PURITO Centella illatmentes toner 200 ml

Termékkatalógus
PURITO Centella illatmentes toner 200 ml
Arctonik - érzékeny és kevert bőrre, tonizálja és tisztítja a bőrt - 45 950 Ft/1 l
9 190 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSPL4778 Termékszám:  8809563100347
PURITO Centella illatmentes toner 200 ml 9 190 Ft Raktáron 2 db
Vásárlás

PURITO Centella illatmentes toner 200 ml

Bőrtonik PURITO Centella illatmentes tonik 200 ml
PURITO

A PURITO Centella Unscented Toner gyengéd ápolást biztosít az érzékeny bőrnek, hozzáadott illatanyag nélkül. Nagy arányban tartalmaz centella asiatica kivonatot, amely gyulladáscsökkentő és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, segít megnyugtatni az irritált bőrt és javítja annak textúráját. A PURITO Centella illatmentes tonikTovábbi hidratáló összetevőkkel van dúsítva, amelyek segíten a bőr hidratáltságának megőrzésében és egyben védik azt külső káros hatásoktól. Illatanyagmentes formulája kíméletes az érzékeny bőrhöz, és alkalmas azok számára akik allergiások vagy érzékenyen reagálnak az illatanyagokra.

Alapvető információk
Konzisztencia:Tonik
Bőr típusa:Érzékeny és vegyes bőrre
Hatások: Hidratáló, nyugtató, tápláló, bőrpír gátló
Aktív összetevők:Hialuronsav, panthenol

Bőrtonik PURITO Centella illatmentes tonik ázsiai gázló kivonattal

A PURITO Centella Unscented Toner bőrtonikegy egyedülálló termék, amely átfogó ápolást kínál az érzékeny bőr számára. Az ázsiai gázló kivonatnak és a panthenolnak köszönhetően hatékonyan csökkenti az irritáció jeleit és megnyugtatja az érzékeny bőrt. Kíméletes összetétele nem tartalmaz alkoholt, parfümöt vagy illóolajat, így ideális választás azok számára, akik a gyengéd és semleges, felesleges adalékanyagok nélküli ápolást részesítik előnyben.

Bőrtonik PURITO Centella illatmentes tonik 200 ml

A PURITO Centella Unscented Toner főbb jellemzői

  • A PURITO Centella Unscented Toner tonik enyhíti az irritáció jeleit
  • Kiváló hidratáló hatású
  • Táplálja a bőrt, és összességében revitalizálja
  • Erősíti a bőr védőrétegét
  • Visszaadja a bőr elveszett puhaságát
  • Alkalmas érzékeny és kombinált bőrre
  • Aktív összetevői közé tartozik a hialuronsav és a pantenol

A PURITO Centella Unscented Toner hatóanyagai

hialuronsav - hidratál, feszességet és simaságot kölcsönöz a bőrnek, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású

panthenol – hidratálja, regenerálja és felgyorsítja a gyógyulást

Hidratált friss bőr

A tonikban található hialuronsav hidratáló tulajdonságairól ismert. Hatékony humektánsként működik, bevonzza a nedvességet a bőrbe, és megakadályozza annak kiszáradását. Ez a hidratáló hatás segít revitalizálni a bőrt és friss megjelenést kölcsönöz neki. A hialuronsav és az ázsiai gázlókivonat kombinációja teszi a PURITO Centella illatmentes tonikot ideális választássá a mély hidratálásra és erősítésre szoruló, érzékeny, kombinált bőr ápolására.

A panthenol nyugtat és regenerál

A Purito Centella illatmentes toner egyedülálló formuláját úgy tervezték, hogy helyreállítsa és megerősítse a bőr védőgátját. A tonik másik kulcsfontosságú összetevője, a panthenol segít megnyugtatni az irritált bőrt és elősegíti a bőr regenerálódását. Nyugtató és regeneráló tulajdonságainak köszönhetően a tonik megfelelő védelmet nyújt a bőrnek és támogatja annak általános vitalitását.

PURITO

A Purito egy dél-koreai kozmetikai márka, amely világszerte népszerűvé vált az átláthatóság, a fenntarthatóság és a természetes összetevők felhasználása iránti elkötelezettségének köszönhetően. Neve Puritoa purify és a 土 (tu) szavak kombinációjából származik, ami kínaiul földet jelent. Ez a kombináció a tisztaságot és a természetet szimbolizálja, amelyek a márka alapértékei. A cég igyekszik olyan termékeket létrehozni, amelyek kíméletesek a bőrhöz és a környezethez. A Purito termékek egyszerű, de hatékony formulájukról ismertek, amelyek minimalizálják a bőrirritáció kockázatát. A cég emellett kerüli az olyan káros vegyi anyagok használatát, mint a parabének, szulfátok és mesterséges színezékek. A Purito elkötelezett a fenntarthatóság és az etikus üzleti gyakorlatok mellett is. Újrahasznosítható csomagolást használ, és azon dolgozik, hogy csökkentse ökológiai lábnyomát. Emellett minden Purito termék vegán, és nem tesztelik állatokon, ami összhangban van a természetvédelem és minden élőlény iránti tisztelet filozófiájával.

Összetétel

aquacentella asiatica kivonat butilénglikol-pentilén-glikoldipropilénglikol-dibenzoát 1,2-hexándioltrehalóz-nátrium-hialuronáthamamelis virginiana (boszorkánymogyoró) kivonatmadecassosideasiatikozidáziátsavmadecassic savpanthenolcarbomerallantois olelégina kivonat


Paraméterek

Specifikáció
Koreai kozmetikumok Kész!
Termék típusa
Tonik Kész!
Bőrtípus
Érzékeny, Kevert Kész!
Hatás
Hidratáló, Regeneráló, Bőr kipirosodása ellen Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Koreai kozmetikumok Kész!

Típus

Termék típusa
Tonik Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Kevert Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Regeneráló, Bőr kipirosodása ellen Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PURITO Centella illatmentes toner 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PURITO Centella Unscented Toner 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PURITO Centella Unscented Toner 200 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ