Meliconi 656139

Termékkatalógus
Meliconi 656139
5 4 értékelés
Összeépítő keret - univerzális, teljes terhelhetőség 250 kg, 45 - 70 cm mélységű mosógéphez/szárítóhoz, mérete 55 × 60 × 2,5 cm (Mé×Sz×Ma)
44 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MELIPR020 Termékszám:  656139

Meliconi 656139

Meliconi 656139 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Szerezd meg ezt a praktikus 2 az 1-ben csomagot, a MELICONI 656139-et, amellyel egymásra helyezheted mosógépedet és szárítógépedet, és ezzel helyet takaríthatsz meg a helyiségben. A dobozban nemcsak egy távtartót találsz a készülékek közé, hanem egy praktikus rezgéscsillapító párnát is. A TORE STYLE L60 adapterrel csökkented a készülékek közötti üres helyet, és a 6 méteres övnek köszönhetően megbízhatóan rögzítheted is őket. A BASE WASH PRO rezgéscsillapítópárna, amely csillapítja a rezgéseket, a zajokat és véd az ütések ellen, oldalsó fékekkel és kerekekkel van felszerelve, amelyeknek köszönhetően könnyedén mozgathatod az egész tornyot, akár más személy segítsége nélkül is. A kiváló minőségű olasz design hosszú évekig garantálja a termékek tartósságát. Mindkét darabot előre összeszerelve szállítják, így alkalmazásuk teljesen egyszerű.

A Meliconi 656139 Tower kombináció 2: 1 fő jellemzői

  • A Meliconi 656139 Tower 2 az 1-ben csomag két praktikus terméket tartalmaz, amelyekkel a mosógépből és a szárítóból tornyot építhetsz.
  • A készülékek egymásra helyezésével helyet takaríthatsz meg, és megkönnyíted a hozzáférést mosás vagy szárítás közben.
  • A mosógép és a szárítógép közötti távtartó biztonságosan összeköti a két készüléket, és ultravékony kialakításának köszönhetően csökkenti a köztük lévő üres rést.
  • A rezgéscsillapító párna csökkenti a készülék rezgését és zaját, és védi a készüléket az ütésektől
  • A párnán található kerekekkel a tornyot mindig más személy segítsége nélkül mozgathatod a mosógép és a szárító elől.
  • 6 méteres övvel és oldalsó fékekkel maximális biztonságot nyújt készülékeid számára
  • Mindkét darabot előre összeszerelve szállítják, így telepítésük teljesen egyszerű
  • Minőségi dizájn Olaszországból és mindkét termék hosszú élettartama

Elegáns 2 az 1-ben szett mosógéphez és szárítógéphez - MELICONI 656139

Ha az alátétet és a szárítót egymás mellé helyezi, értékes helyet veszíthetsz a fürdőszobában. Szerezd be tehát ezt a praktikus MELICONI 656139 Tower 2 az 1-ben csomagot, amely nemcsak egy távtartót tartalmaz a mosógép és a szárítógép között, hanem egy praktikus rezgéscsillapító párnát is. A távtartó segítségével a készülékeket egymásra helyezheted, ami nemcsak helyet takarít meg, de a hozzáférést is megkönnyíti, és nagyon elegánsan néz ki.A rezgéscsillapító párna elnyeli az ütéseket és csökkenti a készülékek zajszintjét. Ennek a berendezésnek köszönhetően a MELICONI 656139 segítségével a készülékeid egy teljesen biztonságos toronnyá válnak, amellyel öröm lesz mosni és szárítani a ruhákat. Ezenkívül a rezgéscsillapító görgőkkel a tornyot szükség esetén egy másik személy segítsége nélkül is ki tudod csúsztatni.

Elválasztó távtartó a mosógép és a szárítógép között - 656115 TORE STYLE L60

A TORE STYLE L60 adapterrel az alátét és a szárítógép közé helyezve helyet takaríthatsz meg a fürdőszobában vagy bárhol, ahol mosni akarsz. AA 656115 távtartót 45-60 cm-es elöltöltős mosógépekhez és legfeljebb 60 cm-es elöltöltős szárítógépekhez használhatod, a szárítógép lábai közötti maximális távolság 54 cm. A távtartó magassága mindössze 2,5 cm, így ultravékony kialakítása tovább csökkenti a készülékek közötti kihasználatlan üres teret.

Takaríts meg helyet a fürdőszobában a TORE STYLE L60 adapterrel a készülékek között

Az alátét és a szárító közötti távtartót előre összeszerelve szállítják, ami megkönnyíti a készülékek közé történő behelyezést. Arra is lehetőséged van, hogy önmetsző csavarokkal rögzítsd a mosógéphez. A csomag tartalmaz puha habpárnákat és egy 6 méteres biztonsági övet is, amellyel biztosíthatod készülékei biztonságát. Mezikus 656115 A TORE STYLE L60 minőségi technopolimerből TUV minősítést kapott és Olaszországban készült, ami garantálja annak minőségét.

Praktikus rezgéscsillapító - 656141 BASE WASH PRO

A BASE WASH PRO rezgéscsillapítót használhatod mosógépekhez és szárítókhoz, valamint hűtőszekrényhez vagy tűzhelyhez. A 44 és 60 cm között állítható mélységének köszönhetően korlátlanul használható, és akár 250 kg-ot is elbír. A 656141 betét megbízhatóan védi a készüléket a működés közbeni ütésektől, tompítja a rezgéseket és csökkenti a zajt.

A BASE WASH PRO rezgéscsillapító védi készülékét az ütések ellen

Készüléked a 656141-es rezgésgátló betét oldalfékei rögzítik, így többé nem fordulhat elő, hogy mosás közben például a mosógép valahová elvándorol. Ha a készüléket el kell mozgatnod vagy át kell helyezned, a mosógépbe épített praktikus görgőknek köszönhetően a BASE WASH PRO készülékkel ezt könnyedén megteheted saját magad, más személy segítsége nélkül. A rezgéscsillapítót előre összeszerelve is szállítjuk, így megkönnyíti a beszerelését.



Paraméterek

Szélesség
60 cm Kész!
Mélység
55 cm Kész!
Magasság
2,5 cm Kész!
Terhelhetőség
250 kg Kész!
Mosógép/szárítógép min. mélysége
45 cm Kész!

Méretek és teherbírás

Szélesség
60 cm Kész!
Mélység
55 cm Kész!
Magasság
2,5 cm Kész!
Terhelhetőség
250 kg Kész!

Mosógép/szárítógép méretei

Mosógép/szárítógép min. mélysége
45 cm Kész!
Mosógép/szárítógép max. mélysége
70 cm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Meliconi 656139
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ