Resident Evil játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Resident Evil játékok sorozata a túlélő horror-kalandjáték műfaj úttörője, amely már világszerte számos játékos szívét rabul ejtette. Ráadásul 2017-ben a sorozat második szelet kapott, aminek köszönhetően felvirágzott, és napjaink egyik kulcsfontosságú címét képviseli a piacon. Tudj meg többet arról, hogy miért szeretik annyian a Resident Evil játékokat.

Tovább

Resident Evil játékok - a történet dióhéjban

A Resident Evil játékok több olyan karakter történetét követi nyomon, akiknek az élete egy állandó küzdelemmé zsugorodott, amelyet a túlélésért folytatnak egy olyan világban, ahol kitört a zombi apokalipszis. De a játékokban nem az életre kelt holttestek jelentik az egyetlen veszélyt. Az Umbrella Corporation áll az egész sztori mögött, amely a szörnyű biológiai kísérletekért is felelős.

i

Fedezd fel a Resident Evil: Raccoon City fiktív helyszínét

Az eredeti Resident Evil játék a fiktív Raccoon City városában játszódik, amely az Umbrella Corporation otthona is egyben. A sorozat számos kontinensen játszódik, és több ikonikus karaktert mutat be. A Resident Evil játékok rengeteg filmet, képregényt és tévésorozatot ihlettek.

A Resident Evil játékok a túlélő akció-kalandjátékok történelmét írták

A mára legendássá vált első Resident Evil játék epizód (az 1996-os) egy magányos házban játszódott az erdő közepén. A látszólag elhagyatott kúria az elit rendőri egység, a S.T.A.R.S. otthona volt, de a tagok nem tudták, hogy a birtok az Umbrella nevű cégé, amely titkos földalatti laboratóriumokban végez tiltott kísérleteket. Ezekből születtek később a világot fenyegető rémálmok, amelyek a Resident Evilt jelenséggé tették.

A később megjelent Resident Evil Zero (2002-ből) kiegészíti az eredeti első rész előtti történetet, és az első helyre lép a játék kronológiájában.

Éld át a klasszikust egy új Resident Evil remakkel

A Resident Evil 2 Remake az eredeti, 1998-as játék remake-je. Játékmenetileg teljesen hű marad az eredetihez, de élvonalbeli modern grafikával, hanggal és még néhány funkcióval finomítja azt. A Resident Evil 3 Remake az elődje nyomdokaiba lép, így mindkét játék a legjobbak közé tartozik.

i

Mi a legjobb módja annak, hogy belevágjunk a Resident Evil játékok sorozatába?

A Resident Evil Remake és a Resident Evil 2 Remake olyan magával ragadó remake-ek, amelyek a sorozat gyökereire építenek, és a feszes kameramunkát is megtartják. Ha nem tudod, hol kezdd, ugorj rögtön a nyitó részbe, és élvezd a modern audiovizuális dizájnt és játékelemeket.

Az új Resident Evil játékok nagy sikert aratnak

A 2017-es Resident Evil 7: Biohazard a franchise új és teljesen más megközelítésére összpontosított. A történetet újonnan első személyű perspektívából élhetjük át, és a játék még sötétebb lett, mivel nagyobb hangsúlyt kapott a horror aspektus és az okosan megtervezett ijesztő környezet. Ezzel a sikeres vállalkozással a fejlesztők ismét elismerést és tiszteletet vívtak ki a kritikusok és a játékosok körében egyaránt.

A saga folytatódik, avagy az új Resident Evil: Village

A Village az előző epizódhoz kötődik, és ugyanolyan első személyű nézetet kapunk. Az előző résszel együtt ez is egyfajta reboot, így az újoncok sem fognak elveszni a történetben. A Resident Evil Village elsősorban magával a történettel és a karakterek érdekes kezelésével vonzza a gamerek sokaságát. A Biohazard VII-hez képest azonban nem nyújt olyan szintű horrorélményt.



Resident Evil játék Village

A Resident Evil Village és a Biohazard VII az új főszereplő, Ethan Winters szemszögéből meséli el a történetet, és kelt majd félelmet. Ethan a korábbi ikonikus duó helyébe lép.

A Resident Evil játékok összegzése

A Resident Evil játékok általában könnyen érthetőek a saga történetét nem ismerő újoncok számára is. Annak ellenére, hogy az epizódok időben egymásra épülnek, az egyes cselekményeket általában nem nehéz kibogozni. Ha azonban szeretnéd felfedezni a saga történetét, nézd meg, hogy sorrendben mely Resident Evil játék epizódok követték egymást.

Resident Evil játék címe Kiadás éve Platform
Resident Evil 1996 PlayStation 1, PC, Nintendo DS
Resident Evil 2 1998 PlayStation 1, PC, Nintendo 64, Dreamcast, Gamecube
Resident Evil 3: Nemesis 1999 PlayStation 1, PC, Dreamcast, Gamecube
Resident Evil CODE: Veronica 2000 Dreamcast, PS2, PS3, Gamecube, Xbox 360
Resident Evil Zero 2002 Gamecube, Wii, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PC
Resident Evil 4 2005 Gamecube, PS2, PS3, PS4, PC, Wii, iOS, Xbox 360, Xbox One, Zeebo
Resident Evil 5 2009 PS3, PS4, PC, Xbox 360, Xbox One
Resident Evil 6 2012 PS3, PS4, PC, Xbox 360, Xbox One
Resident Evil: Revelations 2012 3DS, Wii U, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Resident Evil: Revelations 2 2015 PS3, PS4, Vita, Xbox 360, Xbox One, PC
Resident Evil 7: Biohazard 2017 PS4, Xbox One, PC
Resident Evil Village 2021 PC, PS4, PS5, Xbox ONE, Xbox Series X/S
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
58 termék
5,0 13×
Resident Evil Village - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, és egyesíti a lüktető akciót a túlélés jellegzetes borzalmával, ami egyet jelent a Resident Evil sorozattal. Az ellenségeknek jellegzetes támadási módjaik vannak, ezért a játékosoknak gyors döntéssel kell módosítaniuk stratégiájukat, harcba szállnak-e vagy a túlélés érdekében menekülnek.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX966
5,0
Resident Evil 4 (2023) - PS4/PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozást indít az elnök lányának a Los Illuminados nevű titokzatos szekta általi elrablása ügyében. Leon nyomozása egy európai faluba vezet, ahol a legrosszabb rémálmait is felülmúló borzalmakkal találkozik, és amelyekkel szembe kell néznie, hogy megtudja hogy ki vagy mi áll mindezek mögött.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1410
5,0 17×
Resident Evil 7: Biohazard - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - A hetedik Resident Evil a horror gyökereihez tér vissza, és fel kívánja frissíteni a műfajt.
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX616
4,8 25×
Resident Evil 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Bizarr jelenség zajlott az amerikai Raccoon City külvárosának szélén. Egy szerencsétlen incidens az Arklay-hegységben egy pillanat alatt rémálommá változtatta a metropoliszt a lakosok és a látogatók számára egyaránt. Most, 20 évvel a Resident Evil 2 eredeti megjelenése után itt az ideje, hogy visszatérjünk Raccoon Citybe.
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX548
5,0
Resident Evil Village - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék az előző részből ismert Ethan Winters történet folytatása, ötvözi a lüktető akciót a túlélés jellegzetes borzalmával, ami egyet jelent a Resident Evil sorozattal. Az ellenségek egyedi támadási módjai a játékosokat arra sarkallják, hogy gyors döntéssel módosítsák stratégiájukat: harcba indulnak vagy a túlélés érdekében menekülnek.
24 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0026
4,7 13×
Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - A Gold Edition tartalma: Resident Evil 7 alapjáték, Banned Footage 1. és 2. rész DLC, End of Zoe DLC. A hetedik Resident Evil visszatér saját borzalmainak kezdeteihez, és a műfajnak új horror-terror szellemét kívánja megidézni. A játék a hatodik rész eseményei után játszódik egy Louisiana környéki amerikai farmon, ahol te is feltárhatod a hatalmas birtok titkait és borzalmait.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX457
5,0
Resident Evil Village Gold Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játékban folytatódik Ethan Winters története az előző részből, amelyben a lüktető akció a Resident Evil franchise jellegzetes túlélő horrorjával keveredik. Az ellenségek sajátos módon támadnak, így a játékosoknak gyors döntésekkel kell alkalmazkodniuk a stratégiához, hogy harcba bocsátkozzanak-e vagy meneküljenek a túlélés érdekében. A Gold Edition tartalma: Resident Evil: Village, Winters' Expansion, Trauma Pack DLC.
15 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0270
5,0
Resident Evil 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Bizarr jelenség történt az amerikai Raccoon City külvárosának peremén. Az Arklay hegységnél bekövetkezett szerencsétlen incidens valódi rémálommá változtatta a városi metropoliszt, éppúgy a lakosság, mint az odalátogatók számára. Húsz évvel az eredeti Resident Evil 2 megjelenése után ismét eljött az idő, hogy visszatérjünk Raccoon City-be.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO527
4,1
Resident Evil 6 HD - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX276
5,0
Resident Evil 3 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Resident Evil 3 videojátékban a S.T.A.R.S. alakulat tagja és egyben a sorozat legikonikusabb szereplője, Jill Valentine egy olyan városból próbál megmenekülni, amelyet elleptek az élőhalottak és egyéb rémisztő szörnyűségek. A Resident Evil 3 új aszimmetrikus 4vs1 Resident Evil Resistance online multiplayer móddal érkezik.
18 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO686

Resident Evil játékok

A Resident Evil játékok kategóriában összesen 58 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó resident Evil játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább resident Evil játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb resident Evil játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: resident Evil játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ