Legnépszerűbb, legjobb xbox játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(1054)
DLC tartalom
(214)
Játékkredit
(123)
Platform
PC
(57)
PlayStation 5
(2)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(1148)
Xbox Series S
(719)
Xbox One
(1132)
Play Anywhere
(10)
Licenc
Doboz
(448)
Letölthető
(950)
Kulcs
Xbox Live
(934)
Microsoft Store
(55)
Műfaj
Akció
(910)
Lövöldözős
(199)
RPG
(189)
Sport
(125)
Szimulátor
(122)
Szöveg
CS
(145)
SK
(2)
EN
(1376)
DE
(1004)
HU
(31)
RU
(149)
UK
(3)
PL
(130)
FR
(218)
ES
(190)
IT
(190)
Zh
(9)
KR
(3)
JP
(4)
Szinkron
CS
(8)
EN
(1374)
DE
(550)
HU
(3)
RU
(51)
UK
(3)
PL
(23)
FR
(120)
ES
(100)
IT
(95)
Zh
(4)
KR
(3)
JP
(4)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) xbox játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 1398 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) F1 24 - Xbox örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 26 790 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb xbox játékok érdekelnek, nézd meg a(z) xbox játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
1 398 termék
Rocksmith+ (3 Month Subscription) - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja party - 3 hónapos előfizetéses szolgáltatás, amely népszerű dalokon keresztül tanítja meg a játékosokat gitározni és basszusgitározni. A Rocksmith+ kompatibilis az akusztikus, elektromos és basszusgitárokkal, és kezdetben több ezer dalt fog tartalmazni, ami a jövőben néhány millió dalra fog emelkedni olyan műfajokból, mint a rock, a klasszikus zene, az indie, az alternatív zene, a hip-hop, a pop, ametál, a country, a latin zene, az R&B és a többi műfaj.
Előrendelési ár
16 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0107
Cuphead Physical Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Ebben a klasszikus akciójátékban, ahol futsz és lövöldözöl, a Cuphead testvérek vagy Mugman szerepében játszhatsz (egyjátékos vagy kooperatív módban), miközben furcsa világokat fedezel fel és óriási főnökökkel harcolsz, akik nem is férnek el a képernyőn, hogy visszaszerezzék a lelküket magától az ördögtől!
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0304
4,8
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék single-player módot kínál, ahol találkozhatsz pl. Captain Price karakterével, ugyanakkor multiplayer módban is lehetőséged van játszani.
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO596
Teardown Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Tervezd meg a tökéletes betörést kreatív problémamegoldással, nyers erővel és bármilyen módszerrel! A Teardown teljesen elpusztítható és valóban interaktív környezetet kínál, ahol a játékos szabadsága és az innovatív játékmenet a hajtóerő. Rombolj le falakat robbanóanyagokkal vagy járművekkel, és hozz létre olyan rövidebb utakat, amelyekre senki sem gondolna!
Leárazás
8 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0453
UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Készülj fel egy felejthetetlen kalandra Grendizerrel, a híres óriásrobottal. A kultikus anime-sorozatból készült akció-kalandjáték Go Nagai eredeti munkájának világába varázsol.
11 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: XBSE0368
3,7
Minecraft + 3500 Minecoins - Xbox
Konzol játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és gyerekeknek - Fedezd fel a véletlenszerűen generált világokat, és építs lenyűgöző dolgokat a legegyszerűbb óvóhelyektől a legnagyobb várakig. Játssz a Kreatív játék módban korlátlan erőforrásokkal, vagy bányássz a világ mélyén a Túlélő játékban, ahol fegyvereket és páncélokat készíthetsz, és veszélyes lényekkel harcolhatsz.
10 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: XBSE0443
F1 24 Champions Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
39 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2237
F1 24 Standard Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
32 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2236
TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az ATP és a WTA hivatalos teniszjátéka. Vegyél részt a hivatalos versenynaptár főbb versenyein, hívd ki a közösséget többjátékos játékban, és alakítsd ki saját játékstílusodat. A játékban a hivatalos ATP- és WTA-naptár legnagyobb versenyei szerepelnek. Játssz a Master 1000, az ATP/WTA 500 és 250-es versenyeken, és vegyél részt a 2024-es teniszszezonban.
Előrendelési ár
18 090 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 22, 2024
Termékkód: XBSE0517
4,9
Lego City: Undercover - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Éld bele magad Chase McCain titkos detektív álruhás szerepébe, állítsd meg a gonoszt és a legnagyobb bűnözőt, Rexet, és vess véget a bűnözésnek LEGO Cityben! Letölthető játék, nem tartalmaz telepítő CD-t.
6 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MXO1511
Call of Duty: Modern Warfare III - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatásában Price kapitány és a Task Force 141 a végső fenyegetéssel néz szembe. Az ultranacionalista háborús bűnös Vladimir Makarov egyre nagyobb befolyást gyakorol a világban, és a Task Force 141-et olyan harcra kényszeríti, mint még soha.
16 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: XBSE0427se
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections: Collectors Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
27 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: XBSE0418ce
1,0
NBA 2K24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
22 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: XBSE0406
4,9 13×
Hogwarts Legacy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
14 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MXO796
Suicide Squad: Kill the Justice League - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A történet egy öngyilkos osztagot követ, amely Harley Quinnből, Deadshotból, Boomerang kapitányból és Shark királyból áll, akiknek nehéz missziót kell vállalniuk a Föld megmentéséért, és meg kell ölniük a The Justice League legjobb DC-hőseit.
20 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0003
4,9 59×
Red Dead Redemption 2 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak vége elkezdődött és a törvény emberei az utolsó fennmaradó törvényen kívüli bandákra vadásznak. Azok, akik nem adják fel, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóitól származó Red Dead Redemption 2 Amerikában, a modern kor hajnalán játszódó nagyszabású történet.
15 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MXO353
Cat Rescue Story - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Amikor beköltözöl a nagynénéd házába, csak egy kartondobozt és egy kóbor macskát találsz, akinek a segítségedre van szüksége! A te feladatod, hogy gondoskodj róla és a többi megmentett macskáról, etesd őket és játssz velük, amíg nem találsz egy új családot, amely befogadja őket.
Előrendelési ár
15 090 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 26, 2024
Termékkód: XBSE0516
Undisputed Standard Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - A boksz visszatért! Az Undisputed egy autentikus bokszjáték, amelyet nagy bokszrajongók gondosan fejlesztettek ki a profi bokszolókkal együttműködve.
Előrendelési ár
25 090 Ft
Megjelenés dátuma: október 11, 2024
Termékkód: XBSE0515
Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - Sweep the Board! - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland, kaland és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az Anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba társasjátékká változik Nintendo Switch-en! Vegyél részt izgalmas eseményekben és minijátékokban akár 4 játékossal. Törekedj arra, hogy te legyél a legerősebb gyilkos!
Előrendelési ár
25 090 Ft
Megjelenés dátuma: július 16, 2024
Termékkód: XBSE0514
Core Keeper - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fedezd fel a lények, ereklyék és nyersanyagok végtelen barlangját egy 1-8 játékosnak szóló bányász sandbox kalandban. Bányássz, építkezz, harcolj, kézműveskedj és gazdálkodj, hogy felfedezd az ősi mag titkait.
Előrendelési ár
13 190 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 27, 2024
Termékkód: XBSE0513
Ambulance Life: A Paramedic Simulator - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Szenteld az életedet mások megmentésének. Ha segélyhívás érkezik, kapcsold be a szirénát, és a lehető leggyorsabban indulj a helyszínre egy mentőautóval. Nyújts elsősegélyt, és szállítsd kórházba a súlyos sérültet. Minden másodperc számít!
Előrendelési ár
9 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0512
5,0
Need For Speed Unbound - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idővel, járj túl a zsaruk eszén és teljesítsd a heti kihívásokat, hogy eljuss a The Grand nagydíjra, Lakeshore legnagyobb utcai versenyére. Töltsd meg a garázst precízre hangolt, egyedi járgányokkal, és világítsd be az utcákat saját stílusoddal valamint exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét, amely a világ minden sarkába eljut.
6 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0303
Assassins Creed Shadows Gold Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Az Assassin's Creed franchise régóta várt új része, a Shadows alcímet viselő játék a feudális Japánba kalauzolja el a játékosokat, amely a sorozat számtalan rajongójának álomhelyszíne. Várhatóan 2 játszható karaktert, a lopakodásra helyezett hangsúlyt, több brutalitást a harcokban és még sok minden mást is kapunk.
+Ajándék Ajándék Assassins Creed Shadows - Steelbook melynek értéke 3 290 Ft
Előrendelési ár
44 890 Ft
Megjelenés dátuma: november 12, 2024
Termékkód: XBSE0511ge
Assassins Creed Shadows Special Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Az Assassin's Creed franchise régóta várt új része, a Shadows alcímet viselő játék a feudális Japánba kalauzolja el a játékosokat, amely a sorozat számtalan rajongójának álomhelyszíne. Várhatóan 2 játszható karaktert, a lopakodásra helyezett hangsúlyt, több brutalitást a harcokban és még sok minden mást is kapunk.
+Ajándék Ajándék Assassins Creed Shadows - Steelbook melynek értéke 3 290 Ft
Előrendelési ár
29 890 Ft
Megjelenés dátuma: november 15, 2024
Termékkód: XBSE0511se

Legnépszerűbb, legjobb xbox játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ