JOY-IT tok Alu-09 - Raspberry Pi 5

Termékkatalógus
JOY-IT tok Alu-09 - Raspberry Pi 5
Mini számítógép tok - Raspberry Pi 5 tok, alumínium, integrált hőmérséklet blokkokkal, fekete
4 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RK103a12 Termékszám:  RB-AlucaseP5-09
JOY-IT tok Alu-09 - Raspberry Pi 5 4 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

JOY-IT tok Alu-09 - Raspberry Pi 5

Bemutatjuk a JOY-IT Alu-09 tokot, egy tökéletes alumínium házat, amelyet kifejezetten a Raspberry Pi 5 miniszámítógéphez terveztek. Ez a stílusos és tartós ház nemcsak kiváló védelmet, hanem hatékony hűtést és elegáns megjelenést is kínál, amely tökéletesen kiegészíti Raspberry Pi projektjeidet. A JOY-IT Alu-09 Case robusztus felépítése kiváló minőségű alumíniumból készült, amely biztosítja a szilárdságot és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást. Ezenkívül az alumínium anyag kiváló hővezető képességet biztosít, segít fenntartani a Raspberry Pi 5 optimális hőmérsékletét, és megakadályozza a túlmelegedést. Az Alu-09 Case integrált kialakítása passzív hűtést kínál, amely hatékonyan vezeti el a hőt a Raspberry Pi kulcsfontosságú alkatrészeitől. A maximális teljesítmény és stabilitás érdekében a házat szellőzőnyílásokkal látták el, amelyek jobb levegőáramlást tesznek lehetővé, és ezáltal hozzájárulnak a jobb hűtéshez.

A Raspberry Pi 5 miniszámítógéphez való Alu-09 JOY-IT ház főbb jellemzői

  • A JOY-IT Alu-09 ház a Raspberry Pi 5 miniszámítógéphez készült
  • Kiváló védelmet nyújt
  • Kiváló minőségű alumíniumból készült
  • Jól elvezeti a hőt és passzív hűtéssel is fel van szerelve
  • A JOY-IT Alu-09 ház precíz kivágásokkal büszkélkedhet
  • A telepítés egyszerű és gyors

A Raspberry Pi 5 miniszámítógép ház strapabíró és elegáns

A JOY-IT Alu-09 tok nem csak védi, hanem javítja is Raspberry Pi 5 megjelenését. Minimalista és modern kialakítása bármilyen környezetbe illeszkedik, akár otthoni szerverként, akár médiaközpontként vagy fejlesztői platformként használod a Raspberry Pi-t. A JOY-IT Alu-09 házat úgy tervezték, hogy könnyen hozzáférhess a Raspberry Pi 5 összes portjához és csatlakozójához. A precíz kivágások lehetővé teszik az összes periféria kényelmes csatlakoztatását, anélkül, hogy ki kellene venned a Raspberry Pi-t a házból. Minden port, beleértve az SD-kártyanyílást, az USB- és Ethernet-portokat is, könnyen elérhető. A Raspberry Pi 5 beszerelése az Alu-09 tokba gyors és egyszerű. A ház minden szükséges rögzítőcsavarral és tartozékkal rendelkezik, így könnyedén rögzítheted készülékedet és percek alatt elkezdheted használni.

Megjegyzés:

Az ebben a kategóriában található egyes termékek beszerelése előzetes képzettséget igényelhet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOY-IT case Alu-09 pro Raspberry Pi 5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JOY-IT case Alu-09 na Raspberry Pi 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOY-IT case Alu-09 pro Raspberry Pi 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOY-IT case Alu-09 pro Raspberry Pi 5.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ