Bialetti kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Alumínium
(52)
Rozsdamentes acél
(13)
Csésze kapacitás
1
18
-
Praktikus tulajdonságok
Mosogatógépben nem mosható
(45)
Cserélhető fogantyú
(3)
Átlátszó fedél
(3)
Indukciós mag
(5)
Ergonomikus fogantyú
(23)
Szín
Fekete
(32)
Piros
(14)
Réz
(5)
Kék
(3)
Rozsdamentes acél
(8)
Melegítés típusa
Gáz
(58)
Áram
(62)
Üvegkerámia
(58)
Indukció
(21)
Szűrés

Az élet apró örömei között egyik legmeghatározóbb pillanat az, amikor finom kávéillat árasztja el az otthonodat. A Bialetti kávéfőző egyedi módon tudja elindítani a napodat, úgy, hogy közben elkalauzol az ízek és aromák világába. Mindössze néhány mozdulattal, pár perc alatt elkészítheted a tökéletes kávét, miközben megidézed az olasz kávézás hagyományát. A minőségi anyagokból készült Bialetti kávéfőző gondos tervezéssel párosul, hogy minden egyes kortyban az igazi olasz kávé ízeit élvezhesd. Olvass tovább.

Tovább

Bialetti kávéfőző - Mit kínál?

A Bialetti kávéfőző a hagyomány és minőség ötvözete, amely otthonodba hozza az igazi olasz kávézás élményét. Az egyszerűség és a stílus egyesül ebben a kávéfőzőben, mely gondosan tervezett részleteikkel garantálja a tökéletes kávézás pillanatát. Készíts gyorsan és könnyedén egy finom kávét, és élvezd a kávézás varázsát minden egyes kortyban. A Bialetti kávéfőző nemcsak egy eszközök, hanem egy életstílus, amelyek a minőség és a tradíció szerelmeseinek ajánlott.

  • A Bialetti kávéfőző könnyen kezelhető és gyorsan készíti el a kávét, így akár a kezdők is könnyedén használhatják.
  • A Bialetti kávéfőző által készített kávé egyedi ízeket és gazdag aromát kínál, amelyek visszavezetnek az olasz kávézás hangulatába, még az otthonod kényelmében is.
  • A Bialetti kávéfőző nemcsak kiváló minőségű kávét biztosít, hanem stílusos megjelenésével díszíti is a konyhát, így egyaránt örömet szerez a kávékedvelőknek és az esztétikai érzékkel rendelkezőknek is.
Bialetti kotyogós kávéfőző
A Bialetti kotyogós kávéfőző különböző tűzhelyekhez kínál kávéfőzőket.

Bialtti kávéfőző - Az olasz moka pot varázsa otthonodban

A Bialetti kávéfőző alapvetően a hagyományos olasz moka pot rendszerrel működik. Ez a rendszer egy egyszerű, de hatékony módszer a kávé elkészítésére, amely az alsó és felső tartály közötti gőznyomáson alapul. A Bialetti kotyogós kávéfőző használatánál víz kerül a felső tartályba, és őrölt kávé az alsó tartályba. Amikor a kávéfőzőt elkezded felforrósítani, a víz gőzzé alakul, majd a nyomás hatására áthatol az őrölt kávén, és a felső tartályba emelkedik, ahol a kávé elkészül. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a Bialetti kávéfőző gyorsan és egyszerűen készítsen kiváló minőségű kávét.

i

Még új neked a Bialetti kávéfőző használata és a kávék világában sem ismered ki magad igazán? Nézz körül a legnépszerűbb, legjobb őrölt kávé oldalon és ismerd meg a vásárlók véleményét. Különböző kávékeverékek és koffeinmentes kávék is kaphatók.

Bialetti kotyogós kávéfőző és a tűzhely típusok

Ahhoz, hogy a Bialetti kávéfőző megfelelően működjön, fontos figyelembe venned a tűzhely típusát. Általában a Bialetti kotyogós kávéfőző működik gáz- vagy elektromos tűzhelyen egyaránt. Azonban vannak speciális modellek, például az indukciós főzőlapra tervezett változatok is. Nézzük meg az egyes típusokat részletesebben.

Bialetti kotyogós kávéfőző elektromos tűzhelyre

A Bialetti kotyogós kávéfőző elektromos tűzhelyre kiválóan működik és minőséges kávét készít. Habár eredetileg a kotyogós kávéfőzőket gázfőzőlapon használták, az elektromos főzőlapokkal is kompatibilisek. A Bialetti kotyogós kávéfőző ikonikus kotyogása jelzi, hogy a kávé elkészült és készen áll a fogyasztásra. Ne felejtsd el azonban a biztonságot: ügyelj arra, hogy a kávéfőző fogantyúja mindig a fűtőelem irányába mutasson.

Indukciós Bialetti kávéfőző

Az indukciós Bialetti kávéfőző speciálisan az indukciós főzőlaphoz készült két rétegű anyagból, amely az indukciós hőforrással kompatibilis. Ez a Bialetti kotyogós kávéfőző a hagyományos olasz kávéfőző dizájnját ötvözi az indukciós technológia előnyeivel, lehetővé téve az egyszerű és hatékony kávékészítést otthon, modern konyhai környezetben.

Bialetti kotyogós kávéfőző tűzhelyhez

A Bialetti kotyogós kávéfőző tűzhelyhez igazán híres az egyszerű használatáról. Ez a kávéfőző megbízható és tartós, így hozzájárul az otthoni kávézás különleges pillanatainak megteremtéséhez.

Bialetti elektromos kotyogós kávéfőző

A Bialetti elektromos kotyogós kávéfőző modern megközelítést kínál az olasz kotyogós kávéfőzőhöz, mivel kifejezetten elektromos energiaforrásokkal való használatra tervezték. Ez a kávéfőző általában könnyen használható és könnyen tisztítható, így ideális választás lehet számodra, ha nincs gáz- vagy hagyományos elektromos tűzhelyed. Gyors és hatékony működést biztosít, ami ideális a mindennapi kávéfogyasztáshoz.

Bialetti kotyogós kávéfőző – A kávé mennyisége alapján

A Bialetti kávéfőző különböző mérete lehetővé teszi, hogy a kávé szerelmesei mindig megtalálják az ideális megoldást az igényeiknek megfelelően. Legyen szó egy két személyes reggeliről vagy egy nagyobb társaság megvendégeléséről, a Bialetti kotyogós kávéfőző mindig kiváló minőségű kávét biztosít. Nézzük meg együtt, hogy az egyes típusok mekkora adagot tudnak készíteni:

  • A 2-személyes Bialetti kotyogós kávéfőző általában két csészényi kávét készít egyszerre, ami körülbelül 120-150 ml (4-5 uncia) mennyiséget jelent egy csésze kávéra.
  • A 4-személyes Bialetti kotyogós kávéfőző azoknak ajánlott, akik több vendégnek szeretnének készíteni kávét, vagy egyszerre több csésze kávét fogyasztanak. Általában ez a kávéfőző körülbelül 240-300 ml kávét készít egyszerre, ami egy csésze kávé mennyiségét jelenti.
  • A 6-személyes Bialetti kotyogós kávéfőző nagyobb mennyiségű kávé elkészítésére alkalmas, ideális választás nagyobb csoportoknak vagy eseményeknek. Általában ez a kávéfőző körülbelül 360-450 ml kávét készít egyszerre.
Bialetti kotyogós kávéfőző
A Bialetti kávéfőző számos színben elérhető.

Bialetti kávéfőző - Milyen paraméterekre figyelj a választáskor?

A Bialetti kávéfőző kiválasztásakor számos fontos tényezőre kell odafigyelned, hogy megtaláld az igényeidnek legmegfelelőbb modellt. Először is, érdemes figyelembe venned a kávéfőző méretét. Ezt követően fontos a készülék anyaga, hiszen az határozza meg a tartósságot és az esztétikai megjelenést. A Bialetti kávéfőző rendkívül sokoldalú ezen a téren, különböző anyagokból kapható. A kialakítás is fontos szempont lehet, hiszen egy jól megválasztott dizájn a konyha díszeként is funkcionálhat.

i

Bialetti kávéfőző és az ára

A kiválasztásnál végül, de nem utolsósorban, figyelembe kell venned az árat is, hogy a kiválasztott Bialetti kávéfőző megfeleljen a költségvetésednek. Amennyiben spórolni szeretnél kicsit, akkor nézelődj az olcsó Bialetti kávéfőző oldalon, igazi kincsekre bukkanhatsz.

A Bialetti kávéfőző tisztítása

A Bialetti kávéfőző tisztítása rendkívül fontos annak érdekében, hogy megőrizd a készülék hosszú élettartamát és mindig kiváló minőségű kávét tudsz készíteni. A következőkben néhány fontos dolog, amit érdemes tudni a Bialetti kávéfőző tisztításáról:

  1. A rendszeres tisztítás minden használat után elengedhetetlen. A kávélerakódás és az esetleges vízkő lerakódás eltávolítása segít megőrizni a kávéfőző teljesítményét.
  2. A Bialetti kávéfőző nem mosható mosogatógépben, kézzel ajánlott mosni. Használj langyos vizet, enyhe mosogatószert és egy puha kefét vagy szivacsot a tisztításhoz. Ügyelj arra, hogy a kávéfőző minden részét alaposan lemosd és megszárítsad.
  3. Ha vízkő lerakódások keletkeznek a kávéfőzőben, használj egy kevés ecetet vagy vízkőoldót a lerakódások eltávolításához. Hagyhatod hatni egy ideig, majd alaposan öblítsed le és töröld szárazra.
  4. A tömítőgyűrű cseréje és a biztonsági szelep ellenőrzése szintén nagyon fontos. Ezek az apró kis lépések segítenek megőrizni a Bialetti kotyogós kávéfőző teljesítményét és biztonságát.

A biztonsági szelep kulcsfontosságú része az olasz Bialetti kotyogós kávéfőző minden modelljének, hiszen ez biztosítja a biztonságos és hatékony kávéfőzést. A szelep felesleges nyomást enged ki a készülékből, megakadályozva ezzel a túlhevülést és a kávéfőző károsodását. Emellett a szelep jelzi, amikor a kávé elkészült. Könnyen tisztítható és karbantartható, így hozzájárul a kávéfőző hosszú élettartamához és a kiváló minőségű kávékészítéshez.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 100 ml, kapacitása egy melegítésre 2 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, piros és rozsdamentes acél kivitel
-18 %
15 990 Ft
12 990 Ft

2.
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 300 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga alumínium, fekete és rozsdamentes acél kivitel
-10 %
20 790 Ft
18 710 Ft

3.
Bialetti Moka Express Raktáron > 10 db
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 100 ml, kapacitása egy melegítésre 2 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
10 890 Ft

Még több
65 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3 27×
Bialetti New Moka Induction 2 adag piros
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 100 ml, kapacitása egy melegítésre 2 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, piros és rozsdamentes acél kivitel
Leárazás -18 %
12 990 Ft 15 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK247
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Bialetti NEW VENUS COPPER 4 személyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 170 ml, kapacitása egy melegítésre 4 csésze, indukciós, anyaga rozsdamentes acél, réz kivitel
16 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK015
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,3 27×
Bialetti New Moka Induction 6 adag fekete
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 300 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, piros és rozsdamentes acél kivitel
Leárazás -18 %
16 990 Ft 20 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK261
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,6 12×
Bialetti Brikka, 4 személyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 180 ml, kapacitása egy melegítésre 4 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
24 690 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK045
4,8 129×
Bialetti Moka Express
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 100 ml, kapacitása egy melegítésre 2 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
10 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PTKAV040
4,8 129×
Bialetti Moka Express 3 csészére
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 150 ml, kapacitása egy melegítésre 3 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
10 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PTKAV041
4,8 129×
Bialetti Moka Express, 4 személyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 200 ml, kapacitása egy melegítésre 4 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
13 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PTKAV044
4,8 129×
Bialetti Moka Express 6 adag, alumínium
Kotyogós kávéfőző - anyaga: alumínium, melegítés fajtája: gáz, áram és üvegkerámia, kapacitása poharakban mérve: 6, színe: fekete és ezüst, hangerő 300 ml
13 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PTKAV045
4,8 46×
Bialetti Venus, 6 személyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 295 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, ergonomikus fogantyú, anyaga rozsdamentes acél, ezüst kivitel
16 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK929
4,8 46×
Bialetti New Venus, 4 személyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 200 ml, kapacitása egy melegítésre 4 csésze, ergonomikus fogantyú, anyaga rozsdamentes acél, ezüst kivitel
14 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK899
4,8 129×
Bialetti Moka Express 1 adag
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 50 ml, kapacitása egy melegítésre 1 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
9 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PTKAV035
5,0
Bialetti Moka Express Italia 3 adag
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 130 ml, kapacitása egy melegítésre 3 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, piros és zöld kivitel
13 190 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK951
4,6
Bialetti Moka Color hatszemélyes, fekete
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 300 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete kivitel
15 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK418
5,0
Bialetti Moka Express ITALIA, hatszemélyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 250 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, piros és zöld kivitel
20 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK944
5,0
Bialetti Moka Express 1 adag fekete
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 50 ml, kapacitása egy melegítésre 1 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete kivitel
10 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK456
4,8 129×
Bialetti Moka Express 12 adag
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 775 ml, kapacitása egy melegítésre 12 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
Leárazás -8 %
19 890 Ft 21 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PTKAV038
4,8 37×
Bialetti NEW MOKA INDUCTION BLACK 4 CUPS
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa indukció, űrtartalma 180 ml, kapacitása egy melegítésre 4 csésze, anyaga alumínium, fekete kivitel
17 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK087
4,8 37×
Bialetti New Moka Induction 6 adag fekete
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 300 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga alumínium, fekete és rozsdamentes acél kivitel
Leárazás -10 %
18 710 Ft 20 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK094
4,8 37×
Bialetti NEW MOKA INDUCTION BLACK 2 CUPS
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 100 ml, kapacitása egy melegítésre 2 csésze, anyaga alumínium, fekete és rozsdamentes acél kivitel
Szuper ár
15 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK100
4,8 46×
Bialetti New Venus 10 adag
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 460 ml, kapacitása egy melegítésre 10 csésze, ergonomikus fogantyú, anyaga rozsdamentes acél, ezüst kivitel
21 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK912
4,8
BIALETTI Kotyogós kávéfőző venus 6 csésze kék
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 295 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga rozsdamentes acél, kék kivitel
17 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK008
4,3 27×
Bialetti New Moka Induction, piros, 4 személyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 200 ml, kapacitása egy melegítésre 4 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, piros és rozsdamentes acél kivitel
17 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK254
4,3
Bialetti NEW VENUS COPPER 2 személyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 100 ml, kapacitása egy melegítésre 2 csésze, indukciós, anyaga rozsdamentes acél, réz kivitel
16 690 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK3299
4,8 129×
Bialetti Moka Express 18 adag, alumínium
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 900 ml, kapacitása egy melegítésre 18 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
34 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PTKAV039

Bialetti kávéfőzők

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bialetti kávéfőzők Bialetti Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bialetti kávéfőzők Bialetti
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ