RIWALL PRO RAB 220 - 20 V akkumulátor (2 Ah)

Termékkatalógus
RIWALL PRO RAB 220 - 20 V akkumulátor (2 Ah)
Akkumulátor akkus szerszámokhoz - Li-Ion akkumulátor, 20 V feszültség, 2 Ah kapacitás
12 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GAR468 Termékszám:  RACC00078
RIWALL PRO RAB 220 - 20 V akkumulátor (2 Ah) 12 590 Ft Raktáron 1 db
Vásárlás

RIWALL PRO RAB 220 - 20 V akkumulátor (2 Ah)

A Riwall akkumulátoros szerszámok termékcsaládját nagy gondossággal fejlesztették ki a felhasználók igényeihez alkalmazkodva. A Riwall akkumulátorcsalád megvásárlásával a megfizethető ár, a minőségi alkatrészek, a fejlett technológia és a hosszú élettartam ideális kombinációját választod. Ezen felül 4 év garanciát és minőségi jótállást, valamint értékesítés utáni szervizt is kapsz.

A Riwall fűnyíró két 20 V-os akkumulátorral működik. Az így kapott feszültség 40 V, ami még magasabb fűben is bőséges teljesítményt biztosít a fűnyírónak.

A német Scheppach szerszámgyártóval való együttműködésnek köszönhetően több mint tíz Scheppach 20 V-os akkumulátoros szerszám (fúrók, csiszolók, fűrészek, gyaluk, ütvecsavarozók stb.) működtethető Riwall 20 V-os akkumulátorokkal és fordítva.

A Riwall 20 V-os gépek száma évről évre nőni fog.  

A RIWALL PRO RAB újratölthető akkumulátor akkus szerszámokhoz műszaki paraméterei

  • Feszültség: 20 V
  • Kapacitás: 2 Ah
  • Tömeg: 0,50 kg
  • Méret: 12 ×9 x 6 cm

HDSC technológia

A legújabb technológia a lítium akkumulátorok elektronikus teljesítményszabályozására és töltésvédelmére. Az eredmény nem csak egy precíz töltési folyamat, ahol az akkumulátor minden egyes celláját folyamatosan figyelik és az aktuális igényeknek megfelelően töltik fel, hanem egy egyedülálló teljesítményszabályozás is, ahol az akkumulátor optimálisan tud alkalmazkodni a Riwall 20V sorozat bármely gépéhez és mindig maximális teljesítményt nyújt, és maximálisankihasználja kapacitását. A HDSC technológia további pozitív hatása az akkumulátor élettartamának növekedése, a készülék üzemidejének maximális meghosszabbítása egyetlen töltéssel, valamint magának az akkumulátornak a védelme a túlterheléssel vagy túlmelegedéssel szemben.

Töltési állapotjelző

Az akkumulátor töltöttségi állapotának egyszerű jelzése beépített LED-ekkel. A kijelző nem a gép, hanem az akkumulátor része, így azonnal láthatod az akkumulátor kapacitását anélkül, hogy be kellene helyezned a gépbe.

Erőteljes akkumulátorcellák

A kiváló minőségű lítium-ion cellák az intelligens elektronikával együtt lehetővé teszik a szükséges energia azonnali ellátását még a szükséges teljesítmény hirtelen növekedése esetén is.

Egy 20 V-os akkumulátor mindent ellát

Rengeteg olyan rendszer létezik, ahol csak egy akkumulátorra van szükség egy egész sor szerszámhoz. A hiányzó vagy olcsó elektronika miatt gyakran előfordul, hogy az akkumulátor egyes gépekkel jól működik, másokkal viszont nem. Ennek oka, hogy a különböző típusú gépek áramfelvételi görbéi között óriási különbségek vannak. A fejlett elektronikának köszönhetően a Riwall akkumulátor "tudja", hogy melyik gépben van, és tökéletesen alkalmazkodik hozzá. Így minden gépből a maximális teljesítményt és munkaidőt hozhatod ki.



Paraméterek

Terméktípus
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor típusa
Li-Ion Kész!
Kapacitás
2 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
20 V Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor típusa
Li-Ion Kész!

Akkumulátor

Kapacitás
2 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
20 V Kész!
Megjegyzés:
» Összes fúró csavarozó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RIWALL PRO RAB 220 - 20 V akkumulátor (2 Ah) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIWALL PRO RAB 220 - baterie 20 V (2 Ah). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RIWALL PRO RAB 220 – batéria 20 V (2 Ah).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ