HiFi szett

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendszer típusa
3.1
(1)
4.1
(2)
5.1.2
(2)
Szűrés

A Hi-Fi szett már régen nem számít drága és nehezen elérhető kiegészítőnek, amelyet csak a legigényesebb audiofilek használnak. Manapság bárki beszerezhet egy remek hangzású és stílusos dizájnnal rendelkező szettet. Bőséges választék áll rendelkezésre – melyik Hi-Fi szett lesz az igazi számodra?

Tovább

A minőségi Hi-Fi szett minden zenekedvelő álma

Egy minőségi Hi-Fi szett remekül néz ki, és még jobban szól. Rengeteg kiegészítő berendezéssel és első osztályú csatlakoztathatósággal rendelkezik. Nézzünk meg néhány pontot, amelyekkel minden minőségi Hi-Fi szettnek rendelkeznie kell.

  1. Az erősítőnek/receiver-nek elegendő teljesítményűnek kell lennie ahhoz, hogy az egész szobát, vagy akár az egész lakást hanggal töltse meg.
  2. A hangszórók minden Hi-Fi szett legmarkánsabb részei. Fontos a hangszórók teljesítménye vagy száma.
  3. A gazdag csatlakoztathatóság általában Bluetooth, WiFi, AUX, HDMI, SD-kártyahely vagy 3,5 mm-es jack csatlakozó formájában jelenik meg.

Audio Hi-Fi szett

Miből áll egy Hi-Fi szett?

Minden Hi-Fi szett két alapvető összetevőből áll: egy erősítőből (vagy vevőegységből) és hangszórókból. Mindkettőre nagy figyelmet kell fordítanod, amikor kiválasztod, mivel csak így kaphatsz olyan beállítást, amely pontosan úgy szól, ahogyan szeretnéd. Éppen ezért mindkét komponensről részletesebben is szót ejtünk.

Erősítők

Az erősítőknek alapvetően egyszerű feladatuk van – felerősíteni a lejátszóból érkező hangjelet, és továbbítani azt a hangszórókhoz. A Hi-Fi szett erősítő kiválasztásakor a teljesítményre, az impedanciára és a csatornák számára kell összpontosítanod.

  • Az erősítő teljesítményét wattban (W) adják meg. Általában minél nagyobb, annál jobb.
  • Az erősítő impedanciájának (ellenállásának) azonosnak vagy kisebbnek kell lennie, mint a hangszórók ellenállása.
  • A sztereó erősítő lesz minden Hi-Fi szett központi eleme. Két hangszórót és egy mélynyomót tudsz csatlakoztatni hozzá.
  • A többcsatornás erősítő ideális a házimozihoz, mivel támogatja a térhatású hangzást.

Hi-Fi szett - erősítő

A Hi-Fi szett nem fog működni csak egy erősítővel. Szükséged lesz egy lejátszóra is.

A hálózati lejátszó nélkülözhetetlen az erősítővel ellátott Hi-Fi szett használatához

Hi-Fi szett középpontjában egy sztereó erősítő áll? Ha igen, akkor szükséged lesz egy lejátszóra is. Egy csúcskategóriás hálózati lejátszó általában támogatja az összes népszerű streamingszolgáltatást, az otthoni hálózatról történő streaminget, a vezeték nélküli csatlakozást WiFi-n és Bluetooth-on keresztül, illetve az optikai csatlakozást.

Sztereó receiverek

A sztereó receiverek az erősítők modern alternatíváját jelentik, amelyek számos további funkciót és tulajdonságot hoznak magukkal. Az erősítőkkel ellentétben ezek lejátszót is tartalmaznak, így 2 az 1-ben eszközként funkcionálnak.

  • A sztereó receiver egy "minden az egyben" készülék – tartalmaz egy erősítőt és egy lejátszót is.
  • Egy minőségi receiver beszerzési ára alacsonyabb, mint az erősítő és a lejátszó teljes ára.
  • Lehetővé teszi az okostévék, játékkonzolok vagy más multimédiás források csatlakoztatását.

Hi-Fi szett - receiver (vevőkészülék)

Hi-Fi szett és hangszórók

A Hi-Fi szett nem működik hangszórók nélkül. A jó hír az, hogy a Hi-Fi szetthez való hangszórók választéka óriási, így biztosan találsz magadnak megfelelőt. Olvass tovább, hogy megismerd a különböző hangszórótípusokat és azok előnyeit.

Álló vs. polchangfalak

Milyen típusú hangszórókkal kell, hogy rendelkezzen az otthoni Hi-Fi szett? Az álló hangfalak nagyobb helyigényűek, de erőteljes hangzást biztosítanak, fantasztikus basszusokkal. A polchangfalak általában kisebbek és olcsóbbak, előnyük viszont a sokoldalúság és a tiszta hangzás. A legjobb Hi-Fi szettek mindkét típusú hangszóróval rendelkeznek.

Passzív vs. aktív hangszórók

A passzív hangszórók nem igényelnek hálózati áramellátást, mivel nem tartalmaznak erősítőt. Általában azok a felhasználók választják őket először, akik maximális hangminőséget és a külső erősítő széles választékát szeretnék. Az aktív hangszórók beépített erősítővel rendelkeznek, így mobiltelefonról, számítógépről vagy más lejátszóról is lejátszhatsz zenét.

Mire valók a mélynyomók?

A mélynyomó egyszerűen egy basszus hangszóró. Ha szeretnéd, hogy a Hi-Fi szett beüzemelése után valóban a maximumon élvezhesd a zenét, kristálytiszta magas hangokkal, részletes középhangokkal és erőteljes basszussal, mindenképp fontold meg egy mélynyomó beszerzését.

i

Hi-Fi szett lemezjátszóval

A lemezjátszóval ellátott Hi-Fi szett nagyszerű a klasszikus és a modern technológiát kedvelő felhasználók számára egyaránt.

Hogyan választható ki a Hi-Fi szett?

Most, hogy már tudod, mit kell, hogy tartalmazzon egy Hi-Fi szett, itt az ideje választani. Ha azonban még mindig bizonytalan vagy, használd egyszerű módszerünket.

  1. Döntsd el, hogy erősítőt vagy receivert szeretnél-e vásárolni.
  2. Válaszd ki a Hi-Fi szett teljesítményét a szoba méretének megfelelően. 40 W bőven elég egy nappaliban vagy dolgozószobában.
  3. Válaszd ki a készülék által kínált csatornák számát. A klasszikusok a 2.0, 3.0 vagy 3.1, a 7.1 pedig a csúcs többcsatornás választás.
  4. Vedd figyelembe a Hi-Fi szett csatlakozási lehetőségeit. A WiFi és a Bluetooth mindig jól jön. Ugyanígy a HDMI, a LAN vagy akár az AUX is.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
29 termék
Sony HT-A5000 + SA-SW5 mélysugárzó - Szett Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 10×
Sony HT-A5000 + SA-SW5 mélysugárzó
Szett - egy soundbarból és egy mélynyomóból áll, Sony HT-A5000 soundbar 5.1.2, 450 W teljesítményű, HDMI (2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, HDR, Dolby Atmos, DTS: X, Spotify, távirányító, Sony SA-SW5 aktív mélynyomó, vezeték nélküli, teljesítmény 300 W
587 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: GS579a2BN3
Sony HT-A5000 + SA-RS5 hátsó hangszórók + SA-SW5 mélynyomó - Szett Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 10×
Sony HT-A5000 + SA-RS5 hátsó hangszórók + SA-SW5 mélynyomó
Szett - soundbar, hátsó hangszórók és mélynyomó, Sony HT-A5000 soundbar 5.1.2, 450 W teljesítmény, HDMI (2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, HDR, Dolby Atmos, DTS: X, Spotify, távirányító, Sony SA-RS5 aktív hangszórók, 180 W teljesítményű, az akkumulátor élettartama akár 10 óra, aktív vezeték nélküli mélynyomó, hangszóró csatlakozók, Bluetooth, Sony SA-SW5 aktív mélynyomó, vezeték nélküli, teljesítmény 300 W
849 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: GS579a2BN6
Sony HT-A5000 + SA-RS3S hátsó hangszórók + SA-SW5 mélynyomó - Szett Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 10×
Sony HT-A5000 + SA-RS3S hátsó hangszórók + SA-SW5 mélynyomó
Szett - soundbar, hátsó hangszórók és mélynyomó, Sony HT-A5000 soundbar 5.1.2, 450 W teljesítményű, HDMI (2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, HDR, Dolby Atmos, DTS: X, Spotify, távirányító, Sony SA-RS3S aktív hangszórók, 100 W teljesítményű, Bluetooth, Sony SA-SW5 aktív mélynyomó, vezeték nélküli, teljesítmény 300 W
784 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: GS579a2BN1
Sony HT-A5000 + SA-RS3S hátsó hangszórók - Szett Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 10×
Sony HT-A5000 + SA-RS3S hátsó hangszórók
Szett - egy soundbarból és hátsó hangszórókból áll, Sony HT-A5000 soundbar 5.1.2, 450 W teljesítményű, HDMI (2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, HDR, Dolby Atmos, DTS: X, Spotify, távirányító, Sony SA-RS3S aktív hangszórók, 100 W teljesítményű, Bluetooth
522 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: GS579a2BN4
Sony HT-A5000 + SA-RS5 hátsó hangszóró - Szett Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 10×
Sony HT-A5000 + SA-RS5 hátsó hangszóró
Szett - melyet hangprojektor és hátsó hangszórók alkotnak, Sony HT-A5000 5.1.2 csatornás hangprojektor, 450 W teljesítmény, HDMI (2× kimenet), optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, HDR, Dolby Atmos, DTS: X, Spotify, távirányító, Sony SA-RS5 aktív hangszórók, 180 W teljesítmény, 10 órás akkumulátorkapacitás, vezeték nélküli aktív mélynyomó, hangszóró rögzítő, Bluetooth
587 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: GS579a2BN8

HiFi szett

A HiFi szett kategóriában összesen 29 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

HiFi szett – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hiFi szett Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hiFi szett A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hiFi szett A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hiFi szett vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ