Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S

Termékkatalógus
Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 6,36"-es AMOLED kijelző 2670 × 1200 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 90W, 4610 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HXI285c1PP Termékszám:  CIKK/01417 Gyártó honlapja:
Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S 359 990 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S

Ezen Xiaomi 14 okostelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. három kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,36" -es kijelzővel van ellátva, amely az egyik legnépszerűbb méret. Ideális nagysággal rendelkezik, amely megkönnyíti a kezelését, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. Belül dual SIM kártya konfiguráció található. A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 512GB belső memória áll rendelkezésre. Ez a memória lehetővé teszi a hosszú videók és a kiváló minőségű fotók készítését és tárolását. A szükséges energiát az erős, 4610 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Mivel ez a mobiltelefon vízálló, nem okoznak majd kellemetlen meglepetést a mindennapi élet kihívásai. IP68 mértékű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a modern Xiaomi mobiltelefon 2024 újdonsága.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...

Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S mobiltelefon leglényegesebb tulajdonságai

  • Ezen Xiaomi okostelefon 6,36" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB RAM-mal gazdálkodik
  • A megfelelő energiát a tartós, 4610 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • Konstrukciója vízálló az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátulján 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,36"méretű képernyővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
  • A képernyő 3000 Nits fényerőt képes biztosítani
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 512 GB belső tárhely biztosított
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A kellő energiát a tartós, 4610 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 750

Ezen Xiaomi telefonnak a képernyőjét nagy élmény lesz nézni

Felejthetetlen lesz majd minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefon használatával töltünk el, mivel 6,36" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2670 × 1200 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a frekvenciát a kijelző aktuális tartalmának megfelelően módosíthatjuk. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb fizikai sérüléseket. A beépített HDR 10+ formátum az egyik legfejlettebb technológia, amely gyönyörűen jeleníti meg a jeleneteket. A kijelző olvashatóságának javítása érdekében növelnünk kell annak fényerejét. Ezen Xiaomi okostelefon 3000 Nits mértékű fényerőt is képes elérni, amely közvetlen napfényben is tiszta és jól látható képet garantál.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...

Örökíts meg minden fontos pillanatot

A telefonnal való fotózás alapvető részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Xiaomi mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es teleobjektívvel, 50Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektív részletes képet ad a távoli dolgokról. Ez kimondottan hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 3× mértékű optikai zoom-mal van ellátva. A makrókamerával kiváló közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás képes feltárni az apró struktúrákat, illetve nagyfokú részletességet érhetünk el vele. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű képek készítését teszi lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Ezen Xiaomi mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. A kiváló videók készítésekor elengedhetetlen az elektronikus képstabilizátor. Ahhoz, hogy tökéletesen éles képeket tudjuk rögzíteni, elengedhetetlen az optikai képstabilizáló funkció. A vaku elengedhetetlen, ha gyenge fényviszonyok között fotózunk.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Ezen strapabíró Xiaomi mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4610 mAh, biztosítja a használatot akár a második nap végéig. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 90 W, és gyors vezeték nélküli töltéssel, melynek teljesítménye 50 W. Ez a strapabíró Xiaomi okostelefon elégséges teljesítményű akkumulátorral bír ahhoz, hogy külső áramforrásként más okostelefonokat, fejhallgatót vagy okosórát töltsünk vele vezeték nélkül. Így powerbank-ként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális teljesítménye 10 W. A töltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...

Eme Xiaomi mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A nagyszerű Xiaomi okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és változatos programjairól , illetve alkalmazásairól. 12 GB RAM-mal gazdálkodik, amely képes kezelni akár a 3D-s játékokat vagy a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 512 GB integrált memória áll rendelkezésre, amely összehasonlítható még a laptopokkal is, így még a 4K videók sem jelentenek problémát, emellett nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek.

Ez az ügyes Xiaomi okostelefon több kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának hála egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének meghatározására Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely nélkül lehetetlen lenne navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely biztosítja az adatcserét egymáshoz közeli eszközök között. Az infraportot manapság gyakran használják a TV vagy egyéb kompatibilis eszközök távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, így gyorsan tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy részt vehetünk videóhívásokban is. A mobiltelefon képes hívásokat kezdeményezni az interneten, amely a kommunikáció olyan formája, amikor is a hívások a hagyományos telefonhálózat helyett az interneten zajlanak. VoWiFi és VoLTE használatával képes kommunikálni.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod. A készülék kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

152,8 × 71,5 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,36" Kész!
Kijelző felbontása
2670 × 1200 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,36" Kész!
Kijelző felbontása
2670 × 1200 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2024 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,6 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,6 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 610 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
90 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
50 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,3 GHz (3 300 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 750 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.4 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 14 Kész!
Felhasználói felület
HyperOS Kész!

AP+ ingyen

Speciális akció
AP+ ingyen Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


» További Xiaomi mobiltelefonok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S termékhez:

Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green + Photo Printer 1S

Mobiltelefon - 6,36"-es AMOLED kijelző 2670 × 1200 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 90W, 4610 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
359 990 Ft
Raktáron > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

Telefon adatok végleges törlése biztonságosan (ÚTMUTATÓ)

Tudtad, hogy a gyári beállítások visszaállítása valójában nem törli az adatokat? Ha túladsz egy régi telefonon, tableten vagy akár laptopon, alaposabban törölnöd kell az adatokat, hogy az érzékeny információk, bejelentkezési adatok, hitelkártyaadatok, és végső soron a fotóid és dokumentumaid ne legyenek kitéve a visszaélés veszélyének. Hogyan törölhetők biztonságosan az adatok az Android és iOS készülékekről?

Lezajlott a barcelonai MWC 2024, íme a 8 legérdekesebb újdonság

Az MWC 2024, a világ legnagyobb mobilelektronikai szakvására már mögöttünk van, és a barcelonai rendezvényen résztvevő gyártók nem spóroltak a bejelentéseikkel. Milyen újdonságokra derült fény idén, és melyek azok, amelyek a közeljövő mobiltelefonos fejlesztéseiről árulkodnak? Összefoglaló cikkünkből megtudhatsz minden lényeges dolgot.

Asus Zenfone 11 Ultra (TESZT): 144 Hz-es kijelző és bőséges 16 GB RAM, de ez még nem minden

A zászlóshajó okostelefonok esetében jelenleg a mesterséges intelligencia a jelige. Az Asus Zenfone 11 Ultra-ban is megtaláljuk, de ez a telefon azok közé a modellek közé tartozik, amelyek ezt nem hangsúlyozzák ki túlságosan. Emellett kétnapos akkumulátor-üzemidővel, 16 GB RAM-mal és kiváló kamerával büszkélkedhet, tehát lépést tart a 2024-es trendekkel. Hogyan teljesít a gyakorlatban és mik az előnyei vagy hátrányai? Cikkünkből megtudhatod.

A Google Gemini az új nagy hal a mesterséges intelligencia tengerében

A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a Google a Gemini modellel áll elő, amely potenciálisan felülmúlhatja azt. Miben más a Gemini, és mit jelent ez számunkra?

A legjobb gamer telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyek napjaink legjobb gamer telefonjai? És miben különböznek a hagyományos okostelefonoktól? Górcső alá vettük az Asus ROG Phone 7 Ultimate, Xiaomi Black Shark 5 Pro és Nubia Redmagic 8 Pro készülékeket. Mi mindent kínálnak?

Samsung Galaxy A55 5G (TESZT): az A széria legjobbja. Nagyszerű kamera, kétnapos üzemidő, kiváló kijelző és még sok minden más

A Samsung több modellel képviselteti magát a középkategóriában. Természetesen minél drágább, annál jobb, de a Galaxy A35 és a Galaxy A55 között első ránézésre elég kevés a különbség, ezért részletesebben is meg kellett vizsgálnunk őket. És hogy milyen következtetésekre jutottunk, azt a cikkünkből tudhatod meg. Ahogy a főcím is jelzi, valóban a Galaxy A55 kínálja a legjobbat az A szériában. A nagyszerű kijelzője, a kamerája, a kétnapos akkumulátor-üzemideje és számos más tulajdonsága is meggyőző.

A Snapdragon 8s Gen 3 nagy teljesítményű, támogatja az AI-t és a zászlóshajó-gyilkos telefonokban kap helyet

A Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 processzor állítólag főleg a "zászlóshajó-gyilkosok" erőforrása lesz, olyan telefonoké, amelyek a csúcsra merészkednek, de bizonyos funkciókkal nem rendelkeznek, így nem érik el az abszolút csúcsot. A teljesítmény várhatóan tisztességes lesz, ahogy a funkciókészlet is, de valahol spórolniuk kellett.

Sony Xperia 1 VI (BEMUTATÓ): még jobb akkumulátor-üzemidő, csúcsteljesítmény és változtatható zoomos teleobjektív

Érkezik a Sony idei legmagasabb szintű modellje, a Sony Xperia 1 VI. A telefon szolid kameratrióval, nagy teljesítménnyel és egyéb zászlóshajós specifikációkkal nyűgözi le a vásárlók legszélesebb körét. Mit tud a Sony Xperia 1 VI? Mikor lesz kapható és mennyi az annyi?

Xiaomi 14 és 14 Pro (BEMUTATÓ): végre megérkezett hazánkba is a Xiaomi zászlóshajója

A Xiaomi végre bemutatta az új Xiaomi 14 és Xiaomi 14 Pro modelleket. A telefonok jellegzetessége elsősorban az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet, az újratervezett HyperOS és az új, különleges dizájn. Mi mindent kínálnak az új Xiaomi telefonok és mikorra számíthatunk rájuk?

Hogyan kell zenét letölteni telefonra? (ÚTMUTATÓ)

Rengeteg módja van annak, hogy zenét tölts le a telefonodra. Ebben a cikkben számos gyors, egyszerű és legális módszert találsz arra, hogy kedvenc zenéidet bárhol meghallgathasd. A zenék letöltése Android és iOS készülékekre egyaránt könnyen megoldható.

Xiaomi 14 Ultra (TESZT): csúcstechnika, fantasztikus kamera és 16 GB RAM. Ez lenne ő, egy bajnok a maga kategóriájában

A Xiaomi 14 Ultra már első ránézésre is nagyon jól néz ki, a specifikációi papíron is lenyűgözőek. Tesztünkből kiderül, hogy ez mennyiben fedi a valóságot. Elárulom, hogy nem okozott csalódást, és ha most ki kéne emelnem a legnagyobb előnyeit, gondolkodás nélkül a kamerát és az erős processzort mondanám, valamint a HyperOS-t, amely megfelelő agilitásérzetet ad. De van még valami, amiről tudnod kell.
Kiegészítők: Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ