RidgeMonkey

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
RidgeMonkey banner

RidgeMonkey: Innovatív horgász- és outdoor felszerelések

Mindenki, aki pontyra horgászik, találkozott már a RidgeMonkey termékeivel. A RidgeMonkey nem csak a sporthorgászatban szab trendeket, hanem az európai piacon a leggyorsabban növekvő cég ezen a területen. Portfóliójában a zsinórok, horgok és egyéb pontyos aprócikkek mellett megtalálhatóak a vödrök és dobozok, horgászruhák, sátrak és egyéb termékek is, amelyek sokkal kényelmesebbé teszik a horgászatot.

RidgeMonkey powerbankok

A RidgeMonkey bemutatja a horgászelektronikát

A RidgeMonkey-val soha nem fogsz kifogyni az áramból a vízen vagy bárhol máshol a szabadban. Valójában a powerbankjaik a legjobban felszerelt hordozható tápegységek közé tartoznak a piacon. Az éjszakai horgászat könnyebbé válik a fejlámpákkal és az egyedülálló Multi Lite Plus és Bivvy Lite kempinglámpákkal, amelyek távirányítóval és három világítási színnel rendelkeznek. Minden eszköz USB-n keresztül tölthető.

    RidgeMonkey kemping és kültéri felszerelések 

    A RidgeMonkey komplett kültéri felszereléseket kínál nem csak horgászoknak. A ruházaton és a tágas EscAPE sátrakon kívül olyan kisebb termékeket is kínál, mint a kannák, moduláris vödrök beépített dobozokkal, amelyek háttámlával ellátott ülőkévé alakíthatóak, de a kínálatban egy mobil WC is megtalálható. További említésre méltó termékek még a RidgeMonkey Gorilla Boxok, köztük a Gorilla Box Cookware Case, amelyben a tűzhelytől kezdve a könnyű serpenyőkön, kompakt kenyérpirítón át a szilárd melanintányérokig és a rozsdamentes acél evőeszközökig mindent elfér.

    RidgeMonkey outdoor
      RidgeMonkey főzők

      Élvezetes főzés a természetben a RidgeMonkey-val

      A RidgeMonkey segítségével nagyszerű piknikeket tarthatsz a vízparton vagy máshol a szabadban. Kompakt és könnyű kültéri főzőik akár 3500 wattos teljesítményükkel az abszolút a csúcs termékek közé tartoznak. Az eredeti szögletes kialakítás 100%-os stabilitást garantál, a rozsdamentes acélból készült fonott tömlő pedig abszolút biztonságot nyújt. A tűzhelyek teljes mértékben kompatibilisek az összes klasszikus hengeres propán-bután patron menetével.

      A RidgeMonkey egyedi edény kínálata

       Az RidgeMonkey Quad Connect tűzhely egyedülálló gyorscsatlakozóval rendelkezik, így két független tűzhelyet csatlakoztathatsz egyetlen gázpatronhoz. A teljes készlet tartalmaz egy elsődleges és másodlagos főzőlapot csatlakozótömlővel. Mindkettő összecsukható lábakkal rendelkezik, így oda teheted őket, ahol éppen szükséged van rájuk.

      RidgeMonkey főzőkiegészítők
      RidgeMonkey aprócikkek

      Tuti a fogás a RidgeMonkey aprócikkekkel

      A RidgeMonkey RM-Tec aprócikk készlet szuper éles horgokat tartalmaz (szakállal és anélkül), valamint speciális Gun Metal bevonattal, amely minimálisra csökkenti a vízben való láthatóságukat. Emellett karabinereket, forgókat és karikákat, csöveket, merevítőket, stoppereket is kínál, amelyek nem csak a pontyhorgászok számára lesznek hasznosak. A RidgeMonkey csalizási aprócikkei több szinten felülmúlják versenytársaikat. Kipróbálhatod a karbon dobócsövet vagy bojli crusht, amely 1 kg csalit dolgoz fel kevesebb, mint egy perc alatt.

      RidgeMonkey zsinórok nappali és éjszakai horgászathoz

      A RidgeMonkey zsinórok kimagasló minőségűek. Az RM-Tec Easy-Curve technológiával készült zsinórok nagyon képlékenyek, könnyen köthetőek. A fluorocarbon zsinórok gyakorlatilag láthatatlanok a vízben. Az előkezsinórok rendkívül tartós bevonattal rendelkeznek, amely megakadályozza a csalik összegabalyodását. A különféle zsinórok tökéletesek a kombinált szerelékekhez. Az olyan kiegészítők, mint a Multitool és EzeeKnot Hookbait Tyer vagy horgászolló és bojlis tűk a sötétben is könnyen megtalálhatóak.

      RidgeMonkey zsinórok
        5 termék
        RidgeMonkey Choppa Small 14-16mm
        Csaliörlő - egyszerre több bojli szeleteléséhez, könnyen használható és egyszerűen üríthető, rozsdamentes acél penge, bojli mérete: 14-16 mm
        7 090 Ft
        Pillanatnyilag nem elérhető
        Termékkód: RYB910078
        2 390 Ft
        Pillanatnyilag nem elérhető
        Termékkód: RYB910085
        RidgeMonkey Quad Stove Pro Mini
        Gázfőző - 2400 W teljesítmény, 1 db főzőlap, méret: 12,5cm x 12,5cm x 8,5cm
        21 290 Ft
        Pillanatnyilag nem elérhető
        Termékkód: RYB910366
        RidgeMonkey Combi Bait Drill Spare Cork Sticks 8mm
        Horgász kiegészítő - zuhanyzó vagy fürdőszoba tábla, öntapadós, matt rozsdamentes acél, kerek, átmérő 75 mm
        2 690 Ft
        Pillanatnyilag nem elérhető
        Termékkód: RYB910636
        RidgeMonkey LX Hand Towel Set Black - 2db
        Törölköző - hagyományos, anyaga pamut, akasztófüllel, 2 darab a csomagban, feliratok motívum, méretek 25 × 35 cm és 35 × 67 cm, fekete színben
        4 790 Ft
        Pillanatnyilag nem elérhető
        Termékkód: RYB910110

        RidgeMonkey

        P-DC1-WEB20
        30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
        3 millió megrendelés évente
        a vásárlók 98% visszatérő
        Több infó
        Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
        06-1-701-1111
        Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
        Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
        Kérjük, add meg a telefonszámodat:
        Keress minket
        Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
        További információ Kevesebb információ