Babakocsi testvérfellépők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A babakocsihoz tartozó testvérfellépő praktikus segédeszköz, amely többgyermekes szülők számára nyújt segítsége. A kisebbik gyermek ül vagy fekszik a babakocsiban, míg a nagyobbik gyermek állva vagy akár ülve is utazhat a fellépőn. Így az úton nem érnek meglepetések a fájó lábak miatt, és a gyermekekkel való közlekedés kellemesebb, könnyebb és gyorsabb lesz. A választás során azonban ügyelned kell arra, hogy kompatibilis legyen a babakocsival, valamint figyelned kell a fellépő teherbírására és az állítási lehetőségekre egyaránt. Hogyan válassz? Olvass tovább a tanácsokért.

Tovább

Hogyan választható ki a testvérfellépő babakocsira?

Tudd meg, mi az a testvérfellépő, más néven babakocsi ráálló vagy testvérdeszka. Bár egyszerű tartozékról van szó, van néhány jellemző, amire érdemes figyelned, amikor kiválasztod, hogy biztosan tökéletes társ legyen számodra és a babád számára. Először is ellenőrizd a kompatibilitást a babakocsiddal, hogy együtt használhatók legyenek. Emellett tájékozódj a maximális teherbírásról is, hogy gond nélkül tudd szállítani a gyermekedet. A biztonság érdekében a testvérfellépő csúszásmentes bevonattal kell, hogy rendelkezzen.

Vedd figyelembe a testvérfellépő egyéb elemeit is, például a sárvédőket vagy fogantyúkat.

Egy kompatibilis testvérfellépő vásárlása elengedhetetlen

A legfontosabb, hogy a testvérfellépő kompatibilis legyen a babakocsival. Néhány testvérfellépő kifejezetten egy bizonyos márkájú és típusú babakocsihoz készült. Így tökéletesen illeszkedik a típushoz, és maximális funkcionalitást biztosít. Vásárlás előtt mindig alaposan ellenőrizd, hogy a testvérfellépő illik-e a babakocsi modelljéhez; a gyártónak ezt az információt a termékleírásban kell feltüntetnie. Győződj meg arról is, hogy a testvérfellépő babakocsira megfelel-e az összes biztonsági előírásnak, hogy balesetmentes legyen az utazás.


testvérfellépő
Állítható testvérfellépő

testvérfellépő zopa
Testvérfellépő 180°-ban mozgatható csatlakozóval

testvérfellépő ülékével
Testvérfellépő ülékével

Nem tudod, mitévő legyél? Az univerzális testvérfellépő mindenhová illik

Számos márka kínál univerzális testvérfellépő tartót, ami nagyban megkönnyíti a választást. Ha nem szeretnél a választással bajlódni, vagy ha több babakocsit is használsz, akkor ez az ideális választás számodra. Ez a testvérfellépő rendszerint állítható elemekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a legtöbb forgalomban lévő babakocsihoz rögzítsd őket. Ennek ellenére mindig ellenőrizd, hogy a babakocsi testvérfellépő valóban illeszkedik-e a te modelledhez is.

Szeretnél megbizonyosodni arról, hogy a megfelelőt vásárlod meg? Olvasd el, mit mondanak vásárlóink a testvérfellépő használatáról. Inspirálódj mások tapasztalataiból, és könnyítsed meg az egész választást. A vélemények átolvasása segít neked, hogy melyik a legjobb babakocsi testvérfellépő.

Praktikus testvérfellépő: állítsd be az igényeidnek megfelelően

Mivel a babakocsik különböző paraméterekkel rendelkeznek, sok testvérfellépő lehetőséget kínál a karok szögének és hosszának beállítására. A karok szögének állítása lehetővé teszi, hogy a testvérfellépő a megfelelő pozícióba legyen rögzítve a babakocsi támasztékainak magasságától vagy távolságától függően. Ugyanígy a karok hosszának beállítása nagyobb rugalmasságot biztosít a különböző babakocsi modellekhez való csatlakozás során. Ezek a lehetőségek akkor előnyösek, ha több babakocsihoz is szeretnéd csatlakoztatni, vagy gyakran cseréled a babakocsikat.

i

A testvérfellépő szerszám nélkül rögzíthető a babakocsihoz

A modern testvérfellépő a szülők számára is maximális kényelmet nyújt, így néhány típust szerszámok nélkül, egyszerűen fel tudsz szerelni a babakocsira. Így nem csak gyorsan rögzítheted, de le is veheted, ha testvérfellépő nélkül szeretnéd használni a babakocsit. Így minden nap, amikor babakocsival és nagyobb gyermekkel vagy anélkül indulsz útnak, rugalmasabbá válhatsz.

Mekkora súlyt bír el a testvérfellépő?

Egy másik nagyon fontos paraméter, különösen a biztonság szempontjából, hogy a testvérfellépő mekkora súlyt bír el, azaz mekkora a teherbírása. Általában a babakocsi testvérfellépő maximális terhelhetősége 20-30 kg, ami óvodáskorú gyermekek számára elegendő. Arra is ügyeljünk, hogy a testvérfellépő babakocsira elég erős és tartós szerkezettel rendelkezzen ahhoz, hogy ellenálljon az egyenetlen terepen való közlekedésnek. A testvérfellépő minden esetben erős és stabil szerkezettel kell, hogy rendelkezzen, amely biztosítja a biztonságot és a hosszú élettartamot is.

Kényelmes testvérfellépő ülőkével

Ahhoz, hogy gyermeked utazásait még élvezetesebbé tedd, létezik egy ülőkével ellátott testvérfellépő is. Így nem csak állni tud a séták során, hanem le is tud ülni, ami különösen a hosszabb séták alkalmával előnyös. Az ülés szükség szerint könnyen fel- és levehető. Hasonlóan, mint a testvérfellépő esetében, itt is győződj meg arról, hogy az ülés kompatibilis a babakocsival. Próbáld ki az ülést a gyermekeddel együtt is, hogy neki is elég kényelmes legyen.


testvérfellépő babakocsira

Az ülőkével ellátott testvérfellépő babakocsira kényelmesebb lesz a gyermeked számára.

Megfizethetőbb testvérfellépő babakocsira után kutatsz? A babakocsi testvérfellépő - használt oldal jobb áron kínálja neked a bevált termékeket.

Milyen egyéb funkciókat kínál még a testvérfellépő?

Ellenőrizd, hogy a kiválasztott testvérfellépő babakocsira rendelkezik-e egyéb praktikus funkciókkal és kiegészítőkkel, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. Az egyik ilyen a párnázott kerekek, amelyek növelik a kényelmet még az egyenetlen terepen való közlekedés során is, miközben tompítják az ütéseket, így sem a testvérfellépő, sem a rajta ülő gyermek nem rázkódik feleslegesen. A másik előnye a lábtartó elforgathatósága, ami megkönnyíti a kényelmes utazást gyermeked számára, neked pedig a kocsi irányítását.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
13 termék
4,4
Fillikid Fellépő + ülés Basic
Babakocsi fellépő - minden babakocsihoz alkalmas, levehető ülés, könnyen összeszerelhető szerszámok nélkül
28 990 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls628
3,0
ABC Design fellépő Kiddy Ride On 2 black
Babakocsi fellépő - fekete
27 590 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14380
5,0
Zopa Segboard 2 testvérülőke
Babakocsi fellépő - puha üléssel, könnyű rögzítéssel, teherbírása 20 kg
9 190 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1838
1,0
Zopa babakocsi lábtartó Segboard 2
Babakocsi fellépő - könnyen rögzíthető minden babakocsira, könnyen kezelhető, stabil, teherbírás 20 kg, golyóscsapágyazott, rugós kerekek, a rögzítőkarok szöge és hossza beállítható, rögzítő heveder mellékelve
30 790 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Termékkód: HRAls1839
4,4
Fillikid Fellépő + ülés Basic
Babakocsi fellépő - minden babakocsihoz alkalmas, levehető ülés, könnyen összeszerelhető szerszámok nélkül
27 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls628
73 090 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Termékkód: HRAls7600
39 690 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Termékkód: HRAls7595
Eichhorn Lady Bug rider
Babakocsi fellépő
48 390 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Termékkód: HRAls7599
68 890 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Termékkód: HRAls7598
47 290 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Termékkód: HRAls7597
Fillikid Fellépő Filliboard
Babakocsi fellépő - 180°-ban forgatható, teherbírás: 20 kg-ig, könnyű rögzítés a fogantyúhoz a mellékelt szállítóhevederrel, mérete: 45 × 46 × 22 cm, tömege: 2,5 kg
Leárazás -6 %
29 990 Ft 31 990 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls627
1,0
Zopa babakocsi lábtartó Segboard 2
Babakocsi fellépő - könnyen rögzíthető minden babakocsira, könnyen kezelhető, stabil, teherbírás 20 kg, golyóscsapágyazott, rugós kerekek, a rögzítőkarok szöge és hossza beállítható, rögzítő heveder mellékelve
29 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls1839
58 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls7596

Babakocsi testvérfellépők

A Babakocsi testvérfellépők kategóriában összesen 13 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó babakocsi testvérfellépők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb babakocsi testvérfellépők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: babakocsi testvérfellépők vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ