Highlighterek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Bőrtípus
Érzékeny
(2)
Minden bőrtípusra
(27)
Üzemidő
10 óra
(1)
12 óra
(4)
8 óra
(2)
Hatás
Simító
(2)
Élénkítő
(21)
Kiemelő
(7)
Hosszantartó
(3)
Bronzosító
(2)
Csomagolás típusa
Tubusban
(7)
Tégely
(3)
Tükörrel
(4)
Stift
(2)
Paletta
(8)
Konzisztencia
Kompakt
(12)
Krémes
(3)
Folyékony
(1)
Ceruza
(2)
Szűrés

A highlighterek gyönyörűen kiemelik azokat a helyeket az arcodon, amelyekre fel akarod hívni a figyelmet. A highlighter néven ismert praktikus kelléknek mindenképpen helye van minden modern nő kozmetikai táskájában. Az alábbi írásból kiderül, hogy hogyan válassz olyan highlightert, amely kiemeli a természetes vonásaidat és egészséges ragyogást kölcsönöz az arcodnak. 

Tovább

Miért jó a highlighter használata? Ragyogó és friss megjelenést kölcsönöz a bőrnek!

A highlighter tökéletesen ragyogóvá, világossá és fiatalossá teheti a bőrt, ráadásul az arcvonásokat is kiemeli. A highlighterek nappali és esti sminkhez egyaránt használhatóak. Lehetnek folyékony, púder vagy krém állagúak. Válaszd ki a különböző típusokat a bőrtípusod és a társasági esemény figyelembevételével. Miben különböznek egymástól a highlighterek? A megfelelő árnyalat és textúra kiválasztása kulcsfontosságú a természetes és sugárzó hatás eléréséhez.

Hol használható a legjobb highlighter?

A highlighter a kívánt hatásnak megfelelően felvihető az arccsontok tetejére, az orrnyeregre, az járom csontra, a szemöldök alá, a szem belső sarkára, a homlok közepére és az állra is.

i

Mikor használd a highlightert?

A highlighter csillámokat és pigmenteket tartalmaz, amelyekről a fény visszaverődik. Az extrém fényerő nem alkalmas zsíros, porózusos és érett bőrre. Inkább válassz a folyékony vagy púderes highlighterek közül, amely csak finom ragyogást kölcsönöz a bőrnek, felesleges csillogás nélkül.

A folyékony highlighter használata elősegíti a természetes megjelenést

A folyékony highlighter tökéletes választás a természetes megjelenést kedvelő nők és lányok számára. Alkalmazása után a bőr fiatalosnak és frissnek tűnik majd. Alkalmazható önmagában vagy keverheted a kedvenc hidratálóddal is. Hogyan kell használni a folyékony highlightert? Az arccsontra, a halántékra, a felső ajak fölé és a szemöldök alá kell felvinni. Az egész folyamat nagyon egyszerű a praktikus pumpának vagy cseppentőnek köszönhetően.

A krém állagú highlighter használata előnyös a mindennapi sminkhez is

A krém állagú highlighter lágy, krémes textúrája könnyen felvihető, és természetesen simul a bőrbe, így ideális a száraz vagy a normál bőrre is. Ez teszi tökéletessé a mindennapi sminkeléshez. Hatékonyan világosítja az arc sötétebb részeit (a szemkörnyék vagy az ajkak és az orr külső szélei). A krémes highlighterek nem csillognak a felvitel után. A tökéletes eredményhez csak nagyon kis mennyiséget kell felvinni a bőrre.

A por állagú highlighter többször is alkalmazható

A por highlightert mindig a smink fölé kell felvinni. Ez teszi teljessé a végső megjelenést. Könnyű, finom, csillogó hatást biztosít, és alkalmas a zsírosabb bőrűek számára, mivel segít a nem kívánt csillogás megfékezésében. Könnyen használható, ezért ennek köszönhetően a nap folyamán szükség szerint újra felvihető. A púderes highlighterek másik tagadhatatlan előnye a színárnyalatok és paletták széles választéka.

folyékony highlighter Catrice
Folyékony highlighter

krém highlighter Ryor
Krém highlighter

púder highlighter Revolution
Púder highlighter

folyékony highlighter
Highlighter stick

A legjobb highlighter kiválasztása a bőrtípusod szerint

Száraz bőr esetén a folyékony vagy krémes highlighter az ideális választás, mivel ez a típus hidratálja a bőrt, és természetes ragyogást ad neki. A krémes textúra könnyen beépül a bőrbe, és megakadályozza, hogy a száraz foltok kiemelkedjenek. A zsírosabb bőrhöz a púderes highlighter illik jobban, amely segít elnyelni a felesleges fényt, és matt, de ragyogó hatást biztosít, továbbá segít a nap folyamán kontrollálni a bőr olajosodását. Normál és kombinált bőrre bármilyen highlighter alkalmazható a kívánt hatástól függően.

A természetes megjelenés elérése érdekében normál és kombinált bőrön célszerű különböző típusokat használni, például krémes highlightert az arc szárazabb részeire és púderes highlightert a zsírosabb területekre.

A bőr tónusának megfelelő highlighter kiválasztása

Hogyan válassz olyan highlightert, amely a bőröd tónusához passzol? A rossz árnyalatú highlighter tönkreteszi a sminket. A bőrtípusok három alapvető csoportra oszthatók: világos, közepes vagy olíva és sötét bőrtípusok. Mindig szükséges azonban tesztelni a kiválasztott árnyalatot. Ha a highlighter lemosható, akkor jól választottál. Világos bőrre a pezsgő és a gyöngyház árnyalatok, közepes bőrre az arany és a barack árnyalatok, sötétebb bőrre pedig a bronz és a réz árnyalatok az ideálisak.

  • A halvány bőrtípusoknak a fehér és a rózsaszínes highlighter árnyalatok illenek.
  • A narancsos bőrtípusoknak a barackos aranyszínű highlighter illik a legjobban.
  • A sötét bőrtípusokon egy bronzos alaptónusú highlighter emelkedik ki a legjobban.
folyékony highlighter Maybelline

A highlighter helyes használata

Ha tökéletes eredményt szeretnél elérni, tudnod kell, hogyan kell megfelelően használni a highlightert. A highlighter nem úgy működik, mint egy concealer, amelynek célja a különböző bőrhibák elfedése. Éppen ellenkezőleg, kiemeli az arc bizonyos részeit (arccsont, szem, ajkak, homlok stb.). Ha a highlightert közvetlenül a szemöldök alatt alkalmazod, akkor az vizuálisan megnöveli a szemeket, és így megszabadulhatsz a fáradtság jeleitől. Az ajkakat ugyanilyen hatékonyan lehet kiemelni. A természetes hatás érdekében használj gyengéd ecsetvonásokat vagy az ujjaid.

i

A highlighter használata általánosságban

A highlighter alkalmazása nem nehéz. Először is egységesítsd a bőrödet az alapozóval és a concealerrel. A highlightert mindig utoljára vidd fel, és csak kis mennyiségben. Ne felejtsd el addig kenni, amíg el nem fogy a bőrről. A vonalak közötti átmenetek ne legyenek láthatóak.

Melyik a legjobb highlighter, ami minden kézitáskában elfér?

A ceruza formájú highlighter egy praktikus kellék, amelyet kompakt méretének köszönhetően mindenhová könnyedén magaddal vihetsz. Többféle színben kapható, és könnyen alkalmazható, nincs szükség további eszközökre, például ecsetre vagy applikátorra.

Aggódsz netán amiatt, hogy rossz minőségű highlightert vásároltál? Más vásárlók értékelései elárulják, hogy melyik márka garantáltan nem okoz csalódást. Vagy tekintsd meg a legjobb highlighter változatot, amit tőlünk kaphatsz.

A leggyakoribb hibák, avagy hogyan ne használd a highlightert

Ha nagy mennyiségben viszel fel highlightert a bőrödre, az természetellenesnek tűnhet, és kihangsúlyozhatja a bőröd textúráját. Csak kis mennyiséget vigyél fel, és szükség esetén fokozatosan adagolj többet. A nem megfelelő árnyalat kiválasztása viszont kiemeli a nem kívánt vonásokat. A highlightert mindig óvatosan dolgozd be a bőrbe az ecsettel, szivaccsal vagy az ujjakkal, hogy a színátmenetek ne legyenek láthatóak. A highlighter használata zsíros bőrön mattító alapozó vagy púder nélkül kiemelheti a bőr olajosságát és a bőrhibákat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
28 termék
L'ORÉAL PARIS Lumi Glotion 904 Deep Glow 40 ml - Highlighter Típusok
L'ORÉAL PARIS Lumi Glotion 904 Deep Glow 40 ml
Highlighter - minden bőrtípusra alkalmas, űrtartalma: 40 ml
5 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DEKO7834
I HEART REVOLUTION Looney Tunes X Lola Highlighter Palette 2,5 g
Highlighter - minden bőrtípusra alkalmas, tömege: 2,5 g
Leárazás -13 %
3 090 Ft 3 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DEKO6267
BOURJOIS Le Petit Strobber 00 Universal Glow 2 g
Highlighter - minden bőrtípusra alkalmas, állaga: kompakt, tömege: 2 g, a csomagolás ezt is tartalmazza: tükör és kis ecset, hatás: élénkítő
2 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DEKO6550
MAX FACTOR Facefinity Bronzer Powder 001 Light Bronze, 10g
Highlighter - simító, minden bőrtípusra alkalmas, állaga: kompakt, tartósság: 12 óra, tömege: 10 g, hatás: simító, élénkítő és bronzosító
2 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DEKO6566

Highlighterek

A Highlighterek kategóriában összesen 28 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó highlighterek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább highlighterek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb highlighterek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: highlighterek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ