0% splátky Siguro 30 dnů na vrácení

BBQ grillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Működési elv
Faszén tüzelésű
(8)
Gáz
(5)
Fatüzelésű
(6)
Pellet tüzelésű
(3)
Grill típusa
Kerti
(11)
Nyárssal
(1)
Tűzrakó
(3)
3 az 1-ben
(3)
BBQ
(14)
Hordozható
(1)
Állványos
(1)
Grillezőfelület anyaga
Öntöttvas
(4)
Króm
(1)
Rozsdamentes acél
(2)
Acél
(2)
Zománc
(2)
Grillfelület átmérője
30 cm
42 cm
-
Grillfelület szélessége
45 cm
112 cm
-
Grillfelület mélysége
40 cm
50 cm
-
Grill magassága
54,5 cm
150 cm
-
Grill szélessége
35 cm
159 cm
-
Grill mélysége
35 cm
68 cm
-
Szűrés

A kikapcsolódás és a családdal vagy barátokkal töltött szép pillanatok élvezete elválaszthatatlanul kapcsolódik a finom ételekhez, különösen, ha azokat kézzel készítik. Finom húsok, sajtok, zöldségek és egyéb finomságok - a BBQ grill gondoskodik minderről. Nem tudod, melyiket válaszd? Segítünk a számodra legmegfelelőbb BBQ grillsütő kiválasztásában.

Tovább

Egy BBQ grillsütő különböző típusú lehet - melyik BBQ sütő a legjobb a számodra?

Egy BBQ grill többféle formában létezhet, így mindenki kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő BBQ grill sütőt. A BBQ grill sütőket a fűtési mód szerint lehet kategorizálni. Gázzal működő BBQ sütő vagy faszénnel működő BBQ sütő?

A faszenes BBQ sütő tökéletes megoldás a kertben vagy a teraszon

Faszenes BBQ sütő - az ételek forró parázson készülnek. Mi a faszenes BBQ sütő előnye? A magas hőmérséklet több órán át történő fenntartásával hatékonyan süthetünk és takarékoskodhatunk a szénnel.

A faszenes BBQ sütő segítségével finomságokat süthetünk időjárástól függetlenül. A BBQ sütő használatakor felszabaduló füst segítségével egyenletesen füstölhetjük az ételeket, melynek hatására gyorsan és egyenletesen sülnek a BBQ sütő belsejében.

A gázgrill a sebességre helyezi a hangsúlyt

A világ legjobb éttermei gázgrillt használnak. Tagadhatatlan előny a gyorsaság. Egy ilyen BBQ grillsütő a bekapcsolást követő öt perc elteltével már a megfelelő hőfokon süti az ételeket. Ezenkívül a gázgrill általában három vagy több égővel van felszerelve, így legalább három hőmérsékleti zóna áll rendelkezésre. A BBQ sütő égői közül a melegebb a húst készíti elő, a hűvösebb pedig a kész darabok hőmérsékletét tartja fenn.

Az elektromos BBQ grillsütő egyesíti a nagyszerű ízt és a mobilitást

Bár a szabadban nem igazán alkalmas az elektromos BBQ grillsütő, viszont a teraszon vagy akár beltéren tökéletesen elvégzi a feladatát. Az így elkészített étel ízletes és lédús, az elektromos BBQ sütő előnye a mobilitás és az, hogy konnektorba csatlakoztatva működik. Ráadásul, ha a BBQ sütő a konyhában helyezkedik el, akkor a grillfűszerek és egyéb eszközök is kéznél lesznek.

Érdekel egy elektromos grillsütő? A hagyományos konyhai készülékek méretének megfelelő modelleket is kínálunk.

Milyen más BBQ sütő van a kínálatban?

A BBQ grill alapvető felosztásán kívül, tovább is megkülönböztethetjük őket, például a kialakítás szerint, emellett vannak további érdekes megoldások.

  • A füstölő segítségével minden BBQ grill egy kicsit jobb lesz. Szereted a füstölt húst?
  • A tűzrakó tál biztonságos és hordozható alternatívája a tábortűznek. Még énekelhetsz is körülötte gitárral a kezedben.
  • A lávaköves grillek speciális kövekkel vannak felszerelve, amelyek a gázgrillekben biztosítják a hőleadást.
  • A vizes füstölővel ellátott BBQ sütő nem faszénnel vagy brikettel, hanem fával működik. Ez alacsony fogyasztást és alacsony mennyiségű füstöt jelent.
  • A BBQ grill mozdony egy nagyon népszerű BBQ sütő. Füstölés, grillezés, sütés - mindez egy készülékben.

i

Barbecue vagy grillezés - melyik melyik?

Bár első pillantásra úgy tűnhet, hogy ezek a fogalmak ugyanazt jelenthetik, de ez nem így van. A grillezés az ételek közvetlen vagy közvetett hőforrás fölött történő sütése, míg bármilyen barbecue-receptet is használsz, a hús sütése lassú, hosszú ideig tart, és a hőforráshoz képest oldalt helyezzük el.

Hogyan járjunk el a BBQ grill kiválasztásakor?

Nem könnyű választani a széles BBQ grill választékból, hiszen számtalan van belőlük. Ahhoz, hogy a megfelelő BBQ sütő kiválasztása megtörténjen, meg kell válaszolni néhány kérdést, és jobban el kell merülni a BBQ grill sütők világában. Melyek ezek? Derítsük ki.

BBQ grillsütőt keresel és nem tudod, hogy a fenti típusok közül melyik a megfelelő?

Tehát melyik BBQ grill a megfelelő? A hús hőkezelése a szakács szakértelmétől függ. A BBQ sütő típusától függően változhat az elkészült hús végeredménye? Természetesen előfordulhat, hogy a füstöléstől intenzívebb ízeket kapunk. De alapvetően vegyük figyelembe a BBQ sütő által előnyben részesített üzemanyagtípust, a mobilitást és a különböző BBQ sütő típusok egyéb előnyeit.

A BBQ sütő felülete és szerkezete. Melyik a megfelelő anyag a grillsütőhöz?

Ne becsüljük alá a felhasznált anyagot - ez egy fontos paraméter, amely alapján a BBQ sütő kiválasztása történhet. Háromféle BBQ sütő fajtával rendelkezünk: acél, öntöttvas és kerámia. Az egyes anyagok különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. A kerámia grill nehéz, de jobban tartja a hőt. Az öntöttvas BBQ grill olcsóbb, jól tartja a hőt, de nehezebb tisztítani. Az acél BBQ grill ellenálló, könnyen tisztítható, de kevésbé tartja a hőt.

Más érdekes kivitelezések is rendelkezésre állnak. Lehet például zománcozott felületű grillsütőt kapni, valamint krómozott grillrácsot is.

BBQ grillsütő kiválasztása a főzőfelület méretének megfelelően

A BBQ grill különböző méretű grillfelületeket kínál. Válaszd ki a méretet attól függően, hogy mekkora társaságnak szeretnél örömet szerezni a finomságaiddal. Otthoni használatra egy kicsi BBQ sütő is megteszi, kisebb partikra vagy nagycsaládosok számára egy közepes barbecue grill a megfelelő, optimális, professzionális főzéshez és nagy partikhoz pedig egy nagy grillfelületet nyújtó BBQ sütő lesz az ideális választás. Nem vagy biztos benne? A középutat választva biztosan nem jársz rosszul.

Nincs kéznél a BBQ grill szett? A szakács és a grillezés sem lehet teljes a megfelelő BBQ grill szett nélkül, ezért kínálatunkban megtalálsz minden szükséges eszközt.

Győződj meg róla, hogy a BBQ grill megfelelő magasságú és súlyú

A BBQ grill magassága és súlya szintén befolyásolja a grillezés kényelmét. Gyakran fogod beizzítani a grillsütőt? Akkor mindenképpen érdemes beruházni egy jó minőségű modellbe, amely elég magas, és nem kell túlságosan lehajolnod hozzá. Ha a mobilitás a legfontosabb, válassz a könnyebb (legfeljebb 20 kg-os) BBQ grill modellek közül, vagy egy kerekes BBQ sütő modellt.

Hasznos felszerelések és tuning a BBQ sütő számára

Egy BBQ sütő olyan érdekes kütyüket vagy felszereléseket nyújthat, amelyeket garantáltan csodálni fognak minden partin vagy összejövetelen.

  • A fedél segítségével zárható vagy nyitható a BBQ grill. Ez a hő megtartására szolgál.
  • A hőmérő lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérhesd a BBQ sütő belső hőmérsékletét, és időben beavatkozz, ha szükséges.
  • A hőmérséklet-szabályozás befolyásolja a BBQ sütő tüzelőanyag hőjének intenzitását. Kell még hozzáadott hőmérséklet a sütéshez? Nem probléma.
  • A BBQ sütő tárolófelülete alkalmas a kész falatok és a BBQ grill pác elhelyezésére.
  • A csepegtető tálca megkönnyíti a BBQ sütő karbantartást és eltávolítja a zsiradékot.
  • A kivehető rács alkalmas az ételek kényelmes kezelésére, tisztítására stb.
  • A tapadásmentes felülettel ellátott BBQ sütő használatával még könnyebbé válik a hús sütése, mivel megakadályozza, hogy a hús odaégjen a grillrácshoz.
  • A grillkocsi garantálja a kényelmet. A BBQ grill így könnyen mozgatható vagy elpakolható a következő grillezéshez.
  • A tároló hely alkalmas a BBQ sütő kiegészítők, fűszerek vagy tüzelőanyagok tárolására.

Még mindig nem vagy biztos a BBQ sütő kiválasztásában? A Hogyan válasszunk kerti grillsütőt című cikkünk megkönnyítheti a döntésedet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Cattara ROYAL Szállításra kész > 5 db
Grill - faszén tüzelésű, kerti, BBQ, hordozható és állványos, grillfelület 2436 cm², méretek 106 × 102 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga acél, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőmérő és kivehető rács, tömege 29 kg
59 990 Ft

14 termék
4,4 68×
Cattara ROYAL
Grill - faszén tüzelésű, kerti, BBQ, hordozható és állványos, grillfelület 2436 cm², méretek 106 × 102 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga acél, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőmérő és kivehető rács, tömege 29 kg
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Cattara006
G21 Florida BBQ Premium Line + ingyen nyomáscsökkentő szelep - Grill Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2
G21 Florida BBQ Premium Line + ingyen nyomáscsökkentő szelep
Grill - gáz, oldalsó gázégővel, kerti és BBQ, grillfelület 4050 cm², méretek 121 × 159 × 62 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga rozsdamentes acél, grill anyaga rozsdamentes acél, oldalsó gázégő, csepptálca, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács, tömege 74 kg
372 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PENSK003
3,0
Panama BBQ
Grill - faszén tüzelésű és fatüzelésű, kerti és BBQ, grillfelület 3024 cm², méretek 131 × 151 × 68 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga zománc, grill anyaga acél, lehajtható felület, fedő, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács
155 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: PWP199
5,0
Argentina BBQ Premium line, 5 égő + ingyen nyomáscsökkentő szelep
Grill - gáz, oldalsó gázégővel, kerti és BBQ, grillfelület 2816 cm², méretek 116 × 136 × 56 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga rozsdamentes acél, oldalsó gázégő, csepptálca, lehajtható felület, kerekek, fedő, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács
226 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: PWP197
5,0
Weber SPIRIT E-220S Classic, GBS
Grill - gáz, BBQ, méretek 116 × 127 × 61 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga öntöttvas, lehajtható felület, kerekek és hőmérő
248 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WBRGR178
5,0
BBQ Collection Fire basket 150 x 35 cm, tömeg 11,7 kg
Kerti tűzrakó - anyaga: acél, kerti tűzhely teljes mérete: 150 × 35 × 35 cm (ma×sz×mé)
71 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BBQCo002
1,0
Klarstein Sauenland Pro
Grill - faszén tüzelésű, kerti, csirkesütő és BBQ, grillfelület 4480 cm², méretek 92 × 138 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga rozsdamentes acél, grill anyaga acél, grillnyárs , gurulós kocsi, fedő, kivehető rács és szélvédő fal, tömege 27,5 kg
265 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: KLARHo003
5,0
BBQ Collection 3 az 1-ben Tűzrakóhely, BBQ és Teppanyaki grill
Grill - faszén tüzelésű, fatüzelésű és pellet tüzelésű, kerti, tűzrakó, 3 az 1-ben és BBQ, méretek 90 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
74 890 Ft
Használt raktáron
Termékkód: BBQCo001
5,0
BBQ Collection 3 az 1-ben Tűzrakóhely, BBQ és Teppanyaki grill
Grill - faszén tüzelésű, fatüzelésű és pellet tüzelésű, kerti, tűzrakó, 3 az 1-ben és BBQ, méretek 90 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
88 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BBQCo001
3,0
Panama BBQ
Grill - faszén tüzelésű és fatüzelésű, kerti és BBQ, grillfelület 3024 cm², méretek 131 × 151 × 68 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga zománc, grill anyaga acél, lehajtható felület, fedő, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács
147 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PWP199
Costarica BBQ Premium line, 5 égő + nyomáscsökkentő szelep
Grill - gáz, oldalsó gázégővel, kerti és BBQ, grillfelület 3268 cm², méretek 119 × 153 × 62 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga rozsdamentes acél, oldalsó gázégő, csepptálca, lehajtható felület, kerekek, fedő, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács
284 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PWP198
5,0
BBQ Collection 3 az 1-ben Tűzrakóhely, BBQ és Teppanyaki grill
Grill - faszén tüzelésű, fatüzelésű és pellet tüzelésű, kerti, tűzrakó, 3 az 1-ben és BBQ, méretek 90 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
93 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BBQCo001
3,7
VOREL Faszenes Grill 46x46cm
Grill - faszén tüzelésű, BBQ, grillfelület 1800 cm², méretek 100 × 90 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, lehajtható felület, kerekek és fedő, tömege 8 kg
22 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPRA4702a
Napoleon Legend 485 - Grill Ingyenes
szállítás boltjainkba
Napoleon Legend 485
Grill - gáz, BBQ, grillfelület 3128 cm², méretek 54,5 × 75,5 × 54 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga alumínium, tömege 43 kg
481 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HiLi0031

BBQ grillek

A BBQ grillek kategóriában összesen 14 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó BBQ grillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb BBQ grillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: BBQ grillek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ