Napszemüvegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Napszemüveg
(198)
Kék fény ellen
(1)
UV-szűrés
UV400
(196)
UVA
(2)
UVB
(2)
Keret színe
Fekete
(78)
Kék
(32)
Rózsaszín
(25)
Barna
(21)
Víztiszta
(17)
Szűrés

A napszemüveg megvédi a szemed a napsugárzástól, ráadásul stílusos divatkiegészítő is. Ez a nélkülözhetetlen darab jól jön városi sétához, vízparti kikapcsolódáshoz és hegyi túrához is. Biztosíts stílusos védelmet szemeidnek az UV-sugárzás ellen minden helyzetben. Hogyan választható ki megfelelően egy napszemüveg? Olvass tovább és tudj meg többet.

Tovább

A napszemüveg megbízhatóan védi szemeidet a napfénytől

Csak a stílusos napszemüvegek érdekelnek, vagy megbízható védelmet szeretnél a napsütés ellen? Tanácsot adunk, hogyan válaszd ki a megfelelő modellt a mindennapi és különleges viseletekhez úgy, hogy az védelmet nyújtson és tökéletesen alkalmazkodjon a fényviszonyokhoz. A napszemüveg funkciói mellett nézd meg a formáját is a kellemes illeszkedés érdekében.

Milyen kerettel kell, hogy rendelkezzen a napszemüveg?

A napszemüvegek állítható orrnyereggel ellátott kerettel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a napszemüveg egyéni beállítását, így növelve a viselés kényelmét. A napszemüveg stabilitását javítja a keret ívelt formája is, amely által a napszemüveg könnyebben alkalmazkodik az arc formájához. Ez a dizájnfunkció különösen hasznos a sportolók számára.

Okos segédeszköz lehet a hitelkártya, amely segíthet a méret kiválasztásában. Állj egy tükör elé, és a rövidebb oldal sarkát helyezd az orrod közepére. Ha a másik oldala eléri a szemed végét, akkor M-es méreted van, ha nem, akkor válassz L-es méretet. Így nem tudsz melléfogni a méretet illetőleg.

Sportos vs. luxus napszemüvegek

A sport napszemüvegek, más néven outdoor napszemüvegek elsősorban a kerékpárosok és a hegymászók körében népszerűek. Nemcsak a napfénytől, hanem a rovaroktól is védik a szemed. A megfelelő lencseszín és tulajdonságok választásával ezek funkcionális kiegészítővé válnak. A luxus napszemüvegek ezzel szemben inkább esztétikai és takaró funkciót töltenek be. A luxus általában magasabb árral jár, ami magasabb minőségű keret- és lencseanyagok használatát jelentheti.

Napszemüveg - Sportos
Sportos napszemüveg

Napszemüveg - szabadidős
Szabadidős napszemüveg

Napszemüveg - luxus
Luxus napszemüveg

i

A jó minőségű UV-szűrő legyen a napszemüveg alapja

Bár a napszemüvegek elsősorban a túl erős fényt tompítják, de fontos a védelmet nyújtó UV-szűrő is, amely nem engedi át a káros sugarakat a szembe és a szem körüli bőrre. Az UVA-, UVB- és UVC-szűrők a 400-200 nm-es tartományban blokkolják az UV-sugárzást, amely normál esetben képes lenne áthatolni a bőrön. Az UV400-as napszemüvegek, amelyek nem engedik át a 400 nm-nél kisebb vagy azzal egyenlő sugárzást, 100%-os védelmet nyújtanak az UV-sugárzás minden típusával szemben. Védd hatékonyan a látásodat.

Hogyan választható ki a napszemüveg sötétítésének intenzitása? Napszemüveg és dioptriás szemüveg

A sötétítés intenzitását mind a napszemüvegek, mind a dioptriás szemüvegek esetében az európai szabvány szerint számokkal jelölik egy 0-4-es skálán. A számok a sötétítés nélküli napszemüveget (0), a kissé sötét (1), a közepesen sötét (2-3) és a nagyon sötét lencséket (4) jelölik. A színezett lencsék fényáteresztő képessége a legmagasabb, míg a sötét lencséké a legalacsonyabb - használd őket a hegyekben vagy tengerparti napfénynél. A 80%-nál nagyobb sötétítéssel rendelkező szürke vagy fekete lencséket ne használd autóvezetés közben, mivel csökkentik a reakcióidőd.

Csak a dioptriás napszemüvegek képesek a 2in1 kezelésre

A dioptriás napszemüvegek stílusosan ötvözik a napfény elleni védelmet és a dioptriás lencséket, így már nem kell küzdened a kellemetlen természeti elemekkel. Ezeket a módosított napszemüvegek számos színváltozatban és dizájnban megtalálod, így tényleg mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Egy jó UV-szűrővel ellátott napszemüveg könnyen felismerhető. A napszemüvegek szárára általában a "CE" felirat van írva, ami igazolja, hogy a napszemüveg megfelel az Európai Uniós szabványoknak. Az ilyen jelöléssel ellátott napszemüvegek esetében 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy megvéd a káros UV-sugaraktól.

Napszemüveg színes lencsékkel

A színes tónusú lencsékkel ellátott napszemüvegek nemcsak jól nézhetnek ki, hanem számos célt is szolgálhatnak.

  • A piros és narancssárga lencsék a legjobbak a sportoláshoz használt napszemüvegek esetében, mivel javítják a kontrasztot gyenge fényviszonyok mellett. Ezek blokkolják a leghatékonyabban a kék fényt.
  • A barna lencsék sokoldalúak, és szintén blokkolják a kék fényt. Növelik a látás élességét is, ezért rövidlátóknak ajánlottak.
  • A zöld lencsék javítják a kontrasztot és csökkentik a vakító fényt, ami az erős fényre érzékeny embereknek tetszeni fog. Ugyanakkor nem torzítják a színérzékelést.
  • A kék és lila lencsék stílusosak és népszerűek a teniszben, mivel segítenek jobban látni a labda körvonalait és kontrasztját. A távollátók is értékelik őket.
  • A sárga és rózsaszín lencsék megnehezítik a színek megkülönböztetését, ezért autóvezetők ne használják őket. Tiszta időben növelik a kontrasztot, ezért népszerűek a vadászok körében.
  • A fekete és a szürke lencsék a legnépszerűbbek a napszemüvegek esetében, mivel ezek csillapítják a leghatékonyabban a szembe érkező fény intenzitását, és nem torzítják a színeket.

Napszemüveg sárga lencsékkel
Napszemüveg sárga lencsékkel

Napszemüveg kék lencsékkel
Napszemüveg kék lencsékkel

Napszemüveg barna lencsékkel
Napszemüveg barna lencsékkel

Napszemüveg fekete lencsékkel
Napszemüveg fekete lencsékkel

i

Napszemüvegek szűrővel a kék fény elleni védelem érdekében

A speciális szűrővel ellátott napszemüvegek védelmet nyújtanak a kék fény ellen, amely nagymértékben károsan befolyásolhatja az egészségedet. Ha nehezen alszol éjszaka, és a mindennapjaid során hosszú ideig monitorra vagy más képernyőre nézel, akkor nagy valószínűséggel a kék fény az oka. További tünetek közé tartozik a vörös szem és az enyhe fejfájás, amelyekről a képernyő kék fényének akár 99%-át elnyelő szűrő gondoskodik.

Milyen anyagokból készülnek a napszemüveg keretek?

A napszemüveg keretek leggyakrabban műanyagból, fémből és ezek kombinációiból vagy fából készülnek. Nézzük meg ezeket az anyagokat és hasonlítsuk össze hasznos tulajdonságaikat.

A keret anyaga Tulajdoságok Előnyök Hátrányok
Fém Tartós és elegáns, mindennapi használatra alkalmas Nagyon erős, hipoallergén és korrózióálló A napszemüveg nehezebb és drágább, nem alkalmas sportolásra
Műanyag Megfizethető, sporthoz és szabadidőhöz is alkalmas Kényelmes viselet, széles dizájnválaszték A napszemüveg nem olyan tartós és kevésbé elegáns lehet
Műanyag/fém kombináció Ötvözi mindkét anyag előnyeit, könnyű és erős Kreatív lehetőségek és színváltozatok a tartósság megtartásával Drágább, mint a hagyományos műanyag napszemüvegek
Fa Környezetbarát, stílusos és egyedi dizájn Egyedi textúra és megjelenés, nagyon könnyű és kényelmes A napszemüveg törékenyebb és sérülékenyebb

Hogyan választható ki a hozzád illő napszemüveg?

Nem tudod, hogyan választható ki a napszemüveg, amely jól illeszkedik hozzád, és a lehető legjobban ellátja a funkcióját? Segítünk kiválasztani a megfelelőt az otthonod kényelméből. A férfi, női és gyermek napszemüvegeknek jól kell kinézniük, jól kell illeszkedniük, és jól kell teljesíteniük funkciójukat.

Elegáns és kényelmes női napszemüvegek

A női napszemüvegek minden nő kedvelt kiegészítői, gyakran több színben. Ugyanakkor minden vonásodat kiemelhetik, akár alkalmi, akár sportos, akár elegáns megjelenésre törekszel. Állandó klasszikusnak számítanak a női napszemüvegek tükrös, nagy lencsékkel vagy Cat Eye szemüveggel.

Mindennapi kényelmet biztosító férfi napszemüvegek

A férfi napszemüvegek között különösen népszerűek a pilóta napszemüvegek, amelyek évek óta a trendek élén állnak. A nőkhöz hasonlóan a férfiak is választhatnak divatos és sportos stílusok közül. A férfi, de az uniszex napszemüvegek is nagyon gyakran különböző színű lencsékkel rendelkeznek.

Napszemüvegek csecsemőknek és gyerekeknek csak UV-védelemmel

A babáknak és gyerekeknek szánt napszemüvegek fontosabbak, mint gondolnád. A napfénynek kitéve a gyermekek szeme sokkal érzékenyebb a sugarakra. A kisebb gyermekek esetében ezért feltétlenül szükséges az UV-védelem. Nézd meg a fiú és lány modelleket is, amelyek a lehető legkönnyebbek, hogy garantálják a kényelmet.

Napszemüveg– Cat Eyes
Női napszemüveg - Cat Eye

Napszemüveg - Pilota
Férfi napszemüveg - pilota

Napszemüveg - gyermek
Napszemüveg - gyermek

i

Az unisex napszemüveg mindenkinek tetszeni fog

Az uniszex napszemüveg univerzális megjelenésű és méretű, így férfiak és nők egyaránt választhatják. A napszemüveg csak a súlyban, a méretekben és a felhasznált anyagokban különbözik, így biztosítva az egyéniséget. Általánosságban azonban jó, ha arra gondolunk, hogy a napszemüveg legyen könnyű, hogy ne nyomja az orrod.

A napszemüveg lencsék és tulajdonságaik

A napszemüvegek különböző lencseváltozatokat kínálnak, amelyek mindegyike más-más tulajdonságokkal és felhasználási célokkal rendelkezik. Akár a mechanikai sérülések elleni védelemről, akár a lencsék könnyű cseréjéről van szó, a minőségi napszemüveg lencsék olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik az életed.

  • A tükrös lencsék a hagyományos színezés mellett olyan fényvisszaverő optikai réteget használnak, amely a hagyományos lencsékhez képest akár 60%-kal hatékonyabban veri vissza a napfényt.
  • Az önsötétedő lencsék automatikusan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz, szabályozva, hogy mennyi fény jut a szembe, amit különösen a kerékpárosok fognak értékelni.
  • A cserélhető lencsék bármilyen módon használhatók. A dioptriás lencséket használhatod a munkához/az alkalmi viselethez, és sportoláskor kicserélheted a színezett lencsékre.
  • A polarizált lencsék nagyon népszerűek, mivel csökkentik a vízfelületek és más fényes felületek tükröződését. A szem megterhelése ilyenkor nem olyan nagy.
  • A törésálló lencsék védelmet nyújtanak a mechanikai sérülések ellen sportolás és egyéb megerőltető tevékenységek során. Kézi munkához is ideálisak.
  • A REVO technológia a polarizált lencsék utódja. Rendkívül fejlett technológiával rendelkeznek, amely javítja a színérzékelést, és hihetetlenül könnyűek.

i

A napszemüveg egyéb tulajdonságokkal is büszkélkedhet

A napszemüvegek néhány további tulajdonsággal is büszkélkedhetnek. Először is, vízlepergető és karcálló lencsék, amelyek különösen a sportolók vagy szenvedélyes horgászok számára hasznosak. Továbbá, „easy to clean” lencséket kínálunk, amelyeket egyszerűen és csíkmentesen letörölhetsz a pólóddal, illetve fokozatosan sötétedő lencséket.

Mivel kell, hogy rendelkezzen egy minőségi napszemüveg?

A minőségi napszemüvegek általában praktikus tartozékokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a védelmüket és karbantartásukat. Egy masszív tok a legjobb védelem az új szemüveged számára, főként azért, mert ellenáll a leejtésekkel szemben. Egy tisztítókendő biztosítja a tisztaságot anélkül, hogy a lencsék megsérülnének, egy vászontáska pedig gondoskodik a könnyű hordozhatóságról.

Gondolkodsz egy designer napszemüveg beszerzésén? A napszemüvegek akciós áron - árnyesés oldalon biztosan megtalálod pontosan azt, amit keresel. Olcsóbban és fenntartások nélkül.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
198 termék
CONVERSE SCO228 0ATE CON SUN SCO228 0ATE 51 21 140 - Napszemüveg Típusok
CONVERSE SCO228 0ATE CON SUN SCO228 0ATE 51 21 140
Napszemüveg - négyszögletes, uniszex, UV400 védelem, szemfáradtság csökkentő, 0 dioptria, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: füst-, keret színe: fekete és rózsaszín
16 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2511
Dooky Junior Bali Cappuccino - Napszemüveg Típusok
Dooky Junior Bali Cappuccino
Napszemüveg kerek, UV400 védelem, karcvédelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke és kék, keret színe: bézs, tartozék: vászonzsák
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5960
Dooky Junior Bali Blue - Napszemüveg Típusok
Dooky Junior Bali Blue
Napszemüveg kerek, UV400 védelem, karcvédelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke és kék, keret színe: kék, tartozék: vászonzsák
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5962
Dooky Junior Bali Black - Napszemüveg Típusok
Dooky Junior Bali Black
Napszemüveg kerek, UV400 védelem, karcvédelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke és kék, keret színe: fekete, tartozék: vászonzsák
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5964
Dooky Junior Bali Pik - Napszemüveg Típusok
Dooky Junior Bali Pik
Napszemüveg kerek, UV400 védelem, karcvédelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke és kék, keret színe: rózsaszín, tartozék: vászonzsák
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5963
Dooky Aruba Pink - Napszemüveg Típusok
Dooky Aruba Pink
Napszemüveg ovális, UV400 védelem, karcvédelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: narancs, keret színe: rózsaszín, tartozék: vászonzsák
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5955
Dooky Junior Bali Mint - Napszemüveg Típusok
Dooky Junior Bali Mint
Napszemüveg kerek, UV400 védelem, karcvédelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke és kék, keret színe: zöld, tartozék: vászonzsák
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5961
Dooky Fiji Yellow - Napszemüveg Típusok
Dooky Fiji Yellow
Napszemüveg kerek, UV400 védelem, karcvédelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: sárga, tartozék: vászonzsák
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5952
Dooky Fiji Cappuccino - Napszemüveg Típusok
Dooky Fiji Cappuccino
Napszemüveg kerek, UV400 védelem, karcvédelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: barna, tartozék: vászonzsák
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5953
Dooky Fiji Blue - Napszemüveg Típusok
Dooky Fiji Blue
Napszemüveg kerek, UV400 védelem, karcvédelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: kék, tartozék: vászonzsák
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5951
ADIDAS AORP004 CJ506 020.GLS 48 22 140, Light Blue Glossy
Napszemüveg - ovális, férfi/fiú, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: kék, keret színe: kék
25 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2506
ADIDAS AOR028 CM1385 012.000 50 20 145, Crystal
Napszemüveg - ovális, férfi/fiú, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: fém, lencsék színe: lila, keret színe: víztiszta
22 490 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: Bryle2505
ADIDAS AOR027 CM1378 053.000 54 18 145, Red
Napszemüveg - négyszögletes, női/lány, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: fekete és piros, tartozék: törlőkendő és puha tok
27 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2503
ADIDAS AOR028 CM1384 053.000 50 20 145, Red
Napszemüveg - ovális, női/lány, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: fekete és piros
25 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2504
ADIDAS AOK003 CK4091 149.PLR 51 21 145, Havana Multicolor
Napszemüveg - négyszögletes, uniszex, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: kék, keret színe: barna, kék és sárga
30 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2496
ADIDAS AOM000 BI4783 028.120 51 20 145, Denim and Gold - Napszemüveg Típusok
ADIDAS AOM000 BI4783 028.120 51 20 145, Denim and Gold
Napszemüveg - ovális, uniszex, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: fém, lencsék színe: szürke és kék, keret színe: kék és arany
24 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2498
ADIDAS AOK005 CK4119 012.000 52 19 145, Crystal
Napszemüveg - négyszögletes, uniszex, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: víztiszta
24 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2497
GRANITE 4 - 212307-10
Napszemüveg - négyszögletes, női/lány, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: fekete
7 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2334
GRANITE 7 - 212315-14
Napszemüveg - négyszögletes, uniszex, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: piros, keret színe: fekete és piros
8 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2338
GRANITE 4 - 212311-40
Napszemüveg - négyszögletes, női/lány, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: barna, keret színe: víztiszta és rózsaszín
7 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2335
GRANITE 6 - 212303-90
Napszemüveg - négyszögletes, női/lány, UV400 védelem, keret anyaga: fém, lencsék színe: barna, keret színe: arany
8 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2332
GRANITE 3 - 212020-10
Napszemüveg - négyszögletes, női/lány, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: fekete
7 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2325
ALPINA SPORTS Flexxy Kids Pink-Dots Gloss - Napszemüveg Típusok
ALPINA SPORTS Flexxy Kids Pink-Dots Gloss
Napszemüveg UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín
11 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2301
ALPINA SPORTS Girl Turquoise Gloss
Napszemüveg UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: türkizkék
10 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2304

Napszemüvegek

A Napszemüvegek kategóriában összesen 198 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó napszemüvegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább napszemüvegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb napszemüvegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: napszemüvegek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ