

Hogyan tisztítsuk ki a szárítógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A szárítógép is igényel karbantartást. Ha azt szeretnéd, hogy megfelelően és hosszú ideig működjön, és a megszárított ruhanemű mindig gyönyörűen puha és illatos legyen, akkor nem célszerű elhanyagolni a karbantartását. Idővel a megjelenhet a szárítógép kellemetlen szaga, és nem csak ez. Az elhanyagolt karbantartás jelentősen lerövidíti a készülék élettartamát és növeli az energiafogyasztást. Cikkünkben megtudhatod, hogyan kell tisztítani a szárítógépet, vagy mit kell tenned, ha a ruhanemű nem illatozik, amikor kiemeled a szárítógépből.

Vélemények: BOSCH WQG233D1BY Serie 6
Kiegészítők: BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WQG233D1BY Serie 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH WQG233D1BY Séria 6.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ