Érintőképernyős laptopok akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
MSI
(1)
Felszereltség
Érintőképernyő
(1)
Ujjlenyomat-olvasó
(1)
Operációs rendszerrel
(1)
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő érintőképernyős laptopok találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a érintőképernyős laptopok kategóriában. A legolcsóbb érintőképernyős laptopok keresed? Akkor nézd meg a olcsó érintőképernyős laptopok kategóriát.
1 termék
MSI Summit E13 AI Evo A1MTG - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
MSI Summit E13 AI Evo A1MTG
Laptop - Intel Core Ultra 7 155H, érintőképernyős 13.3" IPS 1920 × 1200, 32GB RAM LPDDR5, Intel ARC, 1000GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 7, WiFi, Bluetooth, tömege 1,39 kg, Windows 11 Pro
Leárazás -9 %
649 990 Ft 719 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NB230l0hu2

Érintőképernyős laptopok akciós áron - Árnyesés

AppleÚj MacBook Air nagy teljesítményű M3 chippel Még csak néhány hónap telt el azóta, hogy az Apple bemutatta az ijesztően gyors M3 chipeket. És most ez a csiszolt szilíciumdarab a MacBook Air-be is bekerül. A világ legnépszerűbb laptopja most még jobb lett. A hardveres fejlesztéseknek köszönhetően számos új funkciót...
A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?
A Liquid Retina XDR az Apple által használt elnevezés a csúcskategóriás kijelzőkre, amelyek rendkívül nagy felbontást, széles színskálát és magas kontrasztarányt kínálnak. Ez a paneltípus kivételes képminőséget biztosít a legigényesebb feladatokhoz is.
AppleÚj MacBook Pro M2 Pro és M2 Max chipekkel - extra teljesítmény és idáig a leghosszabb akkumulátor-üzemidő Az Apple bemutatta az M2 Pro és M2 Max chipekkel felszerelt 14" és 16" MacBook Pro modelleket, amelyek még nagyobb teljesítményt és a Mac-ek történetének leghosszabb akkumulátor-üzemidejét biztosítják. Az új MacBook Pro laptopok a leggyorsabb Intel-alapú MacBook Pro-k...
2024-től a mobiltelefonokon és tableteken csak USB-C csatlakozóval találkozhatunk majd, 2026-tól pedig ugyanez vonatkozik majd a laptopokra is. Mit jelent ez a felhasználók szempontjából és mit jelent az elektronikai gyártók számára?
Hamarosan elérhetővé válnak kínálatunkban a Microsoft Surface díjnyertes termékcsalád legújabb tagjai: a szupererős Laptop Studio, a vonzó Surface Pro 8 tablet és az összehajtható Surface Duo 2. Mikor kerülnek forgalomba az új termékek?
További cikkek Összes cikk
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ