Orava VK-4017 W

Termékkatalógus
Orava VK-4017 W
3,3 7 értékelés
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, fehér kivitel, 2200 W energiafogyasztás, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, hőbiztosíték, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző, beépített szűrő, anyaga üveg
Változat
7 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ORARK311 Termékszám:  VK-4017 W

Orava VK-4017 W

Manapság már kevesen tudjuk elképzelni az életünket vízforraló nélkül. A stílusos Orava vízforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű kezelést kínál. Előállításában minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például üveg. Nem csak vizuálisan vonzó, de egyúttal praktikus, nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, nem veszi át a szagokat és ízeket, még gyakori használat esetén sem. Gond nélkül ellenáll a karcolásoknak, illetve a magas hőmérsékletekkel és kémiai anyagokkal szemben is ellenálló. Az elegáns Orava vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A hatékony beépített szűrő biztosítja a kiváló vízminőséget szennyeződések és vízkő nélkül. A megnyerő kialakítást fehér szín hangsúlyozza ki. Az ízléses kialakítású és megbízható Orava vízforraló számos előnyt és praktikus funkciót kínál minden használójának.

Vízforraló Orava VK-4017 W Oldalnézet
Vízforraló Orava VK-4017 W Jellemzők/technológia

Eme Orava VK-4017 W vízforraló alapvető jellemzői

  • A stílusos Orava vízforraló könnyű és gyors kezelhetőséget biztosít
  • Kapacitása: 1,7 l
  • Minőségi anyagokból gyártották, mint például üveg
  • Az elegáns Orava elektromos vízforraló energiafogyasztása 2200 W
  • A készülék része a hatékony beépített szűrő
  • Fehér kivitelű elektromos vízforraló
  • Használata kényelmes és egyszerű a forgótalpnak köszönhetően
  • A fűtőtekercs a vízforraló fenekében található
  • A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően
  • A beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja
  • A vízforraló működésére kellemes LED világítás figyelmeztet

Egy teljesen biztonságos gyorsforraló

A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve, így a vízkőlerakódás veszélye nem áll fenn.

Vízforraló Orava VK-4017 W Oldalnézet

A hosszú élettartam és megbízhatóság jegyében vízforraló

Ezen Orava vízforraló nem csak a minőségi anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem a forgótalppal is, amelynek az egész család örülni fog. A gyorsforraló bármilyen irányból a talpára helyezhető. A víz mennyiségét praktikus vízszint jelző mutatja. Ha máshol a figyelmed és eszedbe sem jut a forralt víz, nem lesz muszáj újonnan felmelegíteni. Vízmelegítés után a hőmérsékletet a vízforraló a beállított értéken tartja. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely jelzi, hogy a vízforraló kanna üzembe lépett.

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Anyag
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Beépített Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Orava VK-4017 W termékhez:

Orava VK-4017 B

Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2200 W energiafogyasztás, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, hőbiztosíték, vízszint jelző, beépített szűrő, anyaga üveg
Infó
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Orava VK-4017 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava VK-4017 W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Orava VK-4017 W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava VK-4017 W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava VK-4017 W.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ