DAVIDOFF instant kávé

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Szeretnéd a legfinomabb, 100% Arabica kávéból készült instant kávét kortyolni minden reggel? Akkor a Davidoff instant kávé tökéletes lehet a számodra! Válogass a testesebb ízű Rich Aroma és a lágyabb Fine Aroma kávék közül, vagy próbáld ki az eszpresszó szerelmeseinek készült Espresso 57-et. A Davidoff instant kávé minden csészéje igazi élmény lesz.

Tovább

A Davidoff instant kávé egy luxus termék

A Davidoff instant kávé egy prémium minőségű termék, amelyet a híres svájci cég, a Davidoff gyárt. A Davidoff ismert a luxuscikkek piacán, mint például szivarok, parfümök és kávék. Az instant kávéjuk különböző ízesítésekben kapható, mint például eredeti, erős, és finom aromás változatok.

Hogy készül a Davidoff instant kávé?

A Davidoff instant kávé fajták 100% Arabica kávéból készülnek, liofilizálási eljárással, gondosan válogatott és pörkölt kávébabokból. Természetesen többféle ízben és kiszerelésben, elegáns csomagolásban kaphatóak.

A Davidoff instant kávék előállításához csak a legjobb, gondosan válogatott kávébabokat használják, amelyeket a világ különböző trópusi régióiból szereznek be. A babokat magas színvonalon pörkölik, hogy kihozzák a legfinomabb ízeket és aromákat, ami garantálja a Davidoff kávék jellegzetes, gazdag és kifinomult ízvilágát.

A Davidoff instant kávéi elegáns csomagolásban érkeznek, ami tökéletesen tükrözi a márka luxus jellegét. Ideális ajándék kávérajongóknak, vagy akár saját használatra is, ha egy kis luxust szeretne vinni a mindennapokba.

Melyik a legnépszerűbb Davidoff instant kávé?

A Davidoff széles kínálata többféle ízprofilban érhető el, hogy minden kávékedvelő megtalálja a számára ideális választást. Legyen szó a klasszikus, eredeti ízről, a különösen erős és intenzív ízvilágról vagy az aromás és finomabb változatokról, a Davidoff minden instant kávéja tökéletes harmóniát kínál ízben és minőségben.

  • Davidoff Rich Aroma: Ez a kávé testes ízű és intenzív aromájú, Dél-Amerika és Kelet-Afrika kávébabjainak keverékéből készül.
  • Davidoff Fine Aroma: Ez a könnyedebb pörkölésű kávé lágyabb ízű és virágillatú.
  • Davidoff Espresso 57: Ez az erősebb pörkölésű kávé kifejezetten eszpresszó készítéséhez alkalmas, markáns, kissé csokoládés ízzel rendelkezik.

i

Megbízható, minőségi instant kávé

A Davidoff instant kávé kiváló választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség terén, de értékelik a gyorsaságot és a kényelmet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Kávé - instant kávépor, 100% Arabica, csomag tömege 90 g
-5 %
3 390 Ft
3 190 Ft

2 termék
4,5 10×
Davidoff Café Crema Intense 90g
Kávé - instant kávépor, 100% Arabica, csomag tömege 90 g
Leárazás -5 %
3 190 Ft 3 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DAVCR990
4,9 13×
Davidoff Café Fine Aroma 100g
Kávé - instant kávépor, 100% Arabica, származási hely Dél-Amerika, pörkölés helye Németország, csomag tömege 100 g
2 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DAVFC426

DAVIDOFF instant kávé

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó instant kávé DAVIDOFF Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább instant kávé DAVIDOFF
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ