CLARINS Wonder Perfect Mascara Set 38ml

Termékkatalógus
CLARINS Wonder Perfect Mascara Set 38ml
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: szempillaspirál 8 ml, szérum 30 ml
Kód:  KSDS2070 Termékszám:  3380810459555

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CLARINS Wonder Perfect Mascara Set 38ml

A természetes összetevők és a környezetvédelem fontos elemei a CLARINS francia kozmetikai márka hitvallásának, amely több mint 250 különböző növényi kivonatot használ termékeiben. A Wonder Perfect 4D szempillaspirál volument és sűrűséget kölcsönöz a szempilláknak, illetve meghosszabbítja és göndöríti a pillákat. Az ápoló formula táplálja és erősíti a szempillákat. Rendszeres használat után, mindössze 4 héten belül látni fogod a változást a javulás irányába. A Clarins Instant Eye Make-Up Remover egy speciális kozmetikai termék, amely tökéletesen eltávolítja a sminket a szemről és a szemkörnyékről. Hatékony formulájának köszönhetően ez a 2-fázisú sminklemosó a tartós és vízálló sminkkel is megbirkózik. Nemcsak jól és gyengéden tisztítja a bőrödet, hanem előkészíti azt a napi ápolás következő szükséges lépéseire is.

A CLARINS Wonder Perfect Mascara Set szempillaspirál szett legfontosabb jellemzői

  • A CLARINS márka növényi kivonatokat használ
  • A Wonder Perfect szempillaspirál ápoló formulával rendelkezik
  • A szempillák már 4 hét után tápláltak és megerősödöttek lesznek
  • A CLARINS Wonder Perfect 4D szempillaspirálmeghosszabbítja és erősíti a szempillákat
  • Az Instant Eye Make-Up Remover eltávolítja a sminket a szemről és a szemkörnyékről
  • Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a zsíros bőrt is
  • A CLARINS készlet ideális ajándéknak is

A csomag tartalma:Wonder Perfect 4D01 black (fekete) szempillaspirál
Clarins Instant sminkeltávolító szemre és szemkörnyékre, 30 ml

Összetétel

Szempillaspirál: AQUA/WATER/EAU. CI 77499/VASOXIDOK. SZINTETIKUS MÉHVIASZ. AKRILÁTOK/ETILHEXIL-AKRILÁT KOPOLIMER. PARAFFIN. GLICERIN-SZTEARÁT. STEARINSAV. COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA. ORYZA SATIVA (RIZS) KORPAVIASZ. PVP. AMINOMETIL-PROPÁNDIOL. BUTYLENE GLYCOL. SZORBITÁN-SZESZKVIOLEÁT. FENOXIETANOL. CERA MICROCRISTALLINA/MIKROKRISTÁLYOS VIASZ/CIRE MICROCRISTALLINE. HIDROXIETILCELLULÓZ. PANTHENOL. ROSA CENTIFOLIA VIRÁGVIASZ. ROSA DAMASCENA VIRÁGVIASZ. SZACHARÓZ-SZTEARÁT. SPHINGANIN. DIMETHICONE. CAPRYLYL GLYCOL. ASZKORBIL-PALMITÁT. TOCOPHEROL. LAURETH-21. KÁLIUM-SZORBÁT. SZINTETIKUS VIASZ. NÁTRIUM-SZTEARÁT. HEXILÉNGLIKOL [MS3211A/00]

Eltávolító: CIKLOMETIKON, AQUA/WATER/EAU, ROSA DAMASCENA VIRÁGVÍZ, ISOHEXADECANE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, CENTAUREA CYANUS VIRÁGVÍZ, PARFUM/FRAGRANCE, BENZYL ALCOHOL, PANTHENOL, KAPRIL-KAPRIL-GLÜKOZID, DISODIUM EDTA, TETRASODIUM-EDTA, GLICERIN, DEHYDROACETIC ACID, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) VIRÁGKIVONAT, CI 42090/KÉK 1, [V2504A]

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLARINS Wonder Perfect Mascara Set 38ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Wonder Perfect Mascara Set 38 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLARINS Wonder Perfect Mascara Set 38 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ