65" Samsung UE65CU8572 + Samsung HW-T420/EN

Termékkatalógus
65" Samsung UE65CU8572 + Samsung HW-T420/EN
Szett - televízió - SMART LED, 165 cm, 4K Ultra HD, 50Hz, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, a CI+-t, a LAN-t, WiFi, Bluetooth, párosítás a mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, en. G osztály, SoundBar – 2.1, 150 W teljesítménnyel, passzív vezetékes mélynyomó, optikai digi audio (1× bemenet), Bluetooth, USB, Dolby Digital, távirányító
229 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BUNWR176g51 Termékszám:  BUNWR176g51 Gyártó honlapja:
65" Samsung UE65CU8572 + Samsung HW-T420/EN 229 990 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

65" Samsung UE65CU8572 + Samsung HW-T420/EN

Az itt szereplő tételek: 65" Samsung UE65CU8572 + Samsung HW-T420/EN

Szeretnél otthonodban olyan nagyszerű filmes hangulatot teremteni, mint amilyen a moziban vesz körül? Akkor egy Samsung TV a Samsung Crystal UHD sorozatból minden igényt kielégíthet. Kiváló vizuális élményben lesz részed a LED technológiának és a támogatottHDR10+ és HLG formátumoknak köszönhetően. A gyors jelenetek szerelmesei a panel 50 / 60 Hz-es frissítési gyakoriságának hála ugyancsak örülhetnek. A játékmód (GAME MODE) és Cloud gaming minden szenvedélyes gamert lázba hoz. A Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert használja, kialakítását pedig igazán elegáns formatervezés egészíti ki. A televízió megjelenését a fekete szín teszi teljessé. A TV falra rögzítéséhez használj 400x300 mm méretű VESA konzolt. A távirányító a termék tartozéka.

Televízió 65
Televízió 65

A 65" Samsung UE65CU8572 TV főbb előnyei

  • Azt a csodálatos filmes hangulatot, amelyet csak a mozilátogatók ismernek, a Samsung Samsung Crystal UHD TV-sorozata képes elhozni az otthonodba
  • A LED technológia és a támogatott HDR10+ és HLG formátumok lenyűgöző vizuális látványt nyújtanak
  • A gyors jelenetek kedvelőit az 50/60 Hz-es frissítési frekvencia fogja elkápráztatni
  • Élvezd a részletgazdag,4K Ultra HDfelbontásta 65 hüvelykes képernyőn
  • A Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja
  • A HDR funkciót is élvezheted
  • A népszerű intelligens funkciók közé tartozik az intelligens vezérlő és a webböngésző is
  • A további népszerű funkciók közé tartozik a mozgáskövető hang
  • Válogatott filmek és sorozatok a legnépszerűbb szolgáltatásokból, mint a Canal+, az Xbox Game Pass és a Vodafone TV kínálata is elérhető

A kivételesen éles kép Téged is meglep majd

Dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65 hüvelykes képátlón. A Samsung TV-k a nagy számú pixelnek köszönhetően lehetővé teszik, hogy a kép nagyon részletesen érzékelhető legyen.A 4K jelölés négyszer több megjelenítési pontot jelent a klasszikus Full HD felbontáshoz képest. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, ami lehetővé teszi az összes film és program hibátlan átvitelét kivételes élességgel és minőségromlás nélkül.

Televízió 65
Televízió 65

LED-es kijelző az intenzív és élethű színek által nyújtott egyedülálló élményéért

A LED TV technológia fantasztikus látványt nyújt. A LED-kijelző nagy fényerőt biztosít, ami filmnézéskor még jól megvilágított helyiségekben is előnyt jelent. Az LCD panel mögött elhelyezett LED-eket használva világos és tiszta képet biztosít.

A TV a HDR formátumokkal is kompatibilis

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek még jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyaránt. Ez pontosabban maga aHDR10+ és HLG technológia . A HDR10+ a kép fényerejének dinamikus változását jelenti minden egyes képkockánál.

Televízió 65

Győzz le minden ellenfelet a játékokban a Samsung TV-nek hála

A beépített játékfunkciókkal előnyt élvezhetsz a versenytársaiddal szemben. Játék közben a hangsúly a kiváló grafikán, az azonnali reakciókon és az rövid válaszidőn van. A játékmód(GAME MODE) és a Cloud gaming igazán szórakoztatóvá teszi a játékot. A Samsung TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, lehetővé téve a játékok zökkenőmentes és pontos megjelenítését, és még a legigényesebb gamereket is kielégíti.

Az operációs rendszer korlátlan szórakozási lehetőségeket kínál

A Tizen Smart TV repertoárjában olyan funkciókat is találsz, mint például a Bixby. Az összes csatlakoztatott eszközt kényelmesen vezérelheted egyetlen intelligens távirányítóval. Csak nyomj meg egy gombot, és kedvenc streaming szolgáltatásod megjelenik a TV képernyőjén.

Használd a Samsung TV összes intelligens funkcióját

A TV-vel könnyedén megnyithatsz egy webböngészőt is. Böngésszen az oldalak között közvetlenül a TV képernyőjén. Használja ki az intelligens funkciókat internetes tartalmak megtekintéséhez, információkereséshez, videók lejátszásához, online tartalmak streameléséhez, közösségi médián keresztüli kommunikációhoz és még sok máshoz.

Használd ki a fejlett multimédiás funkciók előnyeit

A Samsung LED TV multimédiás funkcióival Téged is elkápráztat majd. Ha már nincs kedved tévézni , csatlakoztass külső USB-meghajtót vagy flash meghajtót, és játszd le a saját tartalmaidat.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely az audiotér határait feszegeti. A fejlett hangfeldolgozásnak és a stratégiai hangszóró-elhelyezésnek köszönhetően az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményt élvezhess közvetlenül a TV készüléken. Az OTS vagy az objektumkövető hang nyomon követi a képernyőn lévő objektumok mozgását, és dinamikusan beállítja a hangsávokat, hogy úgy érezhesd, a hang közvetlenül az objektumból jön. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben bevonja a nézőt a történetbe vagy a zenei élménybe.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség minden játékrajongó számára, aki a játékok széles választékához szeretne hozzáférni közvetlenül a Samsung TV-jén. Mindössze annyit kell tenni, hogy csatlakozni kell az internethez, és aktív előfizetéssel kell rendelkezni a szolgáltatásra, hogy elkezdhess játszani anélkül, hogy játékokat kellene letöltened vagy Xbox játékkonzolt kellene vásárolnod. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legmenőbb címekhez. Ezt az újítást a Samsung az Xbox Game Pass szolgáltatással és a távoli játékot lehetővé tevő felhőtechnológiáival való exkluzív együttműködésben kínálja.

Méret:

89,75 x 145,17 x 29 cm (Ma × Szé × Mé)

Méretek alap nélkül:

83,23 x 2,57 cm (h x sz)

Tömeg:

21,7 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3x

USB:

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Bemenetek és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2.0, digitális optikai/digitális audiokimenet és CI / CI+

Gazdag hangzás erőteljes basszussal

A 2,1 csatornás Samsung HW-T420 soundbar hangolt sztereó hangszórókkal és passzív 6,5" -es mélynyomóval rendelkezik, aminek köszönhetően gazdag hangzást biztosít erőteljes basszussal, amely teljesen körülvesz majd Téged. A Samsung HW-T420 soundbart vezeték nélkül csatlakoztathatod a TV-hez, laptophoz vagy mobileszközhöz az integrált Bluetooth interfészen keresztül, és bonyolult telepítés nélkül azonnal használhatod is.

A Samsung HW-T420/EN soundbar főbb jellemzői

  • Teljesítmény: 150 W
  • Bluetooth 4.2 vezeték nélküli kapcsolat
  • Dolby Digital technológia
  • Adaptív audio technológia
  • Passzív kábeles mélynyomó
  • USB, optikai bemenet
  • Wireless surround kit támogatása
  • A TV és a soundbar egy távirányítóval vezérelhető
  • Fali konzol

Egyetlen távirányító

Többé nem kell több távirányítót használnod. A Samsung TV távirányítójával könnyedén vezérelheted a Samsung HW-T420 soundbar fő funkcióit, például be- és kikapcsolását, a hangerő beállítását vagy a hangeffektusok aktiválását.

Különböző tartalmakhoz optimalizált hangzás

A Samsung HW-T420 soundbar automatikusan elemzi a hangforrást, és az adott tartalomnak megfelelően optimalizálja a kimenetet. Kényeztesd magad a sportmérkőzésekre, kasszasiker filmekre, zenei programokra vagy a beszédre optimalizált hangzással további beállítások nélkül.


A Samsung HW-T420 optimalizált játékmódot kínál

Csatlakoztasd a konzolt a TV-hez, és a Samsung HW-T420 soundbarnak köszönhetően élvezd kedvenc játékaidat lenyűgöző hangeffektusokkal. Az automatikus beállítások az adott tartalomnak megfelelően optimalizálják a hangot. Az áthallás-kioltó technológia kiküszöböli a nem kívánt zajt, hogy tökéletesen tiszta hangzást érjen el a megfelelő irányból, ami előnyt jelent a győzelem felé vezető úton.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Canal+, Xbox Game Pass, Vodafone TV Kész!
    SMART funkciók
    Okos távirányító, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Bixby Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,17 cm Kész!
    Magasság
    89,75 cm Kész!
    Mélység
    29 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,23 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,57 cm Kész!
    Tömeg
    21,7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    108 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Samsung UE65CU8572 + Samsung HW-T420/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung UE65CU8572 + Samsung HW-T420/EN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Samsung UE65CU8572 + Samsung HW-T420/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung UE65CU8572 + Samsung HW-T420/EN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung UE65CU8572 + Samsung HW-T420/EN.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ