AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g

Termékkatalógus
AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g
4,0 2 értékelés
Kávé - szemes, válogatott, 100% arabica, fajta: 74158, 74110 és 75112, származási hely Etiópia, tengerszint feletti magasság 2150 - 2300 m, pörkölési hely Szlovákia, világos pörkölési fok, ízprofil: trópusi gyümölcsök, eperlekvár és szeder, szűrésre alkalmas, súly 250 g
Szuper ár
5 140 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AC_SB_25B04 Termékszám:  AC-SB-25B04 Gyártó honlapja:
AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g 5 140 Ft Raktáron > 10 db
Vásárlás

AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g

AlzaCafé

Hagyományosan termesztett válogatott kávé Etiópiából

Az ízletes AlzaCafé Ethiopia Ture Waji kávé az etiópiai Ture Waji farmról származik, amely 2150-2300 méteres tengerszint feletti magasságban található. A nagy tengerszint feletti magasság, a meleg nappalok és a hűvös éjszakák kombinációja ideális feltételeket teremt az édes cseresznye termesztéséhez. Ezért aki szereti az édes jegyeket - trópusi gyümölcsök, eperlekvár vagy szeder -, az értékelni fogja ezt a válogatott kávét. A kávé különösen alkalmas filteres kávéfőzésre, azonban alternatív főzési módszerekhez is alkalmas, mint például Aeropress, French press, V60, Chemex és mások. Az AlzaCafé Ethiopia Ture Waji-t kis tételben pörköljük Szlovákiában, az aktuális kereslet alapján, így garantáljuk, hogy abszolút tökéletes állapotban érkezik hozzád.

AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g
AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g

Eredete

Etiópia, Guji régió, Ture Waji farm

AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g

Fajta

74158, 74110, 75112

AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g

Pörkölés foka

világos

AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g

Ízjegyek

trópusi gyümölcsök, eperlekvár és szeder

AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g

Az AlzaCafé Ethiopia Ture Waji természetes eljárással készül

A kávétermesztés a Guji régióban hű marad a hagyományos eljárásokhoz. Ugyanakkor a gazdák alig használnak műtrágyát, a növényvédő szerekről nem is beszélve. Ráadásul a legtöbb mezőgazdasági munkát kézzel végzik, és csak nagyon kevés feladatot gépesítenek. Még a természetes feldolgozási eljárás is a legkörnyezetbarátabb módszerek közé tartozik. Így biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőségű, hagyományosan termesztett és feldolgozott kávét kapsz.

AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g

Ajánlott elkészítési eljárás V60

A filteres kávéhoz 20 g kávé és 300 ml víz arányát javasoljuk. Az AlzaCafé Ethiopia Ture Waji kávét őröld közepes durvaságúra, és töltsd az előkészített filterbe. Ezután önts egy kis mennyiségű (kb. 50 ml), kb. 93 fokos vizet a kávé áztatásához. 30 másodperc elteltével lassan, körkörös mozdulatokkal adagold a maradék vizet. A teljes extrakciós idő körülbelül 3 percet vesz igénybe. Ha a kávé túl lassan vagy gyorsan folyik, módosítsd az őrlés durvaságát.

AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g

Az AlzaCafé segítségével mindig lesz friss kávé a kezed ügyében

Az egyedi íz és aroma megőrzése érdekében kívánatos a kávét megfelelő csomagolásban tárolni. Ezért kávéinkat átlátszatlan, légmentesen záródó csomagolásban szállítjuk, egyirányú szivárgásmentes szeleppel. Ez lehetővé teszi a pörkölés után a kávéból felszabaduló gázok távozását. miközben levegőt nem enged be. Ennek a csomagolásnak köszönhetően az AlzaCafé kávé több hónapig friss marad. A kávét száraz és hűvös helyen tárold.

AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g

Fedezd fel velünk a kávé világát

Célunk, hogy ne csak csúcsminőségű, Dél-Amerikából vagy Afrikából származó kávét kínáljunk, amelyet a legigényesebb kávérajongók is értékelni fognak, hanem megfizethető, kiegyensúlyozott ízű kávét a hétköznapi felhasználók széles köre számára is. Kínálatunkban Latin-Amerikából származó, egyfajta eredetű kávékat is találsz, így az AlzaCafénak köszönhetően biztosan megtalálod kedvenc, egyedi ízvilágú kávédat. Élvezd a kiváló minőségű és frissen pörkölt kávé felejthetetlen élményeit minden nap!

AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g

Az AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g szemes kávé részletes specifikációja

100% Arabica

A kávé a Ture Waji farmról származik Etiópiából, Guji régióból

Fajta: 74158, 74110, 75112

Ízjegyek: trópusi gyümölcsök, eperlekvár, szeder

A kávé jellegzetes magasabb édességével nyűgöz le

Kis tételekben pörkölt Szlovákiában

A klasszikus filter mellett az előkészítés alternatív módszerei is megfelelőek

Átlátszatlan, légmentes csomagolásban, egyirányú szivárgásmentes szeleppel szállítjuk

SCA pontszám: 86 pont

Feldolgozási módszer: természetes

Csomag tömege: 250 g

Az AlzaCafé a minőségi ízek örömét hozza el számodra

Az AlzaCafé kávébabok mind a munkatársainkat, mind a vásárlók ezreit meggyőzték. Nemcsak kirendeltségeinken, hanem otthonodban is élvezheted amikor csak kedved tartja - az AlzaCafé kávé mindig elérhető és frissen pörkölt. A folyamatosan bővülő kínálatban több országból származó kávék időtálló, tökéletesen összehangolt keverékei találhatók meg, valamint a finom ízárnyalatok kedvelőinek szánt választék is. Ugyanakkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy termékeink előállítása ne legyen negatív hatással az ökológiára és a természetre, így kávéinkat fenntarthatóbbá tesszük.

Összetétel

100% Arabica

Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa
Válogatás Kész!
Elkészítés
Filteres kávéhoz Kész!

Tulajdonságok

Aroma
Hozzáadott aromaanyagok nélkül Kész!

Csomagolás

Csomagok száma
1 Kész!

Tömeg

Csomag tömege
250 g Kész!

Különleges kávé

Cupping pontszám
86-88,9 Kész!
Ízprofil
Trópusi gyümölcs, Édes Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250 g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaCafé Ethiopia Ture Waji, 250g.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ