Teáskanalak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szín
Fekete
(1)
Ezüst
(6)
Szűrés

A teáskanál minden konyha és étkező elengedhetetlen kelléke, ideális eszköz a tea, a kávé és más italok keveréséhez, és étkezés közben is használható. Kínálatunkban többféle formában is megtalálhatod ezeket a termékeket. Olvass tovább - az alábbiakban többet is megtudhatsz az egyes teáskanál fajtákról.

Tovább

A teáskanál többféleképp felhasználható a háztartásban

Egy teáskanál segítségével például könnyen adagolhatod és keverheted a cukrot az italodba, de nagyon praktikus a kisebb ételadagokhoz is. A kis kanalakat a gyerekek is értékelik, akik kisebb méretüknek köszönhetően kényelmesen tudnak úgy enni, mint a felnőttek. Végül, de nem utolsósorban a teáskanál népszerű gyűjtői darab is lehet, hiszen rengetegféle mintával és stílussal rendelkező változatot találhatunk, amelyekkel gazdagíthatjuk a különféle gyűjteményeket.

Teáskanál készlet
Teáskanál készlet

Rozsdamentes acél teáskanál
Rozsdamentes acél teáskanál

Mekkora egy teáskanál?

A teáskanál 10,8 cm-től 30 cm-ig terjedő hosszúságú változatokban kapható, ami lehetővé teszi, hogy különböző típusú csészékhez és bögrékhez is használható legyen, a kis kávéscsészéktől a nagy bögrékig. E kanalak szélessége 1,5 cm és 34 cm között mozog, és tartalmaznak keskeny kanalakat kis csészékhez és széles modelleket is, amelyek alkalmasak nagyobb edényekben lévő italok keverésére. Így mindenkinek lehetősége van arra, hogy a saját igényeinek és felhasználási céljának leginkább megfelelő kanalat válassza.

Teáskanál egyesével és készletben is kapható

Teáskanál típus egy darabos kiszereléstől a 100 darabos készletekig többféleképp kapható. A darabonkénti választási lehetőség ideális azok számára, akik egy adott dizájnt keresnek, vagy egy meglévő készletet szeretnének kiegészíteni, míg a nagy készletek praktikusak kávézókban, éttermekben és nagy családi összejöveteleken is, ahol nagyobb számú kanálra van szükség. E termékek széles választéka lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy aktuális igényeiknek és szükségleteiknek megfelelően válasszanak.

Az eldobható teáskanál leginkább olyan helyzetekben használható, ahol a mosogatás nehézkes, például szabadtéri rendezvényeken vagy nyilvános összejöveteleken, ahol használat után el lehet őket dobni. Ezek az eldobható változatok általában műanyagból vagy fából készülnek, és gyakran költséghatékonyak.

Fából készült teáskanál

Fából készült teáskanál

Milyen anyagból készülhet egy teáskanál?

Teáskanál sokféle anyagból készülhet, amelyek jellemzőikben és megjelenésükben különböznek egymástól. Az ügyfelek így kiválaszthatják az igényeiknek és megjelenési elképzeléseiknek leginkább megfelelő változatot. A különböző anyagtípusok különböző tartóssági és karbantartási követelményeket kínálnak, és ezt fontos figyelembe venni, amikor kiválasztjuk az ideális kanalat egy adott alkalmazáshoz. Milyen gyakori típusok közül választhatsz?

  • A rozsdamentes acél teáskanál nem csak a korrózióval szembeni ellenállása miatt népszerű. Ez praktikus választássá teszi a mindennapi használatra.
  • A műanyag teáskanál tartós és könnyű is, így megfelelő választás, különösen olyan otthonokban, ahol gyermekek vannak, vagy szabadtéri rendezvényeken, ahol a törés kockázata minimálisra csökken. Ezek többféle színben is kaphatók, hogy bármelyik konyhát feldobják.
  • A fából készült teáskanál vonzó választás azok számára, akik környezetbarát és rusztikus konyhai kiegészítőket keresnek. Ez a fajta teáskanál különleges karbantartást igényel szépségének és tartósságának megőrzése érdekében, de egyedi esztétikai vonzereje és használat közbeni kellemes tapintása kárpótol ezért.
  • A kerámia teáskanál elegáns és kifinomult megjelenése miatt népszerű. Minden étkezési élményt egyedivé tesz.

i

Teáskanál fa vagy más nyéllel?

A fanyelű teáskanál pótolhatatlan megjelenésű, természetes benyomást kelt, és népszerű a klasszikus meleg designja miatt. A műanyag fogantyú könnyű, nagyon tartós, és gyakran többféle színben kapható, így konyhai kiegészítői könnyen harmonikus egésszé illeszthetők hozzá. A rozsdamentes acél fogantyúk elegáns és modern megjelenést biztosítanak, míg a kerámia fogantyúk mázzal és érdekes mintákkal díszíthetők.

Milyen színű lehet egy teáskanál?

A nálunk kapható teáskanál típusok különböző színekben megvásárolhatók, így mindenki kiválaszthatja a stílusának és vágyainak leginkább megfelelő színt. Az ezüst kanalak klasszikus választásnak számítanak, amelyek semleges és elegáns megjelenésüknek köszönhetően bármilyen környezetbe illeszkednek. A fekete teáskanál pedig modernebb és stílusosabb alternatívát kínál. A barna modellek meleg, rusztikus jelleget kölcsönöznek az étkezési élménynek, a kék teáskanál pedig élénk kiegészítője lehet a konyhának.

Nem csak teáskanál érdekel?

Ha nemcsak teáskanál érdekel, hanem más hasonló kapcsolódó termékek is, mint pl. villák vagy kések, a legjobb helyre jöttél. Nálunk lehetőséged van arra, hogy mindent együtt megvásárolj, anélkül, hogy hosszasan kelljen különböző üzletekbe járnod, hiába.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Evőeszközkészlet - rozsdamentes acél, mosogatógépben mosható, ezüst színű - 315 Ft/db
1 890 Ft

2.
Siguro Gastro teáskanál 6 db Raktáron > 10 db
Evőeszközkészlet - 6× teáskanál, anyaga rozsdamentes acél, prémium polírozott kivitel, klasszikus design, mosogatógépben mosható - 431,67 Ft/db
2 590 Ft

3.
ORION Rozsdamentes acél teáskanál FEKETE, 2 db Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Kanál készlet
1 990 Ft

Még több
8 termék
5,0 56×
Siguro Gastro teáskanál 6 db
Evőeszközkészlet - 6× teáskanál, anyaga rozsdamentes acél, prémium polírozott kivitel, klasszikus design, mosogatógépben mosható - 431,67 Ft/db
Szuper ár
2 590 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_CT_H246SU
4,5
PLAIN Rozsdamentes acél mokkáskanál 6 db
Evőeszközkészlet - rozsdamentes acél, mosogatógépben mosható, ezüst színű - 315 Ft/db
1 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORISP087
5,0
Berndorf Sandrik VIENNA kávéskanál 6 db
Evőeszközkészlet - rozsdamentes acél, mosogatógépben mosható, ezüst színű - 815 Ft/db
4 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BERFF0926
5,0
LAMART LT5011 CARMEN, 4 db
Kanál készlet - 4 db, teáskanál, mosogatógépben mosható, garancia 3 év, anyaga rozsdamentes acél, színe: ezüst, mérete: magassága 15 cm
1 490 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMPR891
4,7
Rozsdamentes acél teáskanál, PLAIN 6 db
Evőeszközkészlet - rozsdamentes acél, mosogatógépben mosható, ezüst színű - 365 Ft/db
2 190 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORISP038
Gerlach MUZA 6 db-os teáskanálkészlet
Evőeszközkészlet - rozsdamentes acél, mosogatógépben mosható
4 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GERsdp10
Gerlach TUNEA 6 db teáskanálkészlet
Evőeszközkészlet - rozsdamentes acél, mosogatógépben mosható, ezüst színű
5 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GERsdp57
1 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 06. 05.
Termékkód: ORIPRa001

Teáskanalak

A Teáskanalak kategóriában összesen 8 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó teáskanalak
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ