Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus

Termékkatalógus
Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus
4,6 23 értékelés
Tablet - 10,61" Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon SDM680 2,4 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7700 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Kód:  NT210h9p46c6d Termékszám:  ZAAN0145CZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus Megszűnt

Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus

Ez a praktikus Lenovo Tab M10 Plus 3 10.6" (2022) tablet hűséges társad lesz, amelynek kompakt mérete miatt könnyen elfér a kezedben, egy kisebb táskában vagy hátizsákban. Lehetővé teszi az online események figyelemmel kísérését, videók és fényképek készítését, de alkalmazásokat is használhatsz vagy játékokat játszhatsz. A tablet 10,61" méretű kijelzővel készült, amely munkára vagy tanulmányi célokra is használható. A játékok és a filmek rajongói is szeretni fogják. 8 magos Qualcomm Snapdragon SDM680 processzor biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését. A rendszermemória mérete 4 GB. 128GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára. Ez elegendő memória normál használatra, korlátozások nélkül. Az energiát 7700 mAh. USB-C portot kínál a csatlakozáshoz. Ez a tablet a nagyszerű Lenovo Tab sorozatba tartozik.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus ...

Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus tablet - kulcsfontosságú jellemzők

  • Merülj el a multimédiás tartalmakban Lenovo tablet segítségével!
  • 8magos processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését
  • A RAM kapacitása 4 GB
  • 10,61" kijelzővel látták el
  • USB-C csatlakozóval látták el
  • A hasznos Lenovo Tab sorozathoz tartozik
  • A fő kamera felbontása 8 Mpx
  • Az akkumulátor kapacitása 7700 mAh
  • Öt-hét órán keresztül üzemképes egy töltéssel
  • 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel büszkélkedhet
  • A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Adreno 610 grafikus chippel rendelkezik
  • A tablet belső memóriája legfeljebb 1000 GB méretű Micro SD memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot a külvilággal
  • A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú SIM kártya számára
  • 4G/LTE mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb.

Megbízható teljesítményű akkumulátor

Ezen Lenovo tablet 7700 mAh kapacitású akkumulátorral üzemel., amely öt-hét órán keresztül biztosítja a folyamatos működést. 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel büszkélkedhet. A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Adreno 610 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalom zökkenőmentes lejátszásához szükséges teljesítménnyel.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus ...

A hasznos Lenovo tablet tisztességes memóriával büszkélkedhet

Ezen Lenovo tablet funkcióit és műveleteit Android 12 verziójú Google Android operációs rendszer kezeli. Az Android híres a nyitottságáról és az elérhető programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet rendszermemóriája 4 GB méretű, amellyel egyszerre játszhatsz és futtathatsz több alkalmazást. 128 GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára, amely a nagy igényű felhasználók számára optimális választás, és így lehetővé teszi, hogy akár nagyon nagy mennyiségű adatot és alkalmazásokat is kezelhess. Ha úgy érzed, hogy a tablet memóriája korlátoz, bővítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SD memóriakártya használatával.

Ez az előnyös Lenovo tablet számos lehetőséget biztosít a kommunikációra

WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot a külvilággal. A tablet WiFi-támogatásával könnyen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth technológia használatával a tablet vezeték nélkül csatlakoztatható különböző eszközökhöz, megkönnyítve a vezetékes kapcsolat nélküli kommunikációt és adatmegosztást. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS továbbfejlesztett változata, amely a műholdas jeleket a földi mobilhálózatokból és referenciaállomásokból származó információkkal egészíti ki. Ez a technológia különösen akkor hasznos, amikor a műholdak jele gyenge vagy szaggatott. A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú SIM kártya számára. 4G/LTE mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást, és a nagy fájlok letöltése, a streaming platformokon történő tartalomnézés és a videohívások teljesen zökkenőmentesek és problémamentesek lesznek.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus ...

Jól átgondolt funkciók

Élvezz minden pillanatot ezzel az előnyös Lenovo tablettel! A külvilággal való interakció segítésére értékelni fogod az olyan érzékelők jelenlétét, mint a remek giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor. A tablet giroszkóppal rendelkezik, amely érzékeli a készülék helyzetét a térben, és automatikusan beállítja a képernyő tájolását az optimális felhasználói élmény érdekében. A fényérzékelő érzékeli a környezeti fényszintet, és automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját a kényelmesebb vizuális élmény érdekében. Ezzel optimális olvashatóságot nyújt, miközben energiát takarít meg, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt. A G-szenzor képes érzékelni a tablet mozgását a térben. Pontosan érzékeli, hogy mozdulatlanul fekszik, ringatózik, vagy esetleg egy sétáló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel), tok és stylus

Méret:

7,45 × 251,2 × 158,8 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

465 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző mérete
10,61" (26,95 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 2000 × 1200 Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 000 GB (1 024 000 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
7 700 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
10 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz Kész!
Processzor modell
Qualcomm Snapdragon SDM680 Kész!
Grafikus chip
Adreno 610 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
Gyorstöltés Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
7,45 mm (0,75 cm) Kész!
Szélesség
251,2 mm (25,12 cm) Kész!
Mélység
158,8 mm (15,88 cm) Kész!
Tömeg
465 g (0,47 kg) Kész!
Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel), Tok, Stylus Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Lenovo Tab Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Ennek a terméknek "Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 128 GB + 4 GB Storm Grey LTE + Folio Case + Lenovo aktív toll" magyar nyelvű menüje is van? Előre is köszönöm! Farkas Zoltán

Kérdések és válaszok: Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus
Kiegészítők: Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case + Lenovo aktív stylus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 128GB + 4GB Storm Grey LTE + Folio Case + aktivní stylus Lenovo . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4 GB/128 GB sivý + Folio Case + aktívny stylus Lenovo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB grau + Folio Case + Lenovo Active Stylus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB grau + Folio Case + Lenovo Active Stylus.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ